Şimdi Ara

SONY XPERIA™ Z1 ORJINAL TR 4.4.4 KitKat (14.4.A.0.108 GÜNCEL) 27.06.2014 [ROM|FTF|TR] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
7
Favori
32.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    [ GÜNCEL ] Genel Türkçe ROM 4.3 JB 14.2.A.1.136 Yayınlama başladı: 30.01.2014
    ROM FTF Dosyasıhttps://mega.co.nz/download

şu linkteki rom'u indirdikten sonra mı flashmode ve z1 drivers'i kuracam ?
  • maxi63 kullanıcısına yanıt
    Flashtool'u ve driverleri kurduktan sonra güncel rom'u indirip flashtool içinde firmwares diye klasörün var onun içine atın sonra adımları takip edin :)

Yani driverları kurun yoksa sizden önceki mesajdaki hataları alırsınız işlem başarısız olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.OK -- 11 Şubat 2014; 22:47:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engin.OK kullanıcısına yanıt
    tamam abicim çok sağol :)
  • takip

• rom yapınca bootloader kilidi açılmıyor dimi? açılıp açılmadığına nasıl bakabiliriz?
  • Ben telefonumu 4.3 e güncelledim ama berbat oldu kendi çektgm videolar oynatılmıyor kamera kötüleşti geri alabilirmiyim ne yapmalıyım?

abicim herşeyi yaptım telefon kapalıyken ses kısma tuşuna basıp usb'den bağladım fakat flaşlama olmadı fotoğraftaki sorun çıkıyor.
     SONY XPERIA™ Z1 ORJINAL TR 4.4.4 KitKat (14.4.A.0.108 GÜNCEL) 27.06.2014 [ROM|FTF|TR]
  • bückstabu189 kullanıcısına yanıt
    İsterseniz bir önceki sürümü ilk sayfadan indirip flaşlayabilirsiniz

Siz güncellemeyi nasıl yaptınız acaba.?

Resminde hiç birşey göremiyorum büyük hali ile yüklermisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

İsterseniz bir önceki sürümü ilk sayfadan indirip flaşlayabilirsiniz

Siz güncellemeyi nasıl yaptınız acaba.?

Pc compain le telefon bilgisayar bağlantısı kurdum internetten güncelleme indirildi yüklendi ben telefonumu pc compain yardımıyla eski sürümüne döndürebilirmiyim? Derleme numaram 14.2.A.0.290

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bückstabu189 -- 13 Şubat 2014; 11:42:50 >
    şu anda 4.3 290 yüklü. 136 olanını indirdim firmwares'e aattım sonra herseyi aynen uyguladım ama sonra bu sorun oluştu.
     SONY XPERIA™ Z1 ORJINAL TR 4.4.4 KitKat (14.4.A.0.108 GÜNCEL) 27.06.2014 [ROM|FTF|TR]
    size güncelleme gelmediği için mi 136 yı flaşmalamak istiyorsunuz,

eğer öyle ise bir önceki sürümü yani 290 ı indirip flaşlayın bir defaya mahsus sonra anında 136 ya güncelleyebilirsiniz ve birdaha da yeni güncelleme çıkınca bizimle beraber güncelleme alır flaşlama ile uğraşmazsınız.
    evet vodafone'dan aldığım için henüz 136 güncellemesini alamadım. burdan flaşlamak istedim olmadı. sanırım burdan 290 indirip yapmam gerekiyor öyle mi acaba? yani bi daha 290 yükleyecem
    abi bu defa 290 ı flaşladım herseyi dediğiniz gibi yaptım ve bu fotoğraftaki sorun çıktı flashtool succesful çıkmadı ama telefonum sıfırlandı herşey silindi.
  • engin hocam 136 dedigin güncelleme ne.ben senin paylastıgın rom attıkdan sonra bir tane güncelleme geldi sadece oda hemen 2 gün sonramı ne bir güncelleme dahamı var kaçırmak istemeyelim diye attık ama :) bir aydınlatırmısın
    Peki ayarlarda ne görünüyor sürüm olarak 290 mi ?
    Flaş yaptıktan sonra pc companion ile güncelleme kontrolü yaptınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.OK -- 15 Şubat 2014; 18:39:29 >
  • carsiankara C kullanıcısına yanıt
    Cevabınızı pm ile gönderdim. :)

telefonu yeni almış gibi oldum 290 yazıyordu sonra 136 guncellemesi geldi kurdum sonra da yedeklememi attım :) yani flashtool succesful çıkmadı ama herhalde flaşlama oldu gibi. güncellemeler geldiğine göre
    Olmuş tabiki:) sorunsuz kullanırsınız umarım. Yeni güncellemeleri zamanında alırsınız artık sizde

• Engin abicim dosyaları indirip yarın gündüz gözüyle bende yapıcam,cihazım maalesef türkcell çıkışlı ama işin ironik kısmı ben cihazı vodafone dan aldım...:) 4.2.2 , c6903 bilgilerimi yedekliycem ama makinayı tuğla yapma gibi bi şansım varmı? Derleme numaram 257 bi önemi varmı bilmiyorum ama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhsinegeZ1 -- 16 Şubat 2014; 0:34:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.