Şimdi Ara

Sony : Xperia Z2 yılın ilk yarısındaki amiral gemimiz olacak (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
2.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    snapdragon 805 tanıtıldığı akşama z3 tanıtılır haberiniz olsun:D

• Boyle doyumsuz bir musteri kitlesi oldugu surece cikarmakta haklilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakın bir gelecekte Apple de iphone'de tek model olayından yavasca vazgececek,çünküsistem onu gerektiriyor, mobilde herşey çok hızlı gelişiyor ve bir çok rakip var...

İşlemci kısmından bahsetmiyorum bile,markalar süratle yeni duyurular yapıyor dolaysıyla üreticilerin tepe modelleri geride kalmış oluyor...

bukadar hızlı değişimin gelişim olduğu bir yerde senede bir model,çok haltal ve sektörde bir yer edinememenize neden olacaktır...

• Htc one 2 ile 4gb ram gelirse satş patlaması yapar
    1080p
    4 ram
    Tegra 4
    canavar olur

• h2 de sony bence 64bit cihaz çıkarmayacak 805 olur gibi geliyor.alabilirsem z2 ,2015 de z? 64bit. s810 birde biraz farklı bir tasarım yapsa iyi olacak z tasarımını seviyorum o ayrı ama biraz arc biraz z gibim bir şey
    çoğu arkadaşa da aynen katılıyorum tek bir cihazla 1 sene gitmek bence şuan için jet hızıyla gelişen cep sektöründe geri kalmaktan başka bir şey olamaz
    htc one diyorlar ama ne yaptı gelir ortada htc bayağı kan kaybetti
    samsumg derseniz bir galaksi modelinden yılda kaç çeşit yapıyor sadece s5 kalmayacak yok black yok x yok bilmem ne diye gider ama adı tek olur.
    velhasıl delilik...
  • 3210 un amiral gemisi olduğu günleri özledim..

• Ben şunu anlamıyorum, burada senede 1 telefon diye bağıranlar z2 lanse edildiğinde bu sefer eksiksiz olmuş diyenler değil miydi? Yani sizin kafa yapınıza göre bu telefon lanse edilmemeliydi. Çünkü z1'in üzerinden 1 yıl geçmedi henüz.

Burada bir gerçek var ki Sony her modeli ile üstüne koyarak gidiyor. Tasarım olsun, ekran olsun, ses olsun, kamera olsun, batarya olsun...

Bazıları da İphone ile karşılaştırmış, donanımı düşük vs. demiş. Onlara cevap vermeye tenezzül bile etmeyeceğim. Biraz araştırma yaparlarsa elma ile armut kıyaslaması yaptıklarını görecekler.

Samsung senede 1 telefon çıkardı da ne oldu? Buyrun S4-S5. 2 Sensör koymuşlar, suya-toza dayanıklı yapmışlar ve parmak izi sensörü. Yılda 1 telefon çıkarıyorsan da yenilikçi bir şeyler yapmalısın ki bir önceki jenerasyonu alan adam bile, demeli ki ben bu yeni çıkan ile değiştirmeliyim. Ama ben S4'ü olduğu halde S5 ile değiştireceğim diyen birini henüz görmedim. Ama Z1 sahipleri Z2 için fiyatı çok uçmaz ise değiştirebilirim diyebiliyor.

Bir de HTC var tabii ki. Şu anda telefon alacak birine HTC One önerebilecek birisi var mı? S600'lü, dandik kameralı vs vs. İşte bu kadar çabuk değişen bir teknolojide de senede 1 telefon çıkarırsan da durumun bu oluyor.

Daha detaylı yazardım, tüketici alışkanlıkları vs. durumu da var tabi konunun, fakat yorum altta kalacağı için okunurluğu az olur düşüncesi ile yazmıyorum.

NOT: Bu kararı desteklediğim anlamına gelmesin, sadece insanların yorumlarına bir cevap olarak yazdım. Bence 8-9 ay ideal süredir yeni bir model için.

• Bahaeddin91 B kullanıcısına yanıt
    hocam sony kullanıcılarının birçok kesimi zengin insanlar yada halivakti yerinde olanlar aynen iphone müşterileri gibi yani seçkin.... samsung daha bir alt kesime hitap ediyor fiyat ve malzeme kalitesindende anlaşılır zaten (fiyat performansa odaklı ürünler) ben de 7ila 8 ayı normal buluyorum zaten altı ayda bir amiral gemsi çıkarıcaklarsa bile bu bir söylenti zaten bu hemen bizim ülkemize bir sonraki nesili çıkarıcakları zaman gelirki ozaman da aradan 7 8 ay geçmiş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploto -- 28 Şubat 2014; 17:01:21 >
  • sony her zaman böyle yapıyor şaşırılacak bir durum yok . xperia s xperia t , z z1, z2 ?
  • Bugun 2200tl'ye bir tv alin.6 ay sonra etiketine bakin kac yaziyor diye.elektronik lukstur.belli bir standardin uzerine cikacaksaniz daha yuksek deger kaybina razisiniz demektir.aci ama gercek.bircok kisi de 1400-1500tl civarina 6 aylik amiral modeli bekleme sansina sahip olacak.

en buyuk mesele cok model cikarinca yazilim guncellemelerinin sekmemesi lazim.

Samsung gecen sene 6 amiral gemisi cikardi hatirlatirim. S4, s4 active, s4 s800, j, note3, s4 black edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 28 Şubat 2014; 18:07:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahaeddin91

Ben şunu anlamıyorum, burada senede 1 telefon diye bağıranlar z2 lanse edildiğinde bu sefer eksiksiz olmuş diyenler değil miydi? Yani sizin kafa yapınıza göre bu telefon lanse edilmemeliydi. Çünkü z1'in üzerinden 1 yıl geçmedi henüz.

Burada bir gerçek var ki Sony her modeli ile üstüne koyarak gidiyor. Tasarım olsun, ekran olsun, ses olsun, kamera olsun, batarya olsun...

Bazıları da İphone ile karşılaştırmış, donanımı düşük vs. demiş. Onlara cevap vermeye tenezzül bile etmeyeceğim. Biraz araştırma yaparlarsa elma ile armut kıyaslaması yaptıklarını görecekler.

Samsung senede 1 telefon çıkardı da ne oldu? Buyrun S4-S5. 2 Sensör koymuşlar, suya-toza dayanıklı yapmışlar ve parmak izi sensörü. Yılda 1 telefon çıkarıyorsan da yenilikçi bir şeyler yapmalısın ki bir önceki jenerasyonu alan adam bile, demeli ki ben bu yeni çıkan ile değiştirmeliyim. Ama ben S4'ü olduğu halde S5 ile değiştireceğim diyen birini henüz görmedim. Ama Z1 sahipleri Z2 için fiyatı çok uçmaz ise değiştirebilirim diyebiliyor.

Bir de HTC var tabii ki. Şu anda telefon alacak birine HTC One önerebilecek birisi var mı? S600'lü, dandik kameralı vs vs. İşte bu kadar çabuk değişen bir teknolojide de senede 1 telefon çıkarırsan da durumun bu oluyor.

Daha detaylı yazardım, tüketici alışkanlıkları vs. durumu da var tabi konunun, fakat yorum altta kalacağı için okunurluğu az olur düşüncesi ile yazmıyorum.

NOT: Bu kararı desteklediğim anlamına gelmesin, sadece insanların yorumlarına bir cevap olarak yazdım. Bence 8-9 ay ideal süredir yeni bir model için.

Armut dediğin Sony mi oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SturdyHead

quote:

Orijinalden alıntı: Bahaeddin91

Ben şunu anlamıyorum, burada senede 1 telefon diye bağıranlar z2 lanse edildiğinde bu sefer eksiksiz olmuş diyenler değil miydi? Yani sizin kafa yapınıza göre bu telefon lanse edilmemeliydi. Çünkü z1'in üzerinden 1 yıl geçmedi henüz.

Armut dediğin Sony mi oluyor

Meyve veren Armut ağacı olabilir. Aslında marka bazında söylememiştim. Android ve İos açısından bir benzetme idi (:

• quote:

Orijinalden alıntı: ploto

sony tasarım konusunda şovunu yapıcaktır eminim sony le tasarım konusunda hiç bir firma boy ölçüşemez htc one nin arka tarafı xperia s den esinlenilmiş bilginize

Sony : Xperia Z2 yılın ilk yarısındaki amiral gemimiz olacak

Bunada benziyor biraz

Ayrıca tasarım göreceli bir kavramdir. Kimsenin beğenmediği Galaxy S5 tasarımını beğenen biride çıkabilirir ne malum.

Ben en çok Motorola ve Lg tasarımlarını seviyorum mesela.

@aycibin: S4 Black Editon'u farklı bir renk olarak tanımlayabiliriz.

J ve S4 S800 belirli bölgeler için amiral gemisi sayılmaz.

S4 Active farklı bir S4 versiyonu amiral gemisi değil.

Samsung'u savunmuyorum S4'den sonra Note 3 çıkarıyor. Kimsede bişey diyemiyor haliyle.

Öyle olunca Sony'nin yaptığı ile aynı oluyor.

Tabi 6 ay sonra S5 çıkmadığı için (:

Samsung bug bulmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duyguçiçek -- 28 Şubat 2014; 23:54:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 3ay sonra z3 u tanitacaklar demektir

• Bahaeddin91 B kullanıcısına yanıt
    Meyve veren açaç mı diyorsun Sony'ye yapma bunu. İstese Z1'e IPS panel koyabilirmiş çünkü görüldüğü gibi Z2 de su geçirmiyor. Zaten yapması gereken IPS ekranı bir sonraki modele aktarınca siz hatalarını falan kapatıyor diyorsunuz, oysa ki adamlar bilerek azar azar geliştiriyorlar her şeyi sırf her seferinde alsınlar diye.

• Bizim Türkler çok akıllı ya ileri zekalı ya Sony bilmiyor yılda 1 telefon çıkarayım, satalım, övülelim.. Sizin hesabınıza göre Sony bugün stratejisini değiştirmiş olsa S5'in karşısında Z1 ile durmaya devam edecekti..

Yeni bir amiral çıkınca ne diye sizi rahatsız ediyor onu çözemiyorum.. Hadi fiyatı düşecek desek, Xperia Z'yi ben ilk çıktığı gün aldım bugün hala S4'den daha pahalı.

Sony'nin üst sınıf telefonlarının hiç birinde güncelleme sorunu yok ki, alt sınıflara da daha fazla yoğunluk vereceğini düşünüyorum bundan sonra, Sony zaten PC bölümünü kapatmış akıllı telefon piyasasına yöneleceğini söylemiş ne diye güncellemeyi elden bıraksın, aksine daha da sarılacak.

Siz en son donanımı istemiyormusunuz, istiyorsunuz, eee adamlarda üretiyor mi üretiyor. Nokta.

6 ayda bir amiral çıkar mı diyenler Samsung her Galaxy'den sonra Note sürmüyor mu piyasaya, sürüyor. Boyutları, sınıfı farklı olsa da sonuçta daha yüksek donanımlı bir Samsung geliyor.. Mesela ben Samsung tercih edecek kadar bunasam, niye S4 tercih edeyim Note 3 varken..

Bu açıklama geldiği için değil bu yazdıklarım 2 ay önce de aynı şeyi söylüyordum..

Bkz..

Cevap: Sony: "Xperia Z1, 2014'te de amiral gemimiz olarak devam edecek"

quote:

1 Ocak 2014; 21:58:09 Orijinalden alıntı: Illustrious.

Bunları haber diye sunuyorsunuz önümüze. Z1 2014'de de önemli cihazlarımızdan biri olacak diyorlar kısacası.

2 senede 1 amiral size mantıklı geliyor mu DH? Sizce inandırıcımı?

2014'de 2 amiral gelir. Rahat olun. Gerçi siz yinede rahat olmayın, olmazsınız da zaten söz konusu Sony ise. Amiralin üstüne amiral çıkarsa eleştrirsiniz, çıkarmasa yine eleştirirsiniz. Bunlar hep plastiğin yan etkileri..

• bu teknolojinin hızına ne amiral ne general nede maraşal yetişir...
  • Bize cihaz gelene kadar 1 sene geçtiği için sorun yok.

• duyguçiçek D kullanıcısına yanıt
    bazı kişilere göre de galaxy tasarım larıyla lg tasarımları birbirine benziyor ... s4 active çok başarısız bir seriydi aynı s4 zoom gibi bana kalırsa samsung onu bunu taklit edeceğine kendine farklı bir yol çizseydi ama nasıl çizsin ki millete alıştılar plastiği 5 senelik aynı birbirine benzeyen tasarımları kakalamayı nasıl olsa satıyor ve s4 kadar satmasada buda inanın bana ona yaklaşık satıcaktır alan kişiler malum anlamayan tecrübesiz insanlar bir çoğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploto

bazı kişilere göre de galaxy tasarım larıyla lg tasarımları birbirine benziyor ... s4 active çok başarısız bir seriydi aynı s4 zoom gibi bana kalırsa samsung onu bunu taklit edeceğine kendine farklı bir yol çizseydi ama nasıl çizsin ki millete alıştılar plastiği 5 senelik aynı birbirine benzeyen tasarımları kakalamayı nasıl olsa satıyor ve s4 kadar satmasada buda inanın bana ona yaklaşık satıcaktır alan kişiler malum anlamayan tecrübesiz insanlar bir çoğu

Apple bu sene büyük ekranlı Iphone çıkarınca kimse Samsung'dan çaldı demiyecek.

Lg, Samsung'un mini view özelliğini G Pro 2'de kullanınca kimse Samsung'dan çaldi demedi.

Lg Knock On özelliğini kendi bulmuş gibi tanıtırken kimse o özellik 2011'de çıkmış N9'da vardı demedi.

Apple, parmak izi okuyuculu 5S'i çıkardığında kimse yıllar önce Motorola Atrix 4G'de vardı demedı. Yada Htc One Max

Lg, resmen Samsung'un S View özelliğini kullandı kimse birşey dedimi?

Galaxy Note N7000'den sonra çıkan tüm Phablet'lerin Samsung'dan çalıntı olması gerekmiyor mu?

Herkes piyasanın tüm özelliklerini kendi telefonunda koymak istiyor ve bunu yapıyorlar.

Ama Samsung 3 sim kartlı telefon çıkarınca Lg'den çaldı.

Parmak izi okuyucusunu Apple'dan çaldı. (daha önceden vardi)

Su geçirmez özelliğini Sony'den çaldı(buda vardı)

Altın rengi Apple'dan çaldı(buda vardı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duyguçiçek -- 1 Mart 2014; 14:57:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.