Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok rahatsız olmuyorsan ölü pikselden kalsın bence uğraşmaya değmez
  • asosyal adam kullanıcısına yanıt
    şimdi arkadasıma gösterdim mavi leke var ölü piksel sanıyordum ben,sadece siyahta gözukuyor oda dikkat etmen lazım cok sırıtmıyor yani
  • cakalll kullanıcısına yanıt
    Öyleyse bu şekilde idare edin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan sona şu sulu şeylere de dikkat edin bence. Büyük rahatlık belki ama bu konudan yana sıkıntı çeken arkadaşlarımız olmuşlardı. Eminim birçoğumuz korkudan bir damla yağmur bile getirmemeye dikkat ediyoruzdur.
  • Beyler telefonun kamerası ve sesi nasıl?

• NowOrN3wer kullanıcısına yanıt
    Kamera normal, çok üst düzey değil. Ses olayı ise iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gscafecrown

acaba z3 ten z3+ a geçsemmi diye düşünüyorum oyun flan oynamıyorum oynasamda basit flash oyun tarzı oynuyorum telefonda
    Şarj kapakçığının olmaması büyük avantaj hocam. Tasarım olarakta harika bence. 7.0 güncellemesini zaten alacak. Gerisi de size kalmış. :)

Ses kalitesi iyi, şiddeti orta şeker.

Kamerası gayet güzel, manuel modda doğru iso değerleriyle çok tatlı enstantaneler yakalarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: NowOrN3wer

quote:

acaba z3 ten z3+ a geçsemmi diye düşünüyorum oyun flan oynamıyorum oynasamda basit flash oyun tarzı oynuyorum telefonda

ben belirtmedim ama bende z3+ var telefondan genel itibariyle memnunum ama telefon konusmaları sıkandal nolmal ses kayıt programını ac sesini 2 km den kaldediyor ama telefonla konusurken agzını dayamak zorunda bırakıyor bu yuzden cıldırmak üzereyim ne yaptıysam çözemedim. bence biraz bekle s7 ye geç ip68 aldı oda gayet guzel oldu bence. hemde sony musteri hizmetleri artık sıkandal ötesi kötü siyahda gözuken mavi iz var sırf kasayı acacaklar diye göndermek istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakalll -- 23 Eylül 2016; 9:23:16 >

• cakalll kullanıcısına yanıt
    Aksesuar ayarlarından mikrofon hassasiyeti ayarı var. Düşüğe alırsan sorun düzelir. O açıdan bence telefon gayet iyi ben çok memnunum

• z3 alalı 1 sene 4 ay oldu.Ekranın bir kısmı sararmaya başladı.Gün geçtikçe artıyor gibi geliyor.Garantisi devam ediyor da garantiye girer mi acaba?Yoksa satıp kurtulacağım telefondan.
  • Kardeşim z de de vardı z2de de bundada var. Sony ekranlarının kronik sorunu. İlkten çıkıyo iyice kenarların üat kısmında belirginleşiyo sonra görünmeyecek dikkat edilmeyecek şekilde belli bi düzeyde geçiyo. Bende hala var ama azaldı dikkatle bakmazsan farkedilmiyor

• Herkese merhaba arkadaşlar
    Z3+ yı önerir mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: samet6833

Herkese merhaba arkadaşlar
    Z3+ yı önerir mısınız?

Büyük bir iştahla aldım 8 ay falan olmuştur yaklaşık ve önermem.

Tasarım harika hatta ne yazıkki hiç bir tasarımı bu z serisinden daha fazla beğenemiyorum z serisi içinde de en hoşuma giden cihaz z3+

ama ısınma problemi başlarda hiç hissetmezdin ama bu yaz kabus gibiydi kamerayı açıyorum 5 resim çekiyorum cihazınız sıcak kapanması lazım deyip kapanıyor.Video açıyorum 3 dakika sonra sıcak deyip kapanıyor.
    Ayrıca 8 ayda sanırım bataryası bozuldu çok yavaş şarj olmaya basşladı ( farklı adaptörlerle de denedim sorun cihazda) ayrıca şarjıda hızlı bitmeye başladı.

Benim şanszlığım heralde aldığımda bu iki problemden de şikayetçi değildim.

Ha birde ekranımın maksimum parlaklıktaki ışığı belirgin şekilde düştü,benimle beraber bir arkadaşım da z3+ almıştı onunki hala sağlam sanırım şanssızım.

• Vay arkadaş bende z3ü 1ay kullandım sorunsuz çalışıyordu.

• z3 cihazı ekranındaki sararma nedeniyle garantiye verdim.Parça değişimi yapılacak yazıyor büyük ihtimalle ekran değişecektir.
    Değiştikten sonra sağlıklı çalışır mı sizce?Bir de üretici firmadan parça bekleniyor diyor ne kadar sürede halledilir sizce?
  • Dodge kullanıcısına yanıt
    Bu firmaya göre farklılık göstereceğinden, mesela benim bir tanıdığıma yaklaşık 1.5 ayda geri döndü ürün. Kimisine 10 iş gününde geliyor ama ortalama en geç 20 iş gününde elinde olur diyebilirim. Yakın zamanda arkadaşımda note 4 ünü vermişti, o da 15-20 iş günü içerisinde aldı telefonu.
  • Öğlen civarı bir güncelleme geldi. Az evvel yükledim akabinde ise güncellemeye gece 3'te bir şey olacağına dair bir yazı geldi ekrana. Benzer durumla karşılaşan var mı?

• quote:

Öğlen civarı bir güncelleme geldi. Az evvel yükledim akabinde ise güncellemeye gece 3'te bir şey olacağına dair bir yazı geldi ekrana. Benzer durumla karşılaşan var mı?

Hayırlı akşamlar. Güncelleme merkezi güncellendi diye düşünüyorum. Aynı durumu bende yaşadım.
    Güncelleme merkezi Ayarlar kısmında otomatik güncelleme saati ayarlanabiliyor. Bu durumda otomatik güncelleme açıksa seçtiğiniz saatte tlf güncelleme yapacak olmalı. Olumsuz durumlarla karşılaşmamak için otomatik güncellemeyi kapatmakta yarar var.

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.