Şimdi Ara

Sony : Xperia Z2 yılın ilk yarısındaki amiral gemimiz olacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
0
Favori
2.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yeni cıkacak amiral gemi modellerini tasarimini simdiden merak ettim,

Ama en iyisini apple yapiyor bir kasa cikariyor ve 4yıl onu kullanıyor ..(Yalnıs anlasılmasın apple ı sevıyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony tasarım konusunda şovunu yapıcaktır eminim sony le tasarım konusunda hiç bir firma boy ölçüşemez htc one nin arka tarafı xperia s den esinlenilmiş bilginize
  • Sony yılın ikinci yarısında Z3 ya da Z2S falan çıkarırsa o zaman kendi ipini çekmiş olur. Samsung gibi phablet kategorisinde bir amiral gemi çıkarırsa ikinci yarıda kimsenin sesi çıkmaz.

• Sony göz göre göre topuğuna şarjör boşaltıyor.Zati geçen sene üçüncülüğü hedefliyoruz açıklamasını yaptılar,ama bu kafayla o da zor.TV,PC bölümünü elden çıkardınız sırf mobil sektöre odaklanmak için,ama sizin kafanız anca darpane gibi senede iki adet amiral model çıkarmakta.

• Şu, yılda birden fazla amiral gemi diye tabir ettikleri telefonları piyasaya sürme geleneğini bence tüketiciler fazla kafaya takmamalılar. Neticede teknoloji denildiği gibi hızlı bir değişim geçiriyor. Mesela Snap. 800'lü telefonlar çıkınca malum iki firmanın S 600'lü hala amiral gemi konumundayken telefon almak isteyen kişi olduğunda ilk tavsiye genelde Z1, G2 ve Note 3 olmuştu. HTC One tavsiye eden kişi sayısı çok azdı. Aynı zatlar Sony veya X bir firma 6 ayda bir telefon çıkarınca isyan ediyorlar. Bana kalırsa kendileriyle çelişiyorlar ve yine bana kalırsa asıl değişmesi gereken şey tüketicilerin alışveriş alışkanlığıdır. Niyetim tartışma çıkarmak değil. Yanlış anlaşılmasın.

• Aslında suç HTC'de, en iyisini çıkaracağız dediler, önce Samsung'un lux s5 açıklaması geldi sonrada Sony'nin 6ay sonra yeni amiral gemi açıklaması, çakal HTC.
  • Konunun özeti.
    Yurtdışında iki yıllık kontrat ile bedavaya telefon alanlar bu olaydan kârlı çıkacak. Adamın kontratı bittiğinde piyasada en yeni modeli bulabilecek. Yani eski telefon ile kontrat yenilemeyip, yeni telefonlar için aylarca beklemeyecek.

Olayda ülkemiz için çıkacak pay ise:
    Firmalar bu yol ile cep telefonunun gösteriş aracı değil, ihtiyaç olduğunu zorla kafamıza yerleştirerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Bu firmalar yüzünden garanti süresi bile dolmadan telefon değiştiriyor millet, vay be ne günlere kaldık. Zamanında kullandığımız tuşlu telefonları kaç sene kullandık ne çabuk unutuldu.

Mediatek 6589, Exynos 4412 ve Snapdragon 800 çözümlerini giriş seviyesinden tepe seviyesine kadar değerlendirince hangisinde her hangi bir uygulamayı yada oyunu çalıştıramıyorsunuz? Tabi ki hiç birinde çünkü hepside bu işleri yapabilecek güçte. E o zaman daha uzun seneler boyunca çıkacak tüm chipsetler de uçmaya yaramayacağına göre herkes elinde ki telefonu cılkı çıkana kadar kullansa bir yeri eksilmez. Aksine parası cebinde kalacağı gibi firmalar da kendine çeki düzen vermek zorunda kalır.

İşte bu yüzden Apple hocam, hala 4sin keyfini çıkartıyorum ;)

• ploto kullanıcısına yanıt
    Yav he he

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih-8

quote:

Orijinalden alıntı: interestedintech33

quote:

Orijinalden alıntı: fatih-8

quote:

Orijinalden alıntı: prince_de_lyon

bana gore isterlerse yilda 4 tane bile amiral gemi surebilirler ne sakincasi varda isteyen istedgi modeli alir ,illa bi firmanin en iyi modelini alip gosteris yapmanin anlamini anlamiyorum hepside sony oluyo sonucta

Bence z1 e 2200 vermiş olsaydınız böyle demezdiniz:).

Tamam da sonuçta siz Z1'i beğenerek, isteyerek aldınız; bir kusuru, eksikliği varsa bunu bilerek; görerek aldınız -ve varsa bu kusurun-eksikliğin- bir sonraki modelde giderileceğini de biliyordunuz. Artık kararınızı vermiş almışsınız; bu saatten sonra bir anlamı yok bence eleştirmenin. Bu arada yanlış anlamayın muhakkak ben de üzülürdüm ama mantıklı olmakta fayda var.

Yok hocam ben z1 almadım :). Ama almış olsaydım üzülürdüm. Yenisi çıktı diye değil , keske bunu alsaydım diye.

arkadaşlar araba sektörü elektronik sektörüne bakarsan daha hızlı ilerliyor bundan 10 sene evel firmalar sene 1 model çıkarırdı ya makyajlardı aracı şimdi 7 ile 8 ay arası yeni model çıkıyor bencede normal hem isteyen alır istemeyen almaz

• Apple yapınca iyi Sony yapınca kötü çocuk oluyor. Alıp almamak son kullanıcının elindedir. Adamlar çıkardı diye zorla mı aldırıyorlar sanki. Hala iphone 4s ve 5 kullanan arkadaşlarım var ve iphone 6 yı bekliyorlar. Adamın dedikleri doğru teknoloji dönemsel olarak çok hızlı ilerliyor ve insanlar birşeyler bekliyor. 68 yıllık dünyanın en büyük ar-ge şirketlerinden birisi olan SONY, sanki sizin kadar iyi piyasa analizi yapamıyor ve olayları göremiyormuş gibi yorumlar yapıyorsunuz. Fiyatını eleştirirsin orasını anlarım ama adamların belli bir standardı var. Onun altına ne malzeme kalitesi ne fiyat ne tasarım düşmüyorlar.

• Yahu oralara gelmek için ne kadar çaba harcıyorsunuzdur Allah bilir, e o pozisyonda olduğuna göre zeki de olmalısın. O halde neden hala çok basit bir gerçeği kavrayabilmiş değilsiniz? Sattığın ürüne sahip olan kullanıcıyı unutulmuş, geri plana atılmış hissettirmemelisin elinden geldiğince. Apple, bu sebepten donanımsal olarak rekabetin gerisinde kalmasına rağmen bir tablet bir de telefonla koskoca Sony'i 2'ye-3'e katladı son 5 yılda.

Şu sarfettiği lafa bak, sinirlenmemek elde değil ya. İyi sen şimdi bir ton paraya telefon al 6 ay sonra firma seni 2. plana atsın. Daha 1 yıl bile olmadan Android güncellemelerini 4-5 aydan bile daha sonra almaya başlıyorsun. Daha yeni cihazını çıkarmadan soğuttun insanları modelden.

Google, Z2'nin Play Edition'ını yapsa diye umut edenler vardı, ki telefona ciddi bir artı getirirdi böyle bir hamle. Şimdi bunun Play Edition'ı çıkarsa 6 ay sonra çıkacak modelin de mi çıkacak? Çok düşük ihtimal. İşi gücü yok bütün departmanı Sony amiral gemilerine mi odaklasın Google?

Umarım ikinci bir amiral gemi çıkarmak gibi bir hata yapmazlar ya. HTC'de sonucu gördük. Birçok kullanıcı kaybetti ve hala firma toparlanmakta güçlük çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeamAnimus -- 27 Şubat 2014; 22:15:44 >

• adam resmen kameraları çağırıp harakiri yapmış ama haberi yok :) Z2 alınabilirler listesinin en tepesinden en altına indi. düne kadar hepimiz z2 den ne kadar etkilenmiştik. hala almak isteyen var mı?

• mlkgnc kullanıcısına yanıt
    yav hehe dedin ne demek istedin
  • SERDARbdrm S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam htc alicam kesin karar verdim :)

• ploto kullanıcısına yanıt
    Sony tasarım olarak htc den üstün değil onu belirtmek istedim yani tamam siz haklısınız bakımından yav he he dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: SERDARbdrm

adam resmen kameraları çağırıp harakiri yapmış ama haberi yok :) Z2 alınabilirler listesinin en tepesinden en altına indi. düne kadar hepimiz z2 den ne kadar etkilenmiştik. hala almak isteyen var mı?

Harbi öyle olmuş biraz ama gene alan alır listenin en altına falan inmez bide htc two yu beklemek lazım bakalım onlar ne özelliklerle çıkacaklar sonucu bu belirler.
  • 2. yarıda ekranı 2k yaparlr snapdragon 805 koyarlar al sana z3

• Yılın 2. çeyreğinde amiral gemisi değişecek yani . Bu Sony zamanında Htc'nin yaptığını yapıyor. Üç ayda bir yeni amiral tanıtıyor. Yazılım güncellemeleriyle amiraline güç katmak yerine donanım güncellemeleriyle yeni amiral tanıtıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.