Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben z3 plus veya s6 alıcam bana bir tavsiyeniz varmı z3 plusın kronik şikayetleri vs var mı hangisini önerirsiniz teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buralara da bi geldik kullanıcısına yanıt
    Hocam bu iki telefondan birini alacaksan Z3 plus'ı tavsiye ederim. S6, 2K ekranıyla şarjı çok sömürüyor. Bende Z3 plus kullanıyorum. Çok memnunum. Önceki telefonum ise htc one m9 plus idi. Standart bir kullanıcı olmama rağmen 2K ekran şarj yönünden beni bile mağdur ediyordu.

• Tavsiyen için teşekkürler bi mağzada inceliyicem ikisinide teşekkürler

• Hocam birde sormayı unuttum z2 ısınıyodu z3 te karşıya ses iletme sorunu vardı z3 compactta arka kasa ayrılıyordu m5 te bir çok kronik sorun mevcuttu kamera netlememe sorumu vs z3 plusta bu tarzlarda sorunlar var mı ? Teşekkürler

• Buralara da bi geldik kullanıcısına yanıt
    İşlemciden kaynaklı bi ısınma var hocam. Aynı işlemciyi kullanan htc one M9'da da ısınma var mesela. Yalnız bu ısınma rahatsız edici düzeyde değil. Bunun dışında herhangi bir sorunu yok. Bu arada var olan ısınma performans kaybına yol açmıyor. Ben oyun falan oynamadığım için bendeki ısınma düzeyi ılıma şeklinde oluyor sadece. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adiyamanmp3 -- 20 Ağustos 2016; 20:46:44 >
  • Teşekkürler dediğiniz gibiyse sanırım z3 + alıcam yardımlrınız için teşekkürler

• Rica ederim hocam. Bakın, tartın hangisi hoşunuza giderse artık. :) Z3 plus'ı alırsanız eğer de izlenimlerinizi bekleriz.

• Alırsam belirtirim teşekkürler

• Arkadaşlar ekran süresi olarak ne alıyorsunuz telefonda. Bugün tüm gün evdeydim . Wifi sürekli açıktı. Sarj yüzde 10 da şu anda ve ekran sürem 3 saat 20 dakika. Normal mi sizce.

• emre00 E kullanıcısına yanıt
    Benimde o civarlarda geziyor genelde
    Şarj süresinin artması cihazın az ısınmasına bağlı diye düşünüyorum. Cihaz serin çalışırsa sarj süresi 4 5 saatlari görüyor fazlasını görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: MertAtaer

Benimde o civarlarda geziyor genelde
    Şarj süresinin artması cihazın az ısınmasına bağlı diye düşünüyorum. Cihaz serin çalışırsa sarj süresi 4 5 saatlari görüyor fazlasını görmedim

Teşekkür ederim cevap için. Acaba çok sarj yiyen bir uygulama filan mı var diye düşünmüştüm.
  • Zenfone 2 cihazıma değişim aldım z3+ düşünüyorum ama
    sony pişmanlıktır
    cihaz alev alev yanıyor
    ve az ekran süresinden bahsediliyor.
    Çok fazla oyun oynamasam da muhtelemelen ilk birkaç hafta oynarım :) ekran süresi önemli 3000 mAh normal 4g açık 5 saate yakın alması gerekir. 3 saatlerden bahseden arkadaşlar var kafam çok karıştı.
    ki gold da stok yok değişim çıktığı için ordan almam gerek z3+ plus ı oradan 1900 tl ye alacağım piyasadan 250 tl daha pahalı sizce değer mi aldığımda başım çok ağrısın istemem açıkçası.
    Özellikle youtube ve internetten film izlerken el yakacak kadar ısınmaması ve en azından 5-6 saat bir video performansı vermesini isterim.
  • teknoloji delisi T kullanıcısına yanıt
    Valla hocam stamina modu kullanmadan 5 saatten fazla ekran süresi alıyorum ben. Oyun hiç oynamam. Cihazdaki ısınma düzeyi ise kabul edilebilir düzeyde bana göre. El yakıyor tarzı ifadeler abartılı. Tasarım olarak ise Sony'nin en yakışıklı modeli bence. :) Özetle 4,5 aylık bir kullanıcı olarak tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adiyamanmp3 -- 23 Ağustos 2016; 19:20:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gscafecrown

Valla hocam stamina modu kullanmadan 5 saatten fazla ekran süresi alıyorum ben. Oyun hiç oynamam. Cihazdaki ısınma düzeyi ise kabul edilebilir düzeyde bana göre. El yakıyor tarzı ifadeler abartılı. Tasarım olarak ise Sony'nin en yakışıklı modeli bence. :) Özetle 4,5 aylık bir kullanıcı olarak tavsiye ederim.

ya ben genellikle 2 saat 40 dk bazen 2 saat ekran görüntüsü alıyorum max 3 saat 30 dk gördüm
  • omerfarukakcay57 O kullanıcısına yanıt
    Bu dün aldığım ekran süresi hocam.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Baya iyi ya ben de niye öyle acaba snapten olabilir mi?

• Sizin güç tüketiminden belli cihaz serin, ısınmadan çalışmış. Bizim cihazların ekran süresi düşüklüğü oyun oynamaktan cihazın ısınmasından geliyor bence. S7 edge de var. Isıyı karşılaştırınca çok da bir fark görmedim ben ayrıca. Sadece çok reklam oldu bu ısınma meselesi. Aşırı abartılacak bi durum yok. Cihazın sadece daha hızlı ısınıyor gördüğüm.

Normal kullanımda aşırı oyun oynamadan vs cihaz 4.5 5 saatleri görür. Daha iyi ekran süresi gören cihazlar var mı bilmiyorum. Note serisi z5 serisi kaç saat görüyor acaba?

Cihaz tasarım olarak çok iyi evet. Fakat siz nasıl korumasız mı kullanıyorsunuz?
    Korumasız cihaz kolay darbe alıyor gibi geldi bana. Copper rengi var bende. Genellikle kılıfla kullanıyorum. Kullanmadığım zamanlarda oluyor. Nasıl oluştuysa arkasında da talihsiz bir çizik oluştu.

Kılıfsız kullanmayı öneren var mı nasıl yapsak. Kılıf tüm havasını tutuş zevkini öldürüyor.

Birde cihazın yanlarında birkaç tane nokta şeklinde darbe oldu sizde var mı o şekilde durum?

• MertAtaer kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazı kılıf ile kullanıyorum bende. Çiziksiz olması önemli benim için. Bu tür şeylerde maalesef takıntılıyım fakat geçenlerde kılıfını çıkardım telefonu silmek için sol üst köşede dediğiniz gibi ufacık, nokta şeklinde bi şey gördüm. Boya atması gibi ama ne olduğunu tam olarak kestiremedim ve bu canımı sıktı açıkçası. Dediğim gibi takıntılıyım çünkü bu hususta. Ve inanın sırf bu nokta için telefonu takas artı para yoluyla değiştirmeyi düşünüyorum. Çok memnunum, severek kullanıyorum ama bu ufacık nokta dürtüyor beni.

• omerfarukakcay57 O kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam. Bende o tarz uygulamalar yüklü değil.

• MertAtaer kullanıcısına yanıt
    Kılıfsız kullanmaya çok korkuyorum ben dediğiniz gibi de kılıf telefonun görüntüsünü baya öldürüyor.Ben şu kılıfı kullanıyorum o da baya kaba yapıyor telefonu

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.