Şimdi Ara

Sony xperia Z Pil Ömrü ve dolumu ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1400 lira bütçem var ve Xperia Z almaya karar verdim fakat en büyük sorunu tabikide pil olarak gösteriliyor .. Bu aygıt 30 dakika telefon konuşması 2 saat internet gezintisi 15 dk video ve 1 saat müzik ile 1 günü tamamlayabilir mi sizce kullanan arkadaşlar veya bilen arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum birde %5 lik bir şarjı ne kadar sürede dolduruyor bilgi verirseniz sevinirim Şimdiden çok teşekkür ederim ...

• Dediklerinle 1 günü rahatlıkla çıkarırsın.
    Normal bir kullanımla 4 saat ekran açık kalma süresi alıyorum.
  • Ben çok fazla telefon kullanan bir insan değilim ama bu xperia z nin en büyük sıkıntısı şarj konusu kiminin bataryası 3 ayda ölüyormuş garantiye gönderilince tamiri mümkün olmaya hata gibi şeyler söylüyolar Telefonun tasarımına aşık oldum almak istiyorum ama pişman olurmuyum uzun süredir kullanan veya anlayan varsa lütfen beni her koşulda bilgilendirsin 5 saatte pili bitiyor diyenler bile var çok kararsızım lütfen yardımcı olun arkadaşlar :)
  • en kral telefonu da alsan ki kullanıma bağlı en fazla 1 gün gider.batarya ömrü konusunda çok takılma bence ben xperia p alınca böyle söylentiler vardı..velhasıl batarya kadar ömrümüz olurmu orası bilinmez.ama senin bahsetiğin kullanıma göre 1 gün rahat gider
  • Bu forumda şu hataları çok okuyorum 10 kişiden 2 sinde bu problemlerden var kameralarında lekeler oluşuyomuş bazılarında şarj %0 olduktan sora telefon kapanıyormuş birdaha açamamışlar kimileri su almış tabi benim suyla işim yok ama htc one ye param yetmez gibime geliyor 1800 diyor büyük ihtimalle bu tf yi alcam pişman olmak istemiyorum ...
  • valla benım ınternet 7/24acık 2 gun gidiyo şarj
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.