Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bende xperia z3 plus kullanıcısıyım Android 6.0.1 var ve root yapmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu yeni aldım da ısınma problemi var marshmallow güncellemesini yapsam düzelme olur mu

Marshmallow a güncelleyenler yardımcı olabilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: quppas

Telefonu yeni aldım da ısınma problemi var marshmallow güncellemesini yapsam düzelme olur mu

Hayırlı olsun. Güncelleyin Marshallow'a. Isınma problemi daha kabul edilebilir bir seviyeye iniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gscafecrown

quote:

Telefonu yeni aldım da ısınma problemi var marshmallow güncellemesini yapsam düzelme olur mu

Hayırlı olsun. Güncelleyin Marshallow'a. Isınma problemi daha kabul edilebilir bir seviyeye iniyor.

Teşekkürler hocam

Bende Z2 vardı kvk ya vermiştim 11 mayısta Cihaz değişimi talep ettim ancak ellerinde olmadığı için z3 plus verdiler çok ısındığı için canımı sıkmaya başladı acaba cihazı almayıp para iadesi mi alsaydım diye düşünüyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gscafecrown

quote:

Teşekkürler hocam

Bende Z2 vardı kvk ya vermiştim 11 mayısta Cihaz değişimi talep ettim ancak ellerinde olmadığı için z3 plus verdiler çok ısındığı için canımı sıkmaya başladı acaba cihazı almayıp para iadesi mi alsaydım diye düşünüyorum

O ısınma işlemciden kaynaklı hocam. Sd 810 bulunan tüm telefonlarda ısınma söz konusu maalesef ama telefonda hiç bir şekilde performans düşüklüğü olmuyor. Bence bunu göz ardı edip kullanın ama siz daha iyi bilirsiniz tabi ki.

• Arkadaşlar benim telefonun arka camında kamera olmayan taraf alt köşe yerinden ayrıldı sanki yapışkanı artık tutmuyor parmağımda baktırdığım zaman yapışıyor çekince salıyor kendini tırnağım aradan giriyor yani yeni farkettim garantiye vermeyi düşünüyorum ne dersiniz? Aynı olayı yaşayan var mı herkes kontrol etsin😂

• Şu hoparlörleri temizlemenin daha pratik bir yolu yok mu?

• Telefondan genel olarak memnunum ama siyah olduğundan sanırım çok tozlanıyor yahu.

• Herkese hayırlı bayramlar

arkadaşlar 11 ay önce alınan telefonu ilk defa yanımdakilere göstermek için gaza gelip denize batırıp çıkardım sonrasında tahmin edeceğiniz gibi telefon bozuldu.
    3 gün geçmesine rağmen açılmıyor şu an .sadece şarja bağladığımda şarj dolumu ibaresi çıkıyor sonrasında açma kapama düğmesine bastığımda üç titreşimden sonra telefon afallaşıp tekrar şarj dolumu görüntüsü gelip kapanıyor

Ama bir sorunum daha var sim kartı çıkarmak için önce aklıma gelmedi dışardan çıkaracağım..üst köşesini tırnağımla kanırtınca köşedeki tırnak elimde kaldı kırılmışa benzemiyor ama takılmıyorda bu üstteki köşeler geçmelimidir yoksa kırdımmı köşeyi bunu çok merak ediyorum? veya kırdıysam garanti kapsamında değişmezlermi telefonu suyu köşeden almıştır bahanesiyle başına böyle birşey gelen oldumu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ereli63

Herkese hayırlı bayramlar

arkadaşlar 11 ay önce alınan telefonu ilk defa yanımdakilere göstermek için gaza gelip denize batırıp çıkardım sonrasında tahmin edeceğiniz gibi telefon bozuldu.
    3 gün geçmesine rağmen açılmıyor şu an .sadece şarja bağladığımda şarj dolumu ibaresi çıkıyor sonrasında açma kapama düğmesine bastığımda üç titreşimden sonra telefon afallaşıp tekrar şarj dolumu görüntüsü gelip kapanıyor

Ama bir sorunum daha var sim kartı çıkarmak için önce aklıma gelmedi dışardan çıkaracağım..üst köşesini tırnağımla kanırtınca köşedeki tırnak elimde kaldı kırılmışa benzemiyor ama takılmıyorda bu üstteki köşeler geçmelimidir yoksa kırdımmı köşeyi bunu çok merak ediyorum? veya kırdıysam garanti kapsamında değişmezlermi telefonu suyu köşeden almıştır bahanesiyle başına böyle birşey gelen oldumu acaba?

Hocam geçmiş olsun. Telefonda hâlâ düzelme olmadıysa pirince yatırın. Z5 konusunda buna benzer bir sorun için bu çözümü öneriyorlardı, umarım sizde de işe yarar.

• Bu arada havaların aşırı sıcak olmasından ötürü telefonu şarj ederken, şarj cihazı çok ısınıyor. Bende bir süredir şarjı yarıda kesip şarj aletinin soğumasını bekliyorum ve sonrasında şarja takıyorum. Bunun telefona veya batarya performansına olumsuz bi etkisi olur mu acaba?

• sağol kardeş 5 gün oldu hala düzelmedi.. garantisine vermeyi düşünüyorum ama yukarda belirttiğim köşedeki plastik çıktı ve takılmıyor bu garantiye engel olurmu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ereli63

sağol kardeş 5 gün oldu hala düzelmedi.. garantisine vermeyi düşünüyorum ama yukarda belirttiğim köşedeki plastik çıktı ve takılmıyor bu garantiye engel olurmu acaba

Hocam olayı kullanıcı hatasına bağlamaları çok olası ama yine de deneyin bi şansınızı. Umarım bi çözüm yolu bulunur.

• Başına böyle bir şey gelen oldumu çok merak ediyorum inşallah garanti de bir sorun çıkarmazlar

• Kameradaki seri çekim modunu bulamadım. Güncelleme sonrası gitti mi gitmediyse biri yerini gösterebilir mi? Bu arada garanti o köşeyi kullanıcı hatası diyebilir büyük ihtimal.3 kez değişim aldım ama kvk sınırları çok zorluyor. Siz de zorlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkana. -- 12 Temmuz 2016; 11:51:07 >
  • furkana. F kullanıcısına yanıt
    valla köşedeki tırnak tutmuyor diye çok az japon değdirerek yapıştırıp öyle verdim bugün garantiye.Bakalım sonuç ne olacak
    inş görmezler orayı bu arada zorlayın derken kullanıcı hatası diye verirlerse thh yemi gideyim sizce? haklı çıkarmıyımki? aslında o tırnak çıkmadan önce su kaçmıştı.. ben ne hikmetse kartın oradan çıkacağını tahmin edip kapağı açmaya çalışırken tırnak elimde kaldı

edit: 2 günde anakartını değişip verdiler..şimdilik sıkıntı yok kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ereli63 -- 24 Temmuz 2016; 16:05:09 >
  • Mesela ben ilk ölü pikselden gönderdiğimde hata bulunamadı dediler. Daha sonra bir kere daha götürdüm verdim bu sefer 19 iş gününde cihaz değişti. Aynısı tekrar oldu tekrar değişti. Bu arada değişimler çok uzun sürüyor. En sonunda yeni verilen değişim cihazının testlerini yapıyordum . Basınç testinden geçmedi söyledim onlar da biz test yaptık sorun yok dediler. Eve doğru giderken yakınlık sensörünün çalışmadığını fark ettim. Götürdüm tekrar ve artık parasını istediğimi söyledim. Çıktım geldim.2 saat geçmeden mesaj geldi cihazınız değiştirilmiştir diye. Yani biraz sert davranmak gerekiyor

• Arama geldiğinde sürekli bir şekilde yanıp sönen led ışığını kapatmanın yolu var mı arkadaşlar?

• Arkadaşlar telefonun arama kısmına *#*#7378423#*#* Yazdıktan sonra test kısmından ikinci mikrofon testini yaptım fakat cızırtıdan başka şey duymadım ayrıtetten basınç testi yaptım basınç değerleri sabit çıktı haftaya telefonu servise vermeyi düşünüyorum

• _Ayarlar kısmında ses ve bildirim bölümüne girin. Bildirim ışığı secenegini göreceksiniz. Buradan led ışık bildirimini kapatıp,açabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.