Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z2 KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT | TR ROM FTF ★ (1914. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.621
Cevap
206
Favori
1.237.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19121913191419151916
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: V4LKyR

İnternette çoğu sitede batarya mevcut, cüz'i bir ücret ile kapınıza kadar gelir.
    Bunlar orijinal olmadığı için telefona zarar verme olasılığı yok mu? Batarya patlayabilir vs. Yoksa güvenebilsem Youtube üzerinden izlediğim kadarıyla çok zor bir iş değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dream Machine kullanıcısına yanıt
    Yok hiç bir şey olmaz, bu kadar pimpiriklenmeye gerek yok... Yolda yürürken kafamıza meteor da düşebilir.

Çok fazla satış yapmış bir ürünü, yorumlarına da bakarak alabilirsiniz. Üretimi biteli 4 seneyi geçmiş bir telefon için özel Sony mühendisleri imzalı, 100% garantili bir batarya maalesef bulamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

Donanımsal maalesef, jakın değişmesi lazım, elimde jak mevcut, ilgilenirseniz size gönderebilirim hocam.

Edit: siz her türlü önce bir yazılım onarmayı deneyin, sorun çözülmezse teknik destek gerekebilir.
    Hocam sorunun donanımsal olduğunu sanmıyorum çünkü "Sound About" isimli programla kulaklığa manuel geçiş yapıp kullanabiliyorum.Tabii kulaklığı her takıp çıkarttığımda manuel olarak programdan geçiş yapmam gerekiyor bu da çok can sıkıcı bir durum. :(

Yazılımsal olarak da ne yapmam gerektiğini bilmiyorum açıkcası.

• Juvixted kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu yaşayan birçok kullanıcı oldu Sony konularında ve maalesef kulaklık jakını değiştirterek sorunu çözdüler, çünkü kronik olarak görülen donanım yazılım uyuşmazlığından kaynaklanan bir problem. Manuel geçiş yaptırarak kullanabilirsiniz fakat otomatik olarak görmez. PC companion yazılımı ile onarım yapmayı deneyebilirsiniz lakin benim benzer şikayetlerden okuduğum kadarı ile yazılım onarma ile giderilen bir sorun değil maalesef.
  • Dream Machine kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş kendince haklı olabilir ama ilk başta sen servisin yolunu bir tut. E4g için bile ellerinde batarya var hala belki z2 için de kamış olabilir. Eğer yok ise o zaman internetten en çok yorumlu olanı alırsın duruma göre ya sen ya da telefoncu değiştirir.
  • arkadaşlar, sony cihazlara root ve farklı rom yükleme sonucu cihazda arıza çıkması durumunda orjinal yazılımına dönünce servis root ve romlar atıldığını görebilir mi?
  • kloveangel K kullanıcısına yanıt
    Ben öyle geri çevirip gönderdim servise bir çok kez, en ufak bir sıkıntı yaşamadım. Gerçi konu Z2 olunca artık garantisi bile kalmamıştır.
  • Kulaklık takınca direk müzik çalar başlıyo ben radyonun açılmasını istiyorum bunu nasıl ayarlarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babapars kullanıcısına yanıt
    Sanırım Smart Connect uygulamasının içindeki profilleri ayarlamanız lazım. Tam detayını hatırlayamadım şuan.
  • 3 seneyi devirdim ilk defa bu kadar uzun süre bir telefon kullandım yeni telefona geçmeyi düşünüyorum ne önerirsiniz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: türk doğan

Bende de aynısı oldu. AliExpress den getirtdim 15 lira ücreti vardı. orijinali 35 liraymış. Tabii dolar zammı Gelmediyse... sökülmesi ve takılması çok kolay. kapak sökmeye falan gerek yok. Sadece o aparatı söküp değiştiriyorsunuz. bilmiyorsanız tarif edebilirim.
    Hocam biraz geç oldu cevap için ama soruma cevap vermişsiniz teşekkürler. Link olarak bana atabilir misiniz? Aliexpress arattım ama bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.h.a.

3 seneyi devirdim ilk defa bu kadar uzun süre bir telefon kullandım yeni telefona geçmeyi düşünüyorum ne önerirsiniz :)
    Samsung Note serisi tabii ki.

Aslında Xiaomi, Oneplus ve Huawei göz kırpıyor ama bunlar henüz Türkiye'de oturaklı bir servis ağı oluşturmadı. O yüzden insan cihazı kullanırken bir tedirgin oluyor.

Asus Zenfone 5Z de güzel bir cihaz, distribütör garantisi iyi. LG ve HTC de var ama onlar da Sony gibi Türkiye pazarında kaybolmaya yüz tuttular.

Şahsen elimdeki cihaz kullanılamaz hale gelince Note serisine geçeceğim.

• Merhabalar, cihazı iki gün önce şarjdan çıkardığımda yeşil ledin yanmaya devam ettiğini gördüm. Güç tuşuna bastığımda telefon SONY ekranında kalıyordu, ne yaptıysam açılmadı. Sony companion yazılımdan onardım güzelce çalıştı. Şarjını bitireyim bakayım bi' dedim, bitirdim şarjda taktım biraz doldu açayım dedim kasılıyor, uygulamalara basıyorum 30 saniye 1 dakika sonra geliyor. Kişilere girerken, arama yapacakken her şey kasıyor ve geç geliyor. Instagram ya da herhangi bir uygulamaya giriyorum, uygulama yanıt vermiyor bekle ya da kapat seçeneği çıkıyor. Gece şarjda taktım, sabah yine açılmadı maalesef. Aynı şekilde ledde kalmış durumdaydı. Telefona onarım yapılıyor, bunu göz önüne alınca sorunun bataryada olduğunu düşünüyorum. Servis yolu gözüktü gibi duruyor. Başka fikri olan var mı?
  • cato16 kullanıcısına yanıt
    %70 batarya, %30 anakart kaynaklı olabilir

• BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Akşam tekrar bakacağım, devam ederse servise götüreceğim. Garanti de yok ne olacak bakalım. Gelişmeleri buradan yazarım.
  • Merhaba arkadaşlar.

Ekranı ve kasası sağlam z2 arıyorum. Anakartı arızalı olan ekranı ve kasayı değerlendirmek isteyen arkadaşlardan mesaj bekliyorum. Bir şekilde ücret konusunda anlaşırız.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=135528777

• GUNEY_97 G kullanıcısına yanıt
    Neden ille z2 hocam cok görüyorum böyle arkadaşlar z2 arıyolar hep

• Bu forumda halan aktif olarak kaç kişi Z2'sini memnuniyetle kullanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

Bu forumda halan aktif olarak kaç kişi Z2'sini memnuniyetle kullanıyor?
    Benim 4 yıllık emektar şuan valide hanıma hizmet ediyor (Bozulmak bilmedi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C♯ -- 3 Aralık 2018; 20:57:7 >
  • Alın öyleyse size Xperia deneyimli Oreo keyfi size:

Arayüz:(Bölünür ekran, Temaya göre özelleşen bildirim paneli(siyah-beyaz), Substratum tema desteği, Bluetooth cihazların pil durumunu görüntüleme, Mavi ışık filtresi ve niceleri)
     ★SONY XPERIA™ Z2  KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT  | TR ROM FTF ★
     ★SONY XPERIA™ Z2  KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT  | TR ROM FTF ★ ★SONY XPERIA™ Z2  KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT  | TR ROM FTF ★

Menüler:(Carbon Fiber özelleştirmeleri, Ayarlara yedirilmiş resmi Destek ve Asistan uygulaması, Magisk Modül desteği, Sadeleşmiş ayarlar menüsü vb.)

Uygulamalar:(Stok Sony Medya Sunucuları(Albüm, Müzik, Video&TV Slideview), What's New ile Sony uygulama güncelleme desteği, Stok Sony Kamerası, Xperia Assist, Lifelog, Takvim desteği,Xperia Saat ve Havadurumu, Stok Ekolayzr Kontrolcüsü)

Kamera Arayüzü: (Cyberian v8.0+Google Lens Desteği)

Performans:(Oyun performansı olarak Stok Sony'den çok bir farkı olmasa da arayüz ve geçişler olarak akıcı çalışan, seri ve tepki hassasiyeti yüksek bir ROM'dur. Beklemedeki güç tasarrufu başarılı olmasına karşın stok Lollipop ile benzer SOT'lara sahiptir)

Stok Sony'e nazaran eksikleri:
    + Stamina modları (üzerinde çalışılıyor)
    + Pil Bakım teknolojileri (üzerinde çalışılıyor)
    + Akıllı Ekran ve Mimik kontrolcüleri (üzerinde çalışılıyor)
    + Küçük uygulamalar (üzerinde çalışılıyor)
    + DRM Desteği (Kısmi olarak mevcut)
    + Kilit ekranı saati
    + Sony İkonları
    + Tema Motoru

Hataları:
    - 4k kayıt özelliği geçici süreliğine çalışmamaktadır(ilerleyen yamalarda düzeltilecektir)
    - Mirrorlink ve DLNA
    - Denemek isterseniz siz söyleyin :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 3 Aralık 2018; 21:53:26 >

• 
Sayfa: önceki 19121913191419151916
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.