Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z2 KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT | TR ROM FTF ★ (1912. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.621
Cevap
206
Favori
1.237.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19101911191219131914
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah,teşekkürler hocam :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, detayları Telegram'da konuşabiliriz, forumdaki nikim ile bulabilirsin beni.
  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Tamandır hocam Telegramda aradığımda tek çıkan sonuç "val", ona da mesaj attım, eğer siz değilseniz aynı şekilde siz Telegramdan forum nickim ile aratıp bana ulaşabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

Tamandır hocam Telegramda aradığımda tek çıkan sonuç "val", ona da mesaj attım, eğer siz değilseniz aynı şekilde siz Telegramdan forum nickim ile aratıp bana ulaşabilir misiniz?
    Telegram'da nick alman gerekiyor, bulamadım şu an.
  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt

İlginç, şaşırdım bulamamanıza açıkçası hocam 🤔, sanırım ben de yanlış kişiye mesaj attım 😅

• Merhaba ben Z2 kullanıyorum ve telefonumda guncelleme var. Bu guncellemeyi indirdim fakat yukle dedikten sonra telefon kapanıyor ve yukleme işlemi çok kısa suruyor ve tekrar telefon açılıyor. Sistem guncellemesi yuklenemedi hatası alıyorum sorunu nasıl cozebilirim.

• Direkt PC Companion ile onarım yapmayı deneyin hocam bence, her zaman en etkili çözüm yolu o oldu bende...
    Yapabilicek pc yok şuan bende. İnternet cafeler buna izin verir mi bilmiyorum ne yapıcam şaşırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Genzo Wakabayaşi

Yapabilicek pc yok şuan bende. İnternet cafeler buna izin verir mi bilmiyorum ne yapıcam şaşırdım.
    Eğer çok engele sahip bir internet kafede değilseniz yapabilirsiniz hocam sorun olmaz.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Bu sorunu telefon üzerinden halledilemez mi

• Uygulamayı durdurmaya zorlayabilirsiniz en azından bir daha ki telefonun kapanıp açılışına kadar bildirim gözükmez.
    Bu güncelleme sorunu acaba Bootloader kilidi açık olduğun dan olabilir mi acaba ?

İscep uygulamasına girdiğimde cihazınızda root vs gibi birşeyler tespit edildi uyarısı aldım bu kilidi kapatırsam root felan kalkar mı. Ayrıca bootloader kilidi açık. Sanırım güncelleme gelmeme sebebi o yüzden...

• Arama ekranına *#*#7378423#*#* yazıp Service Info>Configuration kısmına gelip çıkan ekrandan bana SS atabilir misiniz üstteki IMEI kısımlarını keserekten. Bana Rooting Status kısmında ne yazdığı lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 26 Ekim 2018; 23:31:40 >
    Bu yazıyor hocam.

• Bootloaderiniz kapalı hocam, BL kilidi ile alakası yok sizin durumun. Hiç oynamayın kilitle falan daha önce açmadıysanız hiç.
    O zaman PC ile güncelleme kurabilirim yani bakalım deneyeceğim.

• Hocam bizde sana onu ta en başta demiştik. O sorunu maalesef pc olmadan atlatamazsın. Bootloader ya kapalı sende yada kernel falan yükledin. DRm fix içeren bir kernel var. Sen eğer açık ise kapat bootloaderı sonrasında da flashtool veya companion ile son sürümü yükle.
    Tamam PC üzerinden sıkıntısız güncelleme yapabildim. Teşekkür ederim yardımlarınız için

• Geçmiş olsun. İyi günlerde kullanın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Günaydın forum ahalisi.

Bilin bakalım kimin telefonu yine doldu :-)

Bu 16 GB telefonlar artık yetmiyor sanırım.

Telefonu komple sıfırladım, yani resim video belge vb hiçbir şey yok.

Sadece sosyal medya uygulamaları (FB, Messenger, Instagram, Twitter, WhatsApp) ve Google uygulamaları yüklü.

ve uyarı geliyor %80 hafıza dolu verilerinizi aktarın diye :-) 4GB micro sd var, uygulamaları aktardım o da 500 MB bile tutmadı. Şaka gibi resmen.

Var mı tavsiyeleriniz?

Bu arada çoğu uygulamanın AWP sürümü çıkmış, ama pek de başarılı olduklarını söyleyemem. Bu siteyi kenara kaydedin ıvır zıvır bir sürü şeyi tarayıcınızda açabilirsiniz: appsco.pe

• 
Sayfa: önceki 19101911191219131914
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.