Şimdi Ara

SONY XPERIA™ Z1 ORJINAL TR 4.4.4 KitKat (14.4.A.0.108 GÜNCEL) 27.06.2014 [ROM|FTF|TR] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
7
Favori
32.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese merhaba yaklaşık 5 yıllık ios deneyimimden sonra z1 ile android e geçiş yaptım, internette cyanogenmod temalarını çok beğendim ve rom yapmaya kalktım fakat okudukça işler çok karışık bir hale geldi jb çok rahattı oysa ki şimdi bu rom işlemini ilk sayfadaki gibi yaptıktan sonra root yapmamda gerekiyor mu ? bu bana ne kazandıracak internette araştırdığım kadarıyla tüm dosyalara erişmemi sağlayacak fakat cyanogenmod için gerek var mı buna? varsa bununda rehberi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swashbucklerjr

herkese merhaba yaklaşık 5 yıllık ios deneyimimden sonra z1 ile android e geçiş yaptım, internette cyanogenmod temalarını çok beğendim ve rom yapmaya kalktım fakat okudukça işler çok karışık bir hale geldi jb çok rahattı oysa ki şimdi bu rom işlemini ilk sayfadaki gibi yaptıktan sonra root yapmamda gerekiyor mu ? bu bana ne kazandıracak internette araştırdığım kadarıyla tüm dosyalara erişmemi sağlayacak fakat cyanogenmod için gerek var mı buna? varsa bununda rehberi var mı?

Sen rom atma, lütfen. Bilip bilmediğin işe karışma, "rom atıcam" diyorsun ama "root gerekli?" mi diyorsun.

Evet, gerekli. Telefonu rootlayıp, bootloader kilidini açıp, flashtooldan ilgili img dosyasını kurup, img'den gelen recovery'den cyanogenmod kurman gerekiyor. Ve bootloader kilidini açmak ise ayrı bir uğraş.

Bence sen uzun bir süre boyunca böyle işlere girişmemelisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 14.4.A.0.157 görünüyor telefon, şu an en günceli bu mudur acaba? Bir de 157 üzerine root atamıyor muyuz sürüm 108 olmak zorunda mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STMUS -- 4 Mart 2015; 15:57:51 >
  • arkadaşlar bende c6902 model z1 var. telefonda 14.2.A.1.136 sürümü var telefona kitkat update'ini yapmak istiyorum çünkü yakında lollipop gelebilir update te sıkıntı yaşamamak için güncel tutmak istiyorum telefonu.
    sony pc companion ile güncelleme yapmak istediğimde "değiştirilmiş içerik bilmem ne" tam olarak hatırlayamadığım bir hata ile başarısız oldum. telefondan update denedim ondada indirilemedi hatası verdi. muhtemelen telefonumda hindistan sürümü yüklü olduğu için oldu.
    uzun lafın kısası c6902 için global yani yarın bir gün lollipopa kolaylıkla yükseltebileceğim kitkat sürümünün ftf sini istiyorum. araştırdım ancak bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim
  • ngfl N kullanıcısına yanıt
    ben de aynı hatayı alıyorum çözüme kavuşabildin mi dostum ?
  • Engin.OK kullanıcısına yanıt
    Yurt dışından gelme xperia z1 var bende içinde vodafone'un gereksiz uygulamaları doluydu silemiyordum da sayenizde Türkiye sürümünü yükledim kurtuldum.
  • ngfl N kullanıcısına yanıt
    Programın olduğu klasörde firmware dosyasını boşaltın. Firmware klasörünün içinde bir dosya var onu oradan çıkarıp silseniz de olur ben onu hiç kullanmadım. İndirdiğiniz firmware romu değil programın içindeki firmware klsaörü içindeki bir küçük dosyadan bahsediyorum. Onu sildiğiniz zaman ya da o klasörü boşalttığınız zaman program açılıyor. Flashlayacağınız romu da direk masaüstüne atın ben öyle yaptım.Programda da masaüstünü seçip flasha tıklayınca yüklüyor.
  • Anlatım ve niyet çok iyi yalnız eksik kısımlar var. Öncelikle windows 8 ve 8.1 kullananlar dijital imzaya sahip olmayan sürücüleri yüklemeyi öğrenerek flash tool üzerinden telefonun driverlarını kurmaları gerekiyor yoksa yarım saatlik olay ama bilmeyen saatlerce uğraşıyor.

http://forum.shiftdelete.net/android/315796-windows-8-1-icin-fastboot-and-flashmode-driver-kurulumu-resimli-anlatim.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kptozan -- 22 Mart 2015; 17:22:45 >
  • Lolipop gelmiyormu beyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluetoothGuy

quote:

Orijinalden alıntı: swashbucklerjr

herkese merhaba yaklaşık 5 yıllık ios deneyimimden sonra z1 ile android e geçiş yaptım, internette cyanogenmod temalarını çok beğendim ve rom yapmaya kalktım fakat okudukça işler çok karışık bir hale geldi jb çok rahattı oysa ki şimdi bu rom işlemini ilk sayfadaki gibi yaptıktan sonra root yapmamda gerekiyor mu ? bu bana ne kazandıracak internette araştırdığım kadarıyla tüm dosyalara erişmemi sağlayacak fakat cyanogenmod için gerek var mı buna? varsa bununda rehberi var mı?

Sen rom atma, lütfen. Bilip bilmediğin işe karışma, "rom atıcam" diyorsun ama "root gerekli?" mi diyorsun.

Evet, gerekli. Telefonu rootlayıp, bootloader kilidini açıp, flashtooldan ilgili img dosyasını kurup, img'den gelen recovery'den cyanogenmod kurman gerekiyor. Ve bootloader kilidini açmak ise ayrı bir uğraş.

Bence sen uzun bir süre boyunca böyle işlere girişmemelisin.

arkadaş ios tan androide yeni geçtigini söylemiş neden tersleyerek cevap verdin ki ?

• Kitkata geri dönmek istiyorum lolipop kadıypr sıkıntıları var
    Garanti gidermi
    Çok uğraşırmıyım?
    Daha önce kitkata root aymıştım baya uğraşmıştım yok 108e flashlıyotuz root ayıyoruz spnra tekrar 157 e geçiyoz falan aşağı yukatı anlayana kadat 1 haftauğraşmıştım

• Bende flashtoolda 'Processing Loader' yazıyor öyle kalıyor. Sebebi ne olabilir?

Bir de telefonu Flashmodda açtığımda ilkten turuncu ve yeşil ışık yanıp sonra ışık sönüyor. Flashmoddayken ışığın sürekli yanık kalması gerekmiyor mu?
  • Resimdeki şekilde kalıyor.

SONY XPERIA™ Z1 ORJINAL TR 4.4.4 KitKat (14.4.A.0.108 GÜNCEL) 27.06.2014 [ROM|FTF|TR]
     SONY XPERIA™ Z1 ORJINAL TR 4.4.4 KitKat (14.4.A.0.108 GÜNCEL) 27.06.2014 [ROM|FTF|TR]

• Flashtool programını güncelleyip deneyin

• agtr A kullanıcısına yanıt
    Güncel Flashtool versiyonuyla oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varjot -- 24 Temmuz 2015; 0:29:43 >
  • arkadaşlar stabil sıkıntısız rom hangisi güncel olmak zorunda değil, pil kamera performansı iyi olan ısınma problemi olmayan rom veya romlar hangisi? 4.3 veya 4.4 te böyle sıkıntılar olmayan rom var mı?
  • 136, 108, 157 deneyebilirsin. Bende 108 var, memnunum. Lollipop un ve kitkat serisinin stok tabanlı meredeyse tüm romlarını denedim, bunda karar kıldım. 136 ve 157 yi beğenen de çok, kota sorunu yoksa tümünü de deneyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

136, 108, 157 deneyebilirsin. Bende 108 var, memnunum. Lollipop un ve kitkat serisinin stok tabanlı meredeyse tüm romlarını denedim, bunda karar kıldım. 136 ve 157 yi beğenen de çok, kota sorunu yoksa tümünü de deneyebilirsin

Teşekkürler hocam 5.0 2 Son sürümü 4 4 4 ü bunları denedim ısınma problemi devam ediyor ya bende ki telefonun kronik sorunu yada uygun Stocku bulamadım.
    Şimdi. 136 yı deniyorum diğerlerine göre biraz daha az ısınma problemi var gibi

• 4.4.4 z1 yok mu arkadaslar lınk kırık hepsı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc_patronu

4.4.4 z1 yok mu arkadaslar lınk kırık hepsı ?

http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FSony%2FXperia+Z1%2FC6903%2FBranded%2F14.4.A.0.133%2F

Burdan indirebilirsin

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.