Şimdi Ara

Sony Xperia XZ2 tanıtıldı: İnce çerçeveye merhaba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
3.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şeker var, un var, yağ var, eee yap işte helvayı. Beceremiyorsan, İnce çerçeveli Arc S yap bari al sana yeni efsane.

Ericsson gitti, sony bitti.

• Yine OIS yok mu?
  • Şuan hayal kırıklığım ile karşı karşıyayım. Telefon kalınlıkları 11 ve 12 mm olmuş gerçekten şok oldum. Daha önce sızdırılan görseller gibi ince de olamamış çerçeveler. Bari XZ1 gibi fiyatları çok uygun olsun da bir işe yarasın. Sony hayranı birisi olarak hayal kırıklığı yaşadım.

• Bence compactın boyutları fena değil, kalıklık haric,

x compact 129 x 65 x 9,5 mm 4.6" ekran
    xz2 compact 135 x 65 x 12.1mm 5" ekran

hele ki xa ya baktığımızda aynı ekranlara sahip ama 1cm daha küçük.

ürün geldiğinde bence iyi olacak gibi
    zamanın da htc m7 xperia z den daha kalındı ama kavisli arka tasarım sayesin de xperia z den daha ince ve güzel bir tutuş hissiyatı vardı.

dediğim gibi ele alıncı güzel olma ihtimali yüksek...

• Şu çerçeveye hala fazla diyen göz doktoruna görünsün. Herkes sizin gibi sıfır çerçeve sevmiyor.

• numberten_ank kullanıcısına yanıt
    bence de burada gorundugunden cok daha guzel sanki. hem ufalip hem ekran buyumus ve tasinabilirlik cok iyi. ekran da full hd olunca sanirim pil de cok iyi gidecektir. eger fiyatlandirma iyi olursa iyi satabilir.isin yazilim tarafini seviyorum ben sony'de. guncellemeleri cabuk veriyor. tek eksikleri teknik destek kisminda. orasini biraz adam etseler bence androidin apple'i sony.
  • güzel gözükmüyor :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodin

Tasarım benim de hoşuma gitti, oldukça güzel duruyor arka kamera ortaya yakın garip durmuş gibi ama bu sayede millete fotoğrafımızı çeksin diye telefonu verdiğimizde parmaklarıyla kamerayı kapatmaları engellenmiş Benim en garibime giden parmak izi tarayıcının konumu oldu, telefonu normal tutarken oraya işaret parmağımızın alt boğumu (üstten üçüncü boğum) denk geliyor, işaret parmağımızın ucuyla basmak istersek de tırnak denk geliyor, bana görüntü güzelliği adına kullanışlılıktan büyük taviz verilmiş gibi geldi, geçen senenin parmak izi sensörünün konumu hakkında eleştiri yağmuruna tutulan Galaxy'lerinde bile bundan daha mantıklı bir yerdeydi.

yanda power tuşunun üstünde olsa parmak izi okuyucu süper olurdu.

• 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Tamam doğru lakin barı alt çerçeve atıl kalmasın dokunmatik tuş koy. Ekrandan çalan sanaltuşlardan kurtul
  • Güzel olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayıldım. Tasarım on numara.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çerçeve önemli değil diyen arkadaşlara sorayım. Tüm amiral gemisi telefonlarda standartmış gibi aynı özellikler var. Çerçevesine bakmayacağız da neye bakacağız?

• 3 senelik note 5 in ekran kasa oranı bundan çok daha iyi duruyor

• Kalınlıklar kabus gibi. 11mm ve 12mm kalınlıklarında cihazlar. 2010'lara geri döndük sanırım :)

• Sony yarışa katıldı diyebiliriz artık, tercih edilir hale geldi o kalas tasarımdan vazgeçerek sonunda

• şekil olarak vasat kamera performansını görmemiz lazım , xz1 gibi uçurulmayan fiyatla girerse pazara bir pay alabilir. 4 gb ram de olmamış o batarya da günü zor çıkarır gibi .

• Özelliklerde hata mı var? Başka sitelerde 18,5:9 oran ve f2.0 diyafram yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Özelliklerde hata mı var? Başka sitelerde 18,5:9 oran ve f2.0 diyafram yazıyor.

Bende onun cevabını arıyorum :) gsmarena farkı shftdelete farkı

• Kamera F2.0, OIS yok. Sony ne yapıyorsun acaba canım benim?
  • En boy oranı çoğu site 18:9 yazmaya başladı ama kamera F2.0 gibi sanki. OIS de yok gibi görünüyor. Yine iyi bir sensör, kötü bir lens ve yazılım ile kamera rakiplerinden özellikle karanlıkta kötü olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 26 Şubat 2018; 12:57:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.