Şimdi Ara

Sony Xperia Yetkili Servis(İstanbul) nerede var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul Anadolu Yakası'nda Sony Xperia cihazlara bakan yetkili ve iyi bir servis arıyorum. Lütfen özel servisler buraya gelip reklamını yapmasın, çünkü telefonun sorunu ekran değiştirmek kadar basit birşey değil. Telefonun şarjı ne kadar olursa olsun %50ye sabitleniyor ve şarj almıyor. Bataryada sorun vardır diye yeni batarya taktım yine aynı sorun devam ediyor. Büyük ihtimal bataryayı anakarta bağlayan devre elemanında sorun var. Yetkili servisi internet aramasıyla bulamadım bilen varsa cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler. (Xperia Z3)

• quote:

Orijinalden alıntı: hotchner12

İstanbul Anadolu Yakası'nda Sony Xperia cihazlara bakan yetkili ve iyi bir servis arıyorum. Lütfen özel servisler buraya gelip reklamını yapmasın, çünkü telefonun sorunu ekran değiştirmek kadar basit birşey değil. Telefonun şarjı ne kadar olursa olsun %50ye sabitleniyor ve şarj almıyor. Bataryada sorun vardır diye yeni batarya taktım yine aynı sorun devam ediyor. Büyük ihtimal bataryayı anakarta bağlayan devre elemanında sorun var. Yetkili servisi internet aramasıyla bulamadım bilen varsa cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler. (Xperia Z3)

Sayfada telefon numarası ve mesaj için link mevcut oradan öğrenebilirisin. http://support.sonymobile.com/tr/contactUs/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 25 Eylül 2016; 13:17:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.