Şimdi Ara

SONY XPERIA™ Z1 ORJINAL TR 4.4.4 KitKat (14.4.A.0.108 GÜNCEL) 27.06.2014 [ROM|FTF|TR] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
7
Favori
32.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar Turkcell'den telefon hayatta bir daha almam sırf onun için rot yaptım yoksa yapmazdım.
    öncelikle hiç bilgim yok arkadaşlar beni bilgilendirirmisiniz.rot yaptım lakin bundan sonra güncellemeler felan yani engin arkadaşlamı yapıcaz kendimiz yapamayacakmıyız :)
    bize bu rotun yararından çok ne gibi zararı var garanti gitmiyor diyorsunuz cok hoş ama başka bi dezavantajı var mı ?
    ayrıca çok teşekkür ederim. birde diğer sayfada 56 mblık güncelleme vs 136 derleme numarasına diyorlar o bunun içindemi oldu şimdi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airbus92 -- 17 Şubat 2014; 8:32:16 >
  • Sorunsuz bi şekilde Türkcell uygulamalarından arındım ve mutluyum :D teşekkürlerr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T-mobile den alınmış simlocklı z1 e 14.2.A.1.136 romunu kursam simlock kalkar mı? Sorumu yanıtlarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 1905

T-mobile den alınmış simlocklı z1 e 14.2.A.1.136 romunu kursam simlock kalkar mı? Sorumu yanıtlarsanız sevinirim.

atabilirsen sorunsuz ne ala. ve hayır

• Merhabalar;

Bu akşam 290 romu atıp üstüne son güncellemeyi yüklemeyi düşünüyorum. yükledikten sonra sıkıntı ve eksileri yazarmısınız ? birde oyun datalarını nasıl yedekleyebilirim ? yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: enterhd

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 1905

T-mobile den alınmış simlocklı z1 e 14.2.A.1.136 romunu kursam simlock kalkar mı? Sorumu yanıtlarsanız sevinirim.

atabilirsen sorunsuz ne ala. ve hayır

Romun içinde simlock.ta dosyasının olduğunu duydum bu dosyanın olmadığı bir romu kurunca mantıken cihaz unlock olmaz mı?
  • arkadaşlar merhaba z1 i flashlamaya başlayacağım birazdan fakat firmwares klasörünün içinde "X10_V1_BLRelock" diye bi dosya var bunu o klasörden kaldırayım mı? yadımcı olursanız sevinirim...
  • 4.3 hayırlı olsun gayet başarılı wi-fi ve kameranın performansını beğendim tereddüt eden arkadaşlar hiç tereddüt etmesin.... emeği geçenlere teşekkürler
  • Engin.OK kullanıcısına yanıt
    usta ben internetten romu indirdim 900mb filan ama bilgisayrda bulamıyorum nereye indiriyo bunu
  • hocam bende bu işlemi yapmak istiyorum ama yetkili servise yaptırsam daha mı garanti olur yetkili servis bu işi yapabileceğini söyledi
  • **********************************************************************************

Sony Xperia Pc Companion ile Yazılım Onarma işlemi resimli olarak ilk sayfaya eklenmiştir.
    Bu anlatım SP / Z / Z ULTRA / Z1 için geçerlidir

**********************************************************************************

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.OK -- 6 Mart 2014; 0:06:15 >
  • Anlatım mükemmel hocam eline sağlık

• prof.exx kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim Prof. Çok soruluyor yada cihazı onarma yapmadan güncelleme yapıyor sonra yazılım olarak bir dünya sorun var deyip cihazı yerden yere vuruyor veya tam olarak nasıl yapacağız diye soran arkadaşlarımız oluyor o nedenle hazırladım

Kardeş 14.2.A.1.136 versiyonun linki ölmüş sanırım tazesi var mı?
  • tolyo kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Az önce kontrol ettim download edilebiliyor..

SONY XPERIA™ Z1 ORJINAL TR 4.4.4 KitKat (14.4.A.0.108 GÜNCEL) 27.06.2014 [ROM|FTF|TR]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.OK -- 14 Mart 2014; 16:38:24 >
  • teşekkürler C6903_14.2.A.1.136 sorunsuzdur...

ekranda ve kamerada ciddi kalite farkı var 290a göre

ayrıca root bekliyoruz. bl açıp doomkernel v7. ve supersu attım root ettim fakat wrlss açınca kiltleniyor cihaz titriyor kafasına göre yeniden başıyor
    kablosuzda olmuyor yeniden 14.2.A.1.136 yı yükledim saygılar root bekliyoruz :)
    10. adımdan önce exclude bölümünden birşey seçecek miyiz? ta filan?
  • Arkadaşlar 4.3 Jb android sisteminde yedekleme yaptım. 4.4.2 Kitkat android sistemine güncelledim telefonu 4.4.2 kitkat versiyonu 4.3 jb versiyonundaki yedeklemeyi kabul etmiyor. ''Kayıtlar uyumsuz yazılım sürümleri nedeniyle kullanılmıyor'' diye ileti geliyor. 4.4.2 kitkat versiyonunda bunu açabileceğim bir program yada 4.3jb versiyonuna dönüş imkanı var mıdır?
    Merhaba. ben Firmwareyi indirdim, flahstool da en güncel versiyon.
    flashtool'un z1 ile alakalı updatelerini falan da yaptım am şu an firmware klasörünce attığım FTF Dosyasını görmüyor.
    daha önce başka firmware flaşladım, doomkernel, super su falan yükledim.
    cihazı pc comp ile ve sony update service ile de onaramadım. şu anda açılmıyor.
    renk dalgasında kalıyor.
    yardım edebilir misin?
    bu rom'u nasıl flaşlarız?
  • onesyllable kullanıcısına yanıt
    Görünmüyor diyorsunuz da yalnız arşivde değilse direk görmesi gerekir resmini yollarmısınız?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.