Şimdi Ara

Sony Xperia Z kullananlar bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony Xperia Z almayı düşünüyorum bu hafta içi çoğu yere gelicekmiş acaba kullanan varsa getirten kusurlarını kötü yanlarını ve iyi yanlarını yazabilir mi telefonun kararsız kaldım almak konusunda yardım edin lütfen ?

• BANA GÖRE artıları :

- Kulaklık çok kaliteli, müzik dinlemek bir zevk ve konuşmada ses son derece net ve berrak.

- Tasarım müthiş, olağanüstü çekici, güzel bir telefon.

- Malzeme kalitesi birinci sınıf. Eline aldığında sağlamlığını hissediyorsun.

- SU ve toz geçirmez, darbelere karşı son derece dayanıklı.

- Ekranı çok eleştirildi ama olağanüstü güzel bir ekranı var. Brave engine 2 ile fotolara bakmak, nette dolaşmak ve video izlemek bir zevk. Günışığında rahatça görülebiliyor.

- Son derece hızlı, lag, takılma vs. hiç yok.

- 3D oyun performansı çokiyi. Bazı oyunlarda frame atlama olsa da bu, oyun yazılımlarının henüz full HD ekranlara göre optimize edilmemesinden kaynaklanıyor.

- Sony android optimizasyonu ve ek yazılımlar çokiyi ve işe yarıyor. Smart tag harika birşey.

- Fotoğraf ve video çekimi çok başarılı.

- Stamina mode sarj süresini epeyce uzatıyor.

BANA GÖRE eksi olabilecek yönleri:

- Hoparlör sesi biraz kısıkça, yalıtımından dolayı sanıyorum.

- Ekranı 5" olduğundan dolayı, eğer elin ufaksa tek elle kullanmak sıkıntı olabilir.

- Ekranın altına 3 adet dokunmatik tuş yerleştirilmiş, bu da ekranı az da olsa ufaltıyor ama bir yazılımla hallediliyor.

- Fiyatı 1850 TL !:)

-

• Eksisi yok
    Sadece alışması zor oda benden dolayı herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksisi yok demek biraz fazla olur. Arkadaşa katılmıyorum. Daha öğlen yazdığım bir mesaj;

Bende sony centerda kontrol ettim. Şöyle anlatayım;

-Kameranın açılması 4 saniyeyi filan buldu arkada planda hiç bir şey açık olmadığı halde

-Ekran gayet hoş duruyor ancak bana soluk geldi temadan dolayı soğudum telefondan, gri ağırlıklı(gri rengini de hiç sevmem)

-Ses ortalama düzeyde ancak bana yeterli gelmedi.

-Ekranın arkası çok parmak izi yapıyor.

+Ele çok güzel oturuyor. Sağlamlık hissi veriyor.

+Bir adet video izledim mükemmeldi ekran kalitesi.

Sonuç: Hemen almak yerine htc one beklemeye karar verdim, aklım biraz daha htcde kaldı sanırım. Alan arkadaşlara güle güle kullanmak nasip etsin Allah :)
  • Selam Arkadaşlar,

Telefonu yeni aldım ve henüz artıları, eksileri konusunda yorum yapacak kadar bilgi sahibi olamadım ama en çok kullandığım kamera konusunda bir sıkıntım var ama bu telefondan mı kaynaklanıyor benden mi bilemedim. Şöyle ki, telefon çektiğim fotografları DSC_0001, DSC_0002.. şeklinde isimlendiriyor. Ben telefonumdaki fotografları bilgisayarıma aktardıktan sonra çektiğim fotografları tekrar DSC_0001'dan başlayarak isimlendiriyor. Telefonumdan bilgisayara tekrar fotograf atmak istediğimde dosya isimler aynı olduğu için sıkıntı yaşıyorum. Bu isimlendirme formatını değiştirmek mümkün müdür acaba?
  • Bende de isimlendirme o şekilde s de de öyleydi

• Pazar günü aldım ben cihazın beyazını, cidden süper telefon. Eksi yönü şu anda yok benim görüşüm tabi.
    Bugün gittim s4'ü inceledim. Garip bir durumla karşılaştık s4 menü de ve ana ekran geçişlerinde arka planda hiç uygulama çalışmamasına rağmen takılmalar oldu.
    Sonra çıkardım xperia z'yi yan yana tuttum cihazların başında bekleyen bayan yandan yandan beni kesti :D
    Z'yi görünce bir tarafları kaşındı sanırım. Kaliteyi görünce şoka girdi hanımefendi.
  • Ben sony m2 kullanıcısıyım bu güne kadar farklı modellerde telefon kullandım satıcının tavsiye ettiği bu telefonu aldım telefonun artısı çok kullanışlı kamerası içindeki kendi uygulamaları şarzı daha yazmaya üşendiğim çok artısı var ben konuşurken kulaklık kullanmazdım sony alınca başladım konuşma esnasında karşıdaki kişi beni duymuyor bağırmam lazım telefon çalarken yanımdaki telefonu duymuyorum servise gönderdim ses sorunu ile alakalı olarak bir hafta sonra telefon geri geldi şimdi daha kötü oldu yalnız sağlam telefon sinirden duvara çarptım sağı solu kırıldı bataryasını söküp çıkardım sinirim geçince tekrar toplayıp kırılan yerlerini japon ile yapıştırdım şu An çalışır durumda bu benim ilk ve Son sony telefonum birdaha yakın yeniden bile geçmem vitrinde görünce dönüp bakmıyorum bile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.