Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazın hassas olduğuna dair bir intibam var. Bu sebeple çıkarıp takarken çizilir düşüncesiyle sert kılıfla bile kullanmaya imtina ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 7beta geldi ama tam surum gelmiyecekmis saka heralde

• Bu Z3 için dillendirilen bir şey ama umarım ona da verirler Nougat'ı. Aksi halde cidden saçmalamış olurlar.

• telefonu almayı düşünüyorum fiyat farkından dolayı g4 ile arasında kıyasdayım sizce hangisi
  • Magoalene kullanıcısına yanıt
    G4'e vereceğiniz para alenen çöpe atılmış demektir hocam. O cihaza bulaşırsanız sinir harbi yaşarsınız. Kullanıcıları illâllah ediyor o cihazdan. Bootloop, ghost screen, arkadaki deri kılıfın zamanla deforme olması kronikleşmiş başlıca sorunları.

• Benim dediğim de o noktalardan. Dediğiniz gibi boya atmasına benziyor. Bende de 3-4 tane oluştu onlardan.

• Arkadaşlar bugün baya güzel bir tema paketi buldum.
    Buyrun bakmak denemek isteyen olursa:

play.google.com
    Android Apps by Shuvro on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/dev?id=7000400013194198247

• MertAtaer kullanıcısına yanıt
    Bende de bi tane var hocam. Önemsememeye çalışıyorum ama cidden moral bozuyor. Telefonu değiştirmeyi bile düşünüyorum. Bilmiyorum, ne olacak.

• telefon sorun çıkarıyor mu acaba 1600 tl lik bir limitim var note 4 ve z3+ arasında kaldım sizce hangisini almalıyım
  • Omerf7808 O kullanıcısına yanıt
    Hocam alırken bende benzer bir ikilemdeydim ama kararımı Z3 plus'tan yana kullandım. 4 ay oldu alalı. Bu süre zarfında memnun kaldım ve hâlâ severek kullanıyorum. Note-4 başta s-pen, daha büyük ekran ve değiştirilebilir pil olayı ile güzel özellikler sunuyor ama samsung'un bu aşamadan sonra güncelleme babında note-4'ten el-etek çekeceğini düşünüyorum.

• z3 plusta android 7den sonra başka güncellemede gelecek mi acaba bir bilginiz varmı. Benim Sony'e karşı bir sempatim var o yüzden z3 plus'a biraz daha yakınım ama alacağım telefonunda beni 2 3 yıl götürmesini istiyorum kamera yönünden sıkıntısı olduğunu duydum gelen güncellemelerle o sorun ortadan kalktı mı acaba. Birde size göre + ve - yanları nedir z3 plus'ın cevaplarsanız sevinirim
  • Hocam birde bataryası çabuk bitiyor diyorlar sizin kullanıcı olarak görüşünüz nedir acaba
  • Omerf7808 O kullanıcısına yanıt
    Ben oyun oynamıyorum hocam. Stamina modsuz 5 saatten fazla ekran süresi alıyorum. Nougat'ı alacak zaten ama 8.0 sürümünü de alır diye düşünüyorum. Teknik özellik olarak Z5 ile aynı seviyede olduğu için 2-3 yılı rahat götürür diye düşünüyorum.

• Arkadaşlar sıcaklık seviyeleri ne durumda kışın en ufak şikayetim yoktu ancak 1 aydır telefon çok ısınıyor.

Oyun falan hiç oynamıyorum dışarda kullanmak yinede işkence.
    10 tane resim çeksem kamera kapanıyor sıcaklıktan.
    Hatta güneşin altında biraz kalsa bu sefer kamera hiç açılmıyor cihaz sıcak diye. Değiştirmeyi bile düşünüyorum artık ama şeklini en sevdiğim telefon :( değiştirmek istemiyorum aslında :(

• SıradanÇinkoKarbonPil kullanıcısına yanıt
    Hocam cpu-z kurup sıcaklık değerine bakabilirsiniz ama cihazınızda herhangi bir sorun olduğunu zannetmiyorum. Bu denli ısınmasında havalarında etkisi var diye biliyorum. Bence soğumanız için bi sebep yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adiyamanmp3 -- 26 Ağustos 2016; 10:13:56 >
  • Arkadaşlar ön kamera nasıl acaba birde cihaz antutudan kaç alıyo merak ettim almayı düşünüyorum da..

• ereli63 E kullanıcısına yanıt
    Suya dayanıklılığı sadece tatlı suda 1,5m de 30 dakikada geçerli diye okumuştum yani tuzlu su dersen kullanıcı hatası demeleri muhtemel ben de alalı 2 gün oldu telefonu çok ısınıyor beya
  • memo13579 kullanıcısına yanıt
    Ön kamera idare eder hocam pek iyi değil ama bence yeterli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • METİN KIRCA kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Sıfır mı aldınız?

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.