Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun hocam, sıfır mı aldınız? İzlenimlerinizi paylaşırsanız ayrıca seviniriz. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rapidguy kullanıcısına yanıt
    Cihazınız Hayırlı olsun.
    http://sonyxperiaailesi.com/xperia-z3-xperia-z5-serisine-yeni-bir-guncelleme-yayinlanacak/
    Sonyxperiaailesi.com sitesinde işe yarar bilgiler var. Güncel gelişmeler buradan takip edilebilir. Sitede tema paketleri,ince ayarlar bulunuyor.

• Telefonu alalı 2 gün oldu telefon şarjdayken telefon ile oynayınca şarj düşüyor sanki hiç şarjda değilmiş gibi bunun sebebini bilen var mı
  • Omerf7808 O kullanıcısına yanıt
    Şarjda iken değer düşmesi normal değil. İlgili yerlerle iletişim kurun bence.

• Sizinde cihazınız Hayırlı olsun.
    Aynı durumu bugün bende farkettim. Ampere uygulamasını kullanarak ufak bir test yaptım. Şarj esnasında oyun açıkken, şarj amper değeri baya bir düşük çıkıyor. Önceden bu şekilde olmamıştı. Nedenini tam olarak bilmiyorum. Gelecek son Android 6.0 güncellemesi sonrası bir daha kontrol edilebilir. Güncelleme bilgisinde ısınma ve batarya iyileştirmesi şeklinde bilgi verilmiş.

• z.ozkan41 Z kullanıcısına yanıt
    Aradım sonyi yazılım onarımı yapın olmazsa bize getirin dediler şuan yazılım onarımı yapıyorum bakalım inşallah olur
    Cihaz düzeldi mi hocam?

• Teşekkürler arkadaşlar,

Antutu değeri 56000 aldım, nasıl iyi mi? Ortalamanın üzerinde sanki ve telefonun kamerası manuel çekimde mükemmel sonuçlar veriyor. Ama kamerada neden ısındığını çözemedim, oyunda vs ısınsın ama kamerada yapmasın.

Bu arada Android 7.0 (Nougat) güncellemesi ne zaman gelecek tahmini olarak?
    Antutu değeri normal. :) Genel olarak bu aralıkta puanlar alıyor. Kameradaki ısınma mevzusu ise bu cihaza has bir şey değil. Sony'nin tüm telefonlarında benzer olay var maalesef. Zaman zaman ısınmadan ötürü kameranın kapatacağına dair uyarı almanız da olası, şimdiden hazırlayın kendinizi. :) Kısa zaman içinde marshallow'un final sürümünü dağıtacak Sony. Nougat'ın gelmesi yeni yılı bulur bence.

• Eyvallah hocam, bu arada yukarıda soru sormuşsunuz. Cihaz sıfır evet. Sony eurasia garantili aldım, yaklaşık 1700 e mal oldu.

Kırılmaz cam baktımda bugün arkaya bulamadım, sadece önce taktırdım. Arkaya ne tavsiye edersiniz?
    Arka taraf için bi şey kullanmıyorum hocam. Bi ara araştırdım ama içime sinen bi şey çıkmadı pek. :) Bu arada tekrardan hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

• Dün fifa 16 indirdim, test amaçlı ve oyunu oynayamadım. Isınıyor bundan dolayıda oyun donuyor, ses bozuluyor vs. Hocam bu kadar para verip bu telefonu aldığıma sanırım pişmanım. Bu bu segmentteki farklı telefonlar alınır, bu değil. Şarjıda tatminkar değil maalesef. Özetle iade süreci bitmeden iade etsem iyi olacak aksi takdirde baş ağrıtacak gibi duruyor.

Oyun oynamadığım için ne desem yanıltıcı olur hocam. Fiyat babında ise bu kadar fedakarlık yapıp karşılığını beklemek hakkınız.

• malesef düzelmedi yarın götürücem bakalım kaç güne gelicek elime
    Benzer durum bende de var sarjda iken telefonu oyun vs bayabzorlayınca oluyor genelde

Süreç kuvvetle muhtemel uzun sürer hocam. İnşAllah servislik bi olayı yoktur cihazınızın.

• Arkadaşlar bu applock un erişilebilirlikte başlığını gördüm. Eğer açarsanız diyor erişilebilirliği daha fazla pil ömrü alırsınız diyor, ne kadar doğru? Madikleniyor muyuz bizi yemesinler, yeniyiz piyasada.

http://i.hizliresim.com/znavYO.png

• Arkadaşlar bir kaç mesaj gördüm benim sorunumla aynı ki sanıyorum bu telefonu kullanılan tüm arkadaşlar aynı sorunu er yada geç yaşayacak.

Bildiğiniz üzere telefonumuz hem ön hem de arka koruma ile geliyor, ancak zamanla arka korumanın kameraya denk geldiği yerde çizilme oluşunca kamera netleme yapmıyor ve tüm fotoğraflar flu çıkıyor.

Piyasada satılan ön/arka koruyucuların kamera kısmı delik buda kamera lensinin çizilme ihtimalini ortaya çıkartıyor.

Kamerayıda kaplayan arka koruyucu nereden temin edilebiliriz?

• maxalanya kullanıcısına yanıt
    Aliexpress,amazon gibi sitelere bakın derim. Bir ihtimal gittigidiyorda da olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: rapidguy

Aliexpress,amazon gibi sitelere bakın derim. Bir ihtimal gittigidiyorda da olabilir.

Dün bakıp bulamamıştım bu gün buldum kamerayı da koruyan modelden. Buradan paylaşayım isteyen tüm arkadaşlar bundan faydalansın, sipariş edeceğim geldiğinde ayrıca yorum yazarım.

aliexpress.com
    US $8.99 |Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Telefon Ekran Koruyucuları'de Nillkin Temperli Cam Apple iPhone 7 Için Nillkin İnanılmaz H + Pro Apple iPhone Için 2.5D Anti Patlama 7 ekran Koruyucu Paketi AliExpress'da
    http://tr.aliexpress.com/item/Nillkin-Tempered-Glass-For-Sony-Xperia-Z4-Nillkin-Amazing-H-H-Pro-2-5D-Anti-Explosion/32643071327.html?spm=2114.13010208.99999999.261.spVlPJ

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.