Şimdi Ara

Sony Xperia XZs küçük eklemeler ile güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony Xperia XZs küçük eklemeler ile güncellendi

MWC 2017 fuarında 4K ekranlı amiral gemisi ve kamera odaklı iki orta seviye akıllı telefon tanıtan Sony’nin ilginç bir ürünü daha vardı. Sony Xperia XZs, geçen yıl ve bu yıldan bazı özellikleri miras alarak harmanlamış.

Sony Xperia XZ görünüş olarak geçen yılın amiral gemisi Xperia XZ modelinden farklı değil. Aslında donanım olarak da çok farklı değil. 5.2 inçlik Full HD ekran, Snapdragon 820 yonga seti, 2900mAh kapasiteli batarya, hızlı şarj, 32GB/64GB depolama seçenekleri her iki modelde de karşımıza çıkıyor.

Farklı noktalara gelirsek RAM boyutu 4GB olmuş ve performans konusunda bir tık öne geçmiş. İşletim sistemi ise kutudan Android 7.0 olarak çıkıyor. Asıl önemli konu ise kamera. Xperia XZ Premium modelinde gördüğümüz yeni nesil Exmor RS sensör kardeş modelde de kullanılmış.

Kamera

Melez otomatik odaklama ile 0.03 saniyede odaklanabilen Exmor RS sensör, tahminli odaklama özelliği ile daha keskin fotoğraflara imza atıyor. 5 eksenli OIS ile birlikte Motion Eye adındaki 960fps yavaş çekim ile sınırları zorluyor. Bu noktada kamera yongasında bir DRAM modülü olduğunu ve görüntü işlemelerinin çok daha hızlı ayrıca sisteme yük bindirmeden yapıldığını belirtelim. Ön kamera 13MP çözünürlüğünde ve f/2.0 aralığına sahip.

Ayrıca Bkz.Sony Xperia XZ Premium: Snapdragon 835’li ilk telefon

Üst seviye segmentinde konumlayabileceğimiz Xperia XZs bununla birlikte 700$ fiyat etiketine sahip. Satışlar ise Nisan ayının ilk haftasında başlıyor. 

• 700$'a amiral gemisi olarak nitelendirilmeyen Android işletim sistemli bir telefon?.. Kulağa hiç de mantıklı gelmiyor.
    'Ama kamerası efso abiii...'
    -Tamam bir şey demedik. İyi günlerde kullanın.

• bunu 5 inc yapıp xz compact ismini koysaydın makbule geçerdi

• Lg G6 üzülmesin diye 820 ilede bir model çıkartayım demiş sanırım :D

• Sony, mobil bölümünü iyi bir yere devret de millet rahatlasın. Markanın adını aşağıya doğru çekiyorsunuz.

• lg samsung aynı boyuta 5.7 inç ekran koyardı rahat.

• 960 fps

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Atomu parcalayan snapdragon 835 ci arkadaslar begenemeycek olsada , telefonunda whatsa,twitter.facebook kullanıp mp3 dınleyen fılm ızleyen arada guzel anları kalıtelı cekeyım dıyen kullancılar ıcın bence gayet guzel bır cıhaz olmus,ama bu dolar kuruyla alınabılırlıgı ne olur bılemem,seneye 1500lıra bandına ınerse dusunurum.

• Ekran kasa oranını düzeltse keşke artık sony. Ah sony ah.

• güzel başarılı bir çalışma fakat yetmeyen bir proje

• Bu Sony 'nin çerçevelerini eleştirenleri anlayamıyorum. Piyasadaki en şekil , karizma ve güzel telefon tasarımını Sony yapıyor bence. Bu Ericsson döneminde de böyle idi şimdi de böyle. O çerçeveleri kalın bulanlar ,çerçeveleri ince telefonlarıyla birlikte kalın çerçeveli Sony telefonu yere düşürsünler bir sonra gelip yazsınlar buraya.
  • bu ne iğrenç bir tasarım gözlerim kanadı.
  • Alt ve üst çerçeveleri hep fazla bıraktıklarına göre vardır bir bildikleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 27 Şubat 2017; 19:35:54 >
  • amiral gemisi değil ile başladık 700 dolar yurt dışı fiyatı tr fiyatı 3100tl olack bir telefon... amiral gemi modeli fiyatı nedir ?

• Sony yöneticileri ve tasarımcıları; Kendi telefonları, diğer yeni telefonlarla yan yana konduğunda utanıyorlar mı acaba? Ben olsam utanırdım.

• Sony kameranın donanımını değil yazılım tarafını geliştirmeli en başta...

• Herkes çok sinirli sony'e :) Xz almak isteyip de 4 GB ram'i görüp beklemeye karar veren bir ben miyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Bu Sony 'nin çerçevelerini eleştirenleri anlayamıyorum. Piyasadaki en şekil , karizma ve güzel telefon tasarımını Sony yapıyor bence. Bu Ericsson döneminde de böyle idi şimdi de böyle. O çerçeveleri kalın bulanlar ,çerçeveleri ince telefonlarıyla birlikte kalın çerçeveli Sony telefonu yere düşürsünler bir sonra gelip yazsınlar buraya.

İyi o zaman etrafını beton sarsın Sony aga insanların şikayeti daha farklı tasarım. Mesela Xperia Arc gibi, bu tasarım tat verdi

• BluePage B kullanıcısına yanıt
    3 gb ram yeterli pr'ını babam yapmış olsa anlardım xzs'ye ram ilave etmelerini. Valla iyi ki Xz almamışım diyorum

• Çok gereksiz olmuş sadece 960 fps eklenmiş ve kamera değişmiş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.