Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sonra şeytan dürtüyo az iki ay daha bekleyip paramı biraz daha arttırıp biriktirebilirsem z5 mi alsam yine ikinci el

ama bekle bekle nereye kadar ya

eğer sony taraftarı olmasaydım çoktan başka cihaz almış olabilirdim,

şuanda z ultra tamamiyle tüm oyunları rahat açıp oynuyor ve kesinlikle ısınma yok, ki bu büyük ekranı sayesinde oluyor ayrıca 5.1.1 çok stabil
    ve orjinal ps3 kolu bağladım oyunları öyle oynuyorum
    ve orjinal kablosuz sony kulaklık ile oynayınca her şey tam

açıkcası yeni ikinci el bir sony telefon almam da ki sebebim şuan ki telefonuma göre daha ufak olması
    ve kamerası için günlük kullanacam bu sayede z ultra ile oyunlara ve diğer (film,dizi vs büyük ekranda çok keyifli) işlerime öyle devam edecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalwartMan89 -- 18 Temmuz 2016; 13:15:42 >

• bu arada bu telefonu alırken dikkat etmemiz gereken hususlar ne olabilir

mesela revizyon sürümü olanlar falan oluyormuş bazı cihazlarda REV2 REV 3-4 gibi
  • Rev olayının çok önem arz ettiğini düşünmüyorum hocam. Bilhassa z4 için hiç bir yerde sorun teşkil ettiğini görmedim, duymadım. Benim kullandığım cihazda rev3. Gerek olduğunu sanmıyorum ama yine de bakının isterseniz. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rev önemli ya

bakalım fiyat olarak uygun ve beğendiğim bir cihaz olursa alacam
  • Cihaz malesef kamera performansı olarak tatmin edici değil.

Isınma sorunu ise performans olarak etki etmiyor ama anlam veremediğim olay kamera ısısı artıyor ve özellik ile video çekimlerindeki sonuç ağır çekim vari bir hal alıyor.

Bir cihazın işlemcisi ısınabilir ama video çeker iken kamera ısınıyor ve yüksek dereceye ulaşır ise kamera kapatılacaktır hatası vermesini anlayamıyorum.
  • Spigen tarzı kılıf bulabileceğim bir site var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: gscafecrown

Spigen tarzı kılıf bulabileceğim bir site var mı?

Yaklaşık 2 aydır linkini yolladığım spigen kılıfı kullanıyorum.

Cihazın estetik yapısını biraz bozuyor ve biraz kalınlaştırıyor cihazı ama elinizde iken bir güven hissi duyuyorsunuz.

Kılıfsız 1 hafta kadar kullandım ve o geçen sürede cihazı her elime aldığımda elimden kayacak hissi var iken şimdi öyle bir his yaşamıyorum.

2 aylık süreçte bir kere ben cebime koyar iken yanlışlık ile beton zemine düşürdüm, cihazın köşelerindeki hava boşluğu darbeyi emerek zarar görmesini engelledi. 2 gün önce de kızım sinirlenip telefonu hızlıca yere attı ve cihaz yine köşesi yere deydiği için darbeyi emdi ve zarar görmesini engelledi.

Kılıfın üzerinde güç ses açma kısma ve kamera tuşları sorunsuz çalışıyor ve tepki veriyor.

Kılıfın tek eksi yanı ise kullanılan malzemenin yapısından mı biraz kalın olmasından mı bilemiyorum ama gece fotoğraf çeker iken flaş ışığını emiyor gibi geldi bana.

Ben kılıfı gittigidiyordaki spigen satıcısından almıştım ama şu an satışta gözükmüyor ama aynı kılıfı farklı bir satıcı da daha gördüm onun linkini koyuyorum buraya. Kılıf fiyat olarak biraz pahalı malesef ama bundan önceki cihazımda 2 defa ekran kıran biri olarak bu sefer paraya kıydım.

Aldığım kılıfın linki
    GittiGidiyor
    Spigen Sony Xperia Z3+/Z4 Case Ultra Hybrid Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/spigen-sony-xperia-z3-z4-case-ultra-hybrid-230607505?rcp_action=rceProductClicked

Buda spigen linki şu an satışta gözükmüyor ama takipte fayda var aceleniz yok ise.

GittiGidiyor
    Spigen Sony Xperia Z3+/Z4 Case Ultra Hybrid Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/spigen-sony-xperia-z3-z4-case-ultra-hybrid-223241670?urvid=54219833

• darkeagle66 D kullanıcısına yanıt
    EyvAllah hocam, çok teşekkür ederim ilginiz için.

• Arkadaşlar telefonu rootlayabilen var mı? marshmallow yüklü ne denediysem rootlayamadım.

fastboot ile root denedigimde komut reddedildi diyor. flashtool da giriş reddedildi diyor

acaba henüz marshmallowa root çıkmadı mı?

birisi bilgilendirebilir mi?

(Bu arada telefonun kulaklık ses çıkışını beğenmedim. htc alacaktım bunu seçtim ama ses çıkışı cok ortalama düzeyde kalite. onun dışında telefon süper)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artemis23

Arkadaşlar telefonu rootlayabilen var mı? marshmallow yüklü ne denediysem rootlayamadım.

fastboot ile root denedigimde komut reddedildi diyor. flashtool da giriş reddedildi diyor

(Bu arada telefonun kulaklık ses çıkışını beğenmedim. htc alacaktım bunu seçtim ama ses çıkışı cok ortalama düzeyde kalite. onun dışında telefon süper)

Bu cihazdan önceki cihazım nexus 4 dü ve recovery yükleme root yapma ve en baştaki bootlader kilidi kaldırma işlemleri çok basitti.

Xperia z3+ ın ise uğraşmama rağmen henüz bootlader kilidini bile açamadım, driverları yükler iken hata verdiği için fastboot ekranına bile alamıyorum. Sizinde sorununuz bu olabilir.

Malesef fazla da bir kaynak yok bu cihaz ile ilgili o yüzden artık kurcalamayı bıraktım ve stock olarak kulllanmaya devam ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkeagle66

quote:

Arkadaşlar telefonu rootlayabilen var mı? marshmallow yüklü ne denediysem rootlayamadım.

Bu cihazdan önceki cihazım nexus 4 dü ve recovery yükleme root yapma ve en baştaki bootlader kilidi kaldırma işlemleri çok basitti.

Xperia z3+ ın ise uğraşmama rağmen henüz bootlader kilidini bile açamadım, driverları yükler iken hata verdiği için fastboot ekranına bile alamıyorum. Sizinde sorununuz bu olabilir.

Malesef fazla da bir kaynak yok bu cihaz ile ilgili o yüzden artık kurcalamayı bıraktım ve stock olarak kulllanmaya devam ediyorum.

benim durumumu özetlemişsin hocam. ben de bir türlü bootloader unlock yapamadım. bootloader kodunu fastboot dan girince izin verilmedi diyor. sanırım

marshmallow henüz kırılmadığı için. ya da bilmiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkeagle66

quote:

benim durumumu özetlemişsin hocam. ben de bir türlü bootloader unlock yapamadım. bootloader kodunu fastboot dan girince izin verilmedi diyor. sanırım

marshmallow henüz kırılmadığı için. ya da bilmiyorum.

Benim cihaz fastbook ekranına girmiyor, driverları yükler iken hata veriyor. Bazı kaynaklarda Windows 8 için özel ayarlar yapılması gerektiği yazıyor, şu an kullandığım cihaz ise windows 10 bununla ilgili bir kaynak bulamadım o yüzden de bir adım ileri gidemedim.

• Arkadaşlar herkese merhaba,
    Ben de almayı düşünüyorum ve size birkaç sorum olacak.

Z5 serisine gelen kamera yazılımı geldi mi? 20mp de auto mod devreye giriyor mu z5 gibi?
    Full hd 60fps video çekimi frame atlamaları oluyor mu, kaliteli mi? Mesela z2 çok iyi çekiyordu.

Teşekkür ederim cevaplar için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 + güncellemeden sonra bilgisayardan şarz olmuyor ve bilgisayar tarafından görünmüyor böyle sorunla karşılaşan varmı
  • Son 2 şarjdır ekran süresini önceki zamanlara göre daha az alıyorum nedense. Bugüne kadar da hep standart bir şekilde kullandım telefonu. Uygulama babında ek bir şeyde yapmadım. Bu olaydan önce ise telefonun şarjını tamamen bitirip en iyi ekran süresini almıştım :) Hatta arada bir bataryayı tamamen bitirmek telefona iyi geliyor herhalde tarzında bir çıkarımda da bulunmuştum :)

• Merhaba, 1600 TL bütçem var daha üstüne çıkamıyorum ve bu telefonu almayı düşünüyorum. Başka bir öneriniz var mı? Ve bu telefonun artıları eksileri nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır hocam. Bende 3 ay evvel sıfır olarak almıştım gayet memnunum. Z5 alabilecek durumumda vardı ama görsel olarak beni çok daha tatmin etmişti plus.

• quote:

Orijinalden alıntı: gscafecrown

Alınır hocam. Bende 3 ay evvel sıfır olarak almıştım gayet memnunum. Z5 alabilecek durumumda vardı ama görsel olarak beni çok daha tatmin etmişti plus.

Hocam hafıza kartıyla dahili hafıza birleşiyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bilmiyorum hocam. Pek anlamam öyle teknik işlerden :) Düz kullanıcıyım ben :)

• Arkadaşlar telefondan genel olarak memnunum. Bugüne kadar hiç bi sıkıntı yaşamadım çok şükür ama yakın zamanda note-5 alma durumum var. Sizce geçmeye değer mi? Cidden çok kararsızım bu konuda.

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.