Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Konu içi arama" çalışmadığı ve günlerdir Google'da da bulamadığım için yazıyorum. Albüm'de Whatsapp klasöründeki gelen-giden fotolar da ekleniyor. Bunu engellemek için .nomedia diye klasör de, dosya da oluşturmayı denedim ama çözüm olmadı. Xperia'dan mı, yoksa Marshmallow'dan mı kaynaklanan bir özellik bilmiyorum ama bundan çok şikayetçiyim. Çözümü nedir?
  • arkadaşlar benim telefonun ekranı kendi kendine çalışıyor, yazılım güncelledikten sonra oldu ama, yazılımsal mıdır digitalizer mi bozulmustur, bazen 5 10 sn hiç bşy yapmıyor bazende kafasına göre sayfalarda geziyor yeni sekmeler açıyor klavyede yazı bile yazıyor
  • sizlerdede oluyormu acaba ? bazen telefon çalıyor ama ekran simsiyah oluyor açamıyorsun teli, formatladım telli sürümde güncelledim ama sorun devam ediyor hala
  • telefonda sunu farkettim gece cekimlerinde manuel mod baya baya iyi gece cekiminde mutlaka manuelde cekim yapın.birde z3+ de renkler gercekten cok gercege yakın veriyor.s7 edge ve z5 le kıyaslamalarımda yazılımsal olarak biraz göz boyama gördum.z3+ cok daha gercekci renkler elde etti diğerlerine göre.ama tabi diğerleri kötü demiyorum bu anlasılmasın
  • Konu çok ölü yahu. Kullanan arkadaşlar biraz daha katılımcı olsa keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazım bu aralar çok yavaş şarj olmaya başladı ara ara da kameraya giremiyorum sıcaklıktan dolayı :)

• Önceden Z kullanırdım o forum hala yaşıyor, bu forum ölmüş dün 500bmlik güncelleme geldi konuşan yok belki kimsenin haber bile yok
  • Telefonu almayı düşünüyorum. Isınma sorunu kafama takılıyor. Oyun oynamam fazla normal gezintide falan telefon ısınıyor mu?

• TeHLiXe T kullanıcısına yanıt
    Ilıma oluyor sadece hocam. Performans kaybı ise yaşanmıyor.

• LanTheyUse kullanıcısına yanıt
    Valla şarj ederken adaptör sıcaklıkların etkisiyle çok ısınıyor doğal olarak. Bende şarjdan çıkarıp soğumasını bekliyorum, sonrasında şarja alıyorum. :)

• yhackup kullanıcısına yanıt
    Konu başlığının durgunluğu telefon değiştirmeye zorluyor beni, o derece yani. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gscafecrown

Ilıma oluyor sadece hocam. Performans kaybı ise yaşanmıyor.

Rahatsız edecek seviyede bi ılıma değildir umarım. Telefonu öneriyor musunuz? 5s kullanıyorum z3+ a geçecem. Bugün sipariş vermeyi düşünüyorum

Hocam valla bende 5s kullandım 1 sene boyunca. İnanın buna geçtikten sonra kendimi hapisten çıkmış gibi hissettim. :) Oyun oynamıyorum ben hiç ama gezinirken falan sadece ılıma oluyor. O da sd810'dan kaynaklı bir durum. Bu işlemciyi kullanan her telefon benzer sorundan muzdarip ama aldığım günden beri beni hiç rahatsız etmedi çok şükür.

• quote:

Hocam valla bende 5s kullandım 1 sene boyunca. İnanın buna geçtikten sonra kendimi hapisten çıkmış gibi hissettim. :) Oyun oynamıyorum ben hiç ama gezinirken falan sadece ılıma oluyor. O da sd810'dan kaynaklı bir durum. Bu işlemciyi kullanan her telefon benzer sorundan muzdarip ama aldığım günden beri beni hiç rahatsız etmedi çok şükür.

Teşekkür ederim hocam. Akşam siparişi vereceğim inş.

Rica ederim. Alırsanız eğer izlenimlerinizi paylaşırsanız seviniriz. :) Şimdiden hayırlı olsun.

• Konunun bu kadar pasif olma sebebi bence cihaz ile ilgili root ve rom olaylarının pek yaygın olmamasından kaynaklı.

Cihaz ile ilgili xda ya girdiğimde bile çok az konu var malesef.

Mesela ben cihazın bootloader kilidini açamadım ve hal böyle olunca ne root ne rom ne de kernel olaylarına giremedim.

Cihazımda “Bootloader unlock allowed: No" yazdığı için fabrikasyon olarak bootloader kilidi açılamıyormuş.

Bununla ilgili hiç bir kaynak bulamadım ve bir adım da ileriye gidemedim.

Bundan oncaki cihazım Nexus 4 tü ve belki bu telefon kadar popüler ve kullananı yoktu ama konusu son dönemlere kadar çok aktifti. Bunun sebebi de resmi olarak google yazılım desteğini kesse de xda da sürekli rom ve kernel paylaşılıyor ve bu da konunun aktif olmasını sağlıyordu.

Bu konuyu canlandırmak adına da bence bilgi sahibi arkadaşların güzel bir rehber hazırlayarak bootloader kilidi nasıl açılır nasıl recovery yüklenir nasıl root yapılır bunları anlatması lazım.

Eğer bunlar olmaz ise konu bu durgunlukta gider, çünkü yeni bir paylaşım olmadığı için girip bakma gereği duymuyor kimse.

• darkeagle66 D kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam. Ben root olayına falan çok ilgili değilim ama bundan evvel bir arkadaşta konuya ilişkin benzer sorunlardan muzdaripti. Benim gibi düz kullanıcılar içinde telefon sıkıntısız çalıştığı için kimse yazma gereği duymuyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adiyamanmp3 -- 16 Ağustos 2016; 12:12:34 >
  • son zamanlarda çok geç şarj olmaya başladı ve şarjdayken 1 dk kullandım mı hemen %1 şarj düşüyor yeni şarj cihazı istettim bakalım
  • quote:

Konu başlığının durgunluğu telefon değiştirmeye zorluyor beni, o derece yani. :)

aynen tekrar Xperia Z almayı düşünüyorum o derece
  • Dün bir sorunla karşılaştım. Gün içerisinde c tuşuna basamıyordum. epey zorlanıyordum. parmaklarım sanırım karaktere büyük geliyor ondan x veya v ye basıyorum diye düşünürken akşam ekran dokunmatik testi programı indirip. fotoğrafta da olduğu gibi test ettim. dikey olarak belirli bir bölüm boyunca dokunmatik kısma dokununca yan kısımlara dokunmuş gibi algılıyor. Telefon düşmedi, üzerinde ekranında çizik yok, hiç bir yerinde esneme vs gibi bir şey de yok.

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.