Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncellemeyi yaptım ancak sizdeki gibi bir mesaj gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam sağolun bilgi için.
  • Merhaba arkadaşlar
    Telefon hoparlöründe cızırtı problemi var hafif. Sizde de var mı? Ses en kısık seviyede iken cızırtı duyuyorum sürekli. Sebebi nedir hoparlör zarar mı gördü yoksa yazılımsal mı acaba

• z.ozkan41 Z kullanıcısına yanıt
    Kapattım hocam, sağolun.

• MertAtaer kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde müzik uygulaması güncellendi hocam. Sonrasında ise sorun yaşayan arkadaşlar çıktı. Bu sebepten dolayı olabilir. Z5 serisinde de aynı durum mevcut.

• Yeni güncelleme ile ne değişiyor (ne iyileşiyor ve ne kötüleşiyor)? Tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir belki ama başka uygulamalarda oyunlarda filan da duyuyorum

• Arkadaşlar kilit ekranındaki saati değiştirme imkanı var mı? Nasıl yapabiliriz?

• Merhaba arkadaşlar, telefonumu düşürdüm, sonrasında kendiliğinden kapandı açıldı. Gün içerisinde yine kapanıp açılmalar oldu. Şimdi ise bi anda ise ekranı simsiyah oldu ve ekran görünmüyor. Başka bir telefondan telefonuma arama yapabiliyorum, konuşuyorum ama ekran görünmüyor. Bazen de telefon yine kapanıp açılıyor ve kırmızı uyarı ışığı yanıyor.
    Sizlerden şu konuda yardım istiyorum. Telefonun içindeki resimleri yedeklemem gerekiyor ama bilgisayar telefonumun hafızasını göremiyor. Sony PC Companion kullanıyorum yine de olmuyor. Telefon bilgisayardan şarj oluyor ama bellek görülmüyor. Ne yapabilirim? Görünmeyen ekranda tuş kildini açıp dosya aktarma(MTP) seçmeye çalışıyorum ama başaramadım herhalde. Yardım edebileceklerden destek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuvanda3 -- 1 Ekim 2016; 12:03:36 >
    Ayarlar-Ekran-Saatler butonundan halledebilirsiniz

• Arkadaşlar sorunum telefonu usb ile pc'ye bağladığımda herhangi bir bağlantı bulunmaması. Telefondan bağlandığına dair bildirim sesi geliyor ama şarj ışığı bile yanmıyor şarjda olmuyor pc'de iken. Ayarlardan usb bağlanabilirliğine girdiğimde, usb cihazını algıla seçeneğini seçiyorum karşıma usb bağlandı yazısı çıkıyor, sony companion'da var pcde ama o da telefonu görmüyor. Ne yapmalıyım ?
  • Hocam 3 model saat var. Başka bir model koyma imkanımız var mı?

Bildiğim kadarıyla yok hocam.

• Dostlar batarya iki, iki buçuk saatte doluyor, stamina modu açık 27 saat gösteriyor ekran alma süresi.
    Değerler nasıl?
    Sizde yazın karşılaştıralım, ortaya net bir rakam çıksın.
    Teşekkürler.

• Oyun oynamıyorum. Stamina mod kapalı, mobil veri ile 5 buçuk saat civarı ekran görüntüsü alıyorum.

• brk5334 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen pc nin başka bir usb girişi varsa oraya bağladığınızda telefonu görecektir. Daha önce taşınabilir hard diskimi gören pc usb si telelefonumu görmemişti, sorunu bu şekilde çözmüştüm. Belki yararı olabilir. Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acaliyptica

Muhtemelen pc nin başka bir usb girişi varsa oraya bağladığınızda telefonu görecektir. Daha önce taşınabilir hard diskimi gören pc usb si telelefonumu görmemişti, sorunu bu şekilde çözmüştüm. Belki yararı olabilir. Kolay gelsin.

Denemiştim ama olmamıştı, en son telefon pc'ye takılıyken telefonu yeniden başlattım ve gördü. Teşekkürler.
  • Telefonu rootlayabilen var mı, root atamadım one click ile kingroot u denedim ama sonuç aynı.
    Rootlamış vatandaş varsa ve açıklarsa çok memnun olurum.

• rapidguy kullanıcısına yanıt
    Bu root olayına dair hiç bilgim yok ama yapan yok hocam. Root atabilmek için gerekli olan şeyler yokmuş sanırım. :)

• Hadi ya..

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.