Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z2 KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT | TR ROM FTF ★ (1918. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.621
Cevap
207
Favori
1.236.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19161917191819191920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Z2 parça ihtiyaci olanlar bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• farukkk kullanıcısına yanıt
    Hocam ihtiyaçtan ötürü mü satıyorsunuz? Ekran lazımsa size gönderebilirim, güzel cihaz çünkü bence satmayın, hele 250 çok ölü bir fiyat :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

Hocam ihtiyaçtan ötürü mü satıyorsunuz? Ekran lazımsa size gönderebilirim, güzel cihaz çünkü bence satmayın, hele 250 çok ölü bir fiyat :(
    Yeni telefon aldigim için satıyorum.

• quote:

Alın öyleyse size Xperia deneyimli Oreo keyfi size:

Arayüz:(Bölünür ekran, Temaya göre özelleşen bildirim paneli(siyah-beyaz), Substratum tema desteği, Bluetooth cihazların pil durumunu görüntüleme, Mavi ışık filtresi ve niceleri)

Menüler:(Carbon Fiber özelleştirmeleri, Ayarlara yedirilmiş resmi Destek ve Asistan uygulaması, Magisk Modül desteği, Sadeleşmiş ayarlar menüsü vb.)

Uygulamalar:(Stok Sony Medya Sunucuları(Albüm, Müzik, Video&TV Slideview), What's New ile Sony uygulama güncelleme desteği, Stok Sony Kamerası, Xperia Assist, Lifelog, Takvim desteği,Xperia Saat ve Havadurumu, Stok Ekolayzr Kontrolcüsü)

Kamera Arayüzü: (Cyberian v8.0+Google Lens Desteği)

Performans:(Oyun performansı olarak Stok Sony'den çok bir farkı olmasa da arayüz ve geçişler olarak akıcı çalışan, seri ve tepki hassasiyeti yüksek bir ROM'dur. Beklemedeki güç tasarrufu başarılı olmasına karşın stok Lollipop ile benzer SOT'lara sahiptir)

Stok Sony'e nazaran eksikleri:
    + Stamina modları (üzerinde çalışılıyor)
    + Pil Bakım teknolojileri (üzerinde çalışılıyor)
    + Akıllı Ekran ve Mimik kontrolcüleri (üzerinde çalışılıyor)
    + Küçük uygulamalar (üzerinde çalışılıyor)
    + DRM Desteği (Kısmi olarak mevcut)
    + Kilit ekranı saati
    + Sony İkonları
    + Tema Motoru

Hataları:
    - 4k kayıt özelliği geçici süreliğine çalışmamaktadır(ilerleyen yamalarda düzeltilecektir)
    - Mirrorlink ve DLNA
    - Denemek isterseniz siz söyleyin :))
    XperienZ Romumuzun Carbon ROM 6.1'e uyarlı ilk betası yayımlanmıştır. İlgilenenler için ROM linki:
    XDA Developers
    Xperienz ui for all oreo and pie aosp (get xperienced while using any aosp)
    https://forum.xda-developers.com/xperia-z2/development/xperienz-ui-oreo-pie-aosp-xperienced-t3875131

• beyler batarya şiştiği için arka kapak açıldı daha doğrusu kapağı kapatırken tam oturmuyor galiba bataryadan.batarya almam gerek en uygun yollu ne almalıyım yardımcı olabilir misiniz?
  • arkadaşlar yok mu batarya önerisi?
  • VORVZAKONE kullanıcısına yanıt
    kvk dışında batarya alacağın heryer yan sanayi olur hocam. Kvk ya yollayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VORVZAKONE

arkadaşlar yok mu batarya önerisi?
    www.microzen.com.tr
    | Microzen Cep Telefonu Yedek Parça ve Aksesuar Mağazası
    https://www.microzen.com.tr/urun/sony-xperia-z2-batarya-pil-lis1543erpc

Tüm yedek parçaları burdan alıyorum. Orjinal değil elbette ama öyle bir iddiaları da yok. Kaliteli yedek parça satıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kulaklık sorununu çözen var mı kulaklığı görmüyor

• babapars kullanıcısına yanıt
    Hocam bir kürdan alın ve ucunu hafifçe dilinizle ıslattıktan sonra kulaklık yuvasının dibine ulaşana dek içeri doğru daldırın ve yavaşça içerde kürdanı çevirin. Zamanla içerisine toz dolduğu için alt plaka ile jak birbirine temas etmiyor. Sorun toz değil de başka bir mevzu ise jakın değişmesi lazım.
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Bi denerim kırk yılın başında bi kulaklıkla işimiz oldu o da bozulmuş meret

• Kulaklık sorunu benim de başıma geldi. Meğerse pantolonun cebinin dikişinden bir parça ip içine kaçmış. Üzerine de kulaklığı takınca iyice içini tıkamış. Kürdanla baya zorlayınca içinden büyük bir ip parçası çıktı. Sorun düzeldi.

• CArbon Rom'un Android 9.0 Pie için ilk betası yayınlanmış, ilgilenenlere duyrulur. Link:

• arkadaşlar carbon rom yeni gelen güncelleme ile google play spotify ve bir kaç uygulama düzgün çalışmamaya başladı şimdi ben stock roma tekrar dönmek istiyorum yapmam gereken sadece flashtool ile ftf dosyasını flashlamak mı?
  • emma region sorunu veriyordu onu hallettim şimdi username ve password istiyor maile bakıyorum onay maili gelmedi bu kaç günde gönderiyor onay mailini?
  • Telefon sarz olmamaya basladi. Uzerindeki orjinal bataryasi 3 yil 9 aylik ve cok yogun kullandim. Ne dersiniz batarya bozuldugu icin mi sarz olmuyordur yoksa baska bir sikintinin belirtisi olabilir mi? Konuya canavar gibi telefon diye yazdim bi kac gun sonra bu olay oldu
  • 740turbowagon kullanıcısına yanıt
    telefon açıldığında servis menüsüne girip bataryanın durumunu öğrenebilirsiniz.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Öğrenemez hocam 6.0.1 de o opsiyonu uçurdular, sonra 7.1.1 de yeniden eklendi.

• quote:

Öğrenemez hocam 6.0.1 de o opsiyonu uçurdular, sonra 7.1.1 de yeniden eklendi.
    belki 5.1.1 kullanıyordur.

Zaten 3 yıldır yoğun kullanım ile batarya değişmeden gitmişse batarya bitmiştir büyük ihtimalle.
  • Telefon sarz olmadigi icin hic acamiyorum ustadlar batarya gidik muhtemelen. Bir ihtimal de sarz soketi mi bozuk acaba dedim bununla karsilasan oldu mu hic Z2 kullanirken? Bu arada suan Carbon Rom 6.1 yuklu cihazda. (d6503)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 740turbowagon -- 13 Mart 2019; 18:13:22 >
  • 
Sayfa: önceki 19161917191819191920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.