Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 lanse edildi: 5.2-inç ekran, Snapdragon 800AB işlemci, 4K video ve dahası... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
4
Favori
10.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kasa kalitesi en iyi htc one

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kenarlari daha ince olmus z1 e gore.. guzel duruyor s5 vs z2 de z2 diyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kule_genclik -- 24 Şubat 2014; 14:26:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z1 alanlari görelim

• Bence çok güzel bir telefon ama yinede ekran kalitesini görmek lazım

• fosfor led ekran varmış
    http://www.sonymobile.com/tr/legal/testresults/xperia-z2/#best-display
    güneş altında iyi oluyor sanırım fosfor ledler
  • boyutlar facia olmuş. lg g2de de 5.2 inç ekran var ama bundan 1 cm daha kısa.z1 de zaten tasarım hatası vardı bence. z2 dede farklı olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol

quote:

Orijinalden alıntı: FalloutNV

quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol

Xperia Z kullanıcısı olarak Z2'yi eleştirmek gerekirse eğer ; tek şekilde eleştirebilirim sanal tuşlar. Şu sanal tuşları GM Discoverydeki, Xperia P'deki gibi alttaki boşluğa koysalar tasarımda On Numara olacak ama bunu nedeN yapmıyorlar hala anlamıyorum.

Birde umarım Z'den güncelleme desteğini çekmez Sony.

Google sanal tuş yapılmasını istiyor hatta sd kart slotu olmasınıda istemiyor o yüzden.

Bilmediğimden soruyorum hocam neden istiyor ki?
    Ya da alta o tuşları sanal olarak koyamazlar mı?
    Htc Samsung falan yapıyor?

Kapasitif tuşlara üretim maliyetini arttırdığı için karşı farklı bir donanıma ihtiyaç duyduğu için bu tip tuşlar sd karta neden karşı onu bende bilmiyorum ama şuradaki haberi okuyabilirin.
    http://www.chip.com.tr/haber/kitkat-uygulamalari-boyle-kisitliyor_45503.html

• quote:

Orijinalden alıntı: cepciniz83

boyutlar facia olmuş. lg g2de de 5.2 inç ekran var ama bundan 1 cm daha kısa.z1 de zaten tasarım hatası vardı bence. z2 dede farklı olmamış.

0.7mm daha ince ve su ya karşı dayanıklı.
  • Ekran yine TFT mi? Alt ve üstte yine boş arazi var. Tokiye versen ev yapar. Bari oralara hoparlör koysaydınız.

• yaklaşık 1 cm daha uzun ve de 3 mm daha geniş. (aynı ekran boyutları olmasına rağmen )
    lg g2 : 138.5 x 70.9 x 8.9 mm
    xperia z2: 146.8 x 73.3 x 8.2 mm

g2 ekran boyutuna göre gelmiş geçmiş en ergonomik telefondur bence. tasarım harikasıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepciniz83

yaklaşık 1 cm daha uzun ve de 3 mm daha geniş. (aynı ekran boyutları olmasına rağmen )
    lg g2 : 138.5 x 70.9 x 8.9 mm
    xperia z2: 146.8 x 73.3 x 8.2 mm

g2 ekran boyutuna göre gelmiş geçmiş en ergonomik telefondur bence. tasarım harikasıdır

daha ince dedim ben sadece :)
    oyun oynarken felan z2 daha iyi olur tutuş bakımından
  • Sony Z2 ile ilgili detaylı teknik özellikleri Sony Türkiye sitesinde vermişler. Eleştirileri yaparken buraya bakarak yapmamız daha doğru olacaktır.
    http://www.sonymobile.com/tr/products/phones/xperia-z2/specifications/#tabs

Kendi açımdan eleştireceğim 2 konu dahili hafızasının 16GB olması Ve alt-üst çerçevede inceltme konusunda bir iyileştirme olmaması. Kullanıcılar tarafından en çok eleştirilen bir diğer yönü ekranın biraz soluk görünmesiydi. Sony bu konuda doğal renk görüntüsü veriyoruz diyordu fakat Müşterilerin daha canlı renk istekleri konusunda kayıtsız kalamayıp, Ekran tarafında da daha canlı bir ekranla geleceği bildirilmiş. Piyasaya çıktığında kullanıcılar tarafından daha iyi değerlendirilecektir. Herkesin tercihi farklı olabilir ama ben Tasarım konusunda (alt ve üst çerçeve hariç) Sony Z serisini beğeniyorum.

• kamera sensörü değiştimi ?
    eski sensör çöptü
    20mp nin tam hakkını verebilcekmi bakalım.
  • Gayet güzel olmuş ben beğendim. Şahsen telefonlarda en çok dikkat ettiğim şey kasa kalitesi ve tasarım.

Z1'in kasa kalitesi de çok hoşuma gitmişti, One'dan sonra beğenmem diyordum ama elde gayet premium duruyor. Ama çerçeveler olması ve sanal tuşlarında olması telefonu baya ikinci plana attı.

Z2'de aliminyum çerçeveye sahip sanırım. Ekran büyümüş, çerçeve küçülmüş, elde incelemek lazım yine de.

Fakat Sony'i eleştirmem gerekiyor burdan.

Sony Xperia Z ve HTC One neredeyse aynı zamanda lanse edildi.

Sony üstüne Z1 ve Z2 çıkarmışken, One hala amiral gemisi.
  • "S5" ve "5S" den daha iyi ve güzel olduğu kesin!

G3'ü görmek görmek gerek

• Arkadaslar şimdi batarya 3000 mah mi yoksa 3200 mü ?

• i7 koyun 3bin tl olsun.bu nedir ya fiyatlar süper laptop fiyatlarını zorluyor artık.sony ticaret dangalak marketing hatalarıyla müşteriyi de kendi gibi sandığını gösterdi z1c de.ellerinde patlar bu fiyatlarda görürüz inşallah süründüklerini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony biliyor işi bence kasası güzel görünüyor neyse çıksın da görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

"S5" ve "5S" den daha iyi ve güzel olduğu kesin!

G3'ü görmek görmek gerek

• alınırmı beyler ? iphone 6 mı beklenmeli sizce
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.