Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2 cihaz arasında kaldım ve sizin yazdıklarınızı okudum diğer cihazı okudum kafam hala karışık. 2 makinenin de sıkıntıları da var kendilerine göre avantajları da. Z3+ ve HTC One M9 modeli arasında kaldım. Batarya olarak Sony'ye daha önce kullandığım Z2'den ötürü güveniyorum ama M9 da tasarım ve daha önce HTC kullanmamış olmamdan dolayı beni cezbediyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Kendi telefonuna eleştiri yapabilecek var mı?
  • byshakram B kullanıcısına yanıt
    İkisi de performans olarak üzmez sizi hocam. Htc'nin m7, a9 ve m9 plus modellerini kullanmıştım bende. Z3 plus'a da m9 plus'tan geçiş yapmıştım. Pil olarak Sony daha iyi haliyle. Sd810'dan ötürü ikisinde de ısınma var ama yoğun bir kullanıcı olmadığım için beni etkilemiyor. Tasarım olayı zaten göreceli bir şey. Yalnız m9'larda ciddi şekilde replika olayı peydah olmuş durumda. Kararınız htc'den yana olursa orjinallik konusuna dikkat edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gscafecrown

İkisi de performans olarak üzmez sizi hocam. Htc'nin m7, a9 ve m9 plus modellerini kullanmıştım bende. Z3 plus'a da m9 plus'tan geçiş yapmıştım. Pil olarak Sony daha iyi haliyle. Sd810'dan ötürü ikisinde de ısınma var ama yoğun bir kullanıcı olmadığım için beni etkilemiyor. Tasarım olayı zaten göreceli bir şey. Yalnız m9'larda ciddi şekilde replika olayı peydah olmuş durumda. Kararınız htc'den yana olursa orjinallik konusuna dikkat edin.

Isınma problemi giderildi denilmişti. Giderilmedi mi? Çok fazla zorlamıyorum gerçi telefonu. Oyun maksimum yarım saat oynarım o da maksimum.
    Bana sorarsanız ısınma sorunu yok derim hocam. :) Elim en fazla ılıyor. Cihaza dair böyle bir algı olduğu için o şekilde konuştum. Bende oyun oynamıyorum ama son gelen güncelleme ile ısınmaya dair sorun baya giderildi diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gscafecrown

Bana sorarsanız ısınma sorunu yok derim hocam. :) Elim en fazla ılıyor. Cihaza dair böyle bir algı olduğu için o şekilde konuştum. Bende oyun oynamıyorum ama son gelen güncelleme ile ısınmaya dair sorun baya giderildi diye biliyorum.

Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için :)
  • Güncellemelerden sonra kendi kendine telefon ekranı kapalı ve hiçbir program açık değilken ısınmalar oluyor ve şarjı hızlı bitiyor!

inşAllah bir çözüm bulup yeni güncelleme yayınlarlar
  • ereli63 E kullanıcısına yanıt
    Son güncellemeden ötürü bende şarj yönünden muzdariptim ama düzeldi gibi. Eski pil sürelerini yakalıyorum yine. Umarım sizin sorununuz da düzelir.

Rica ederim.

• kendi kendinemi düzeldi hocam yoksa yeni güncelleme ilemi
  • ereli63 E kullanıcısına yanıt
    Kendi kendine hocam.

• Android 7 gelsin artık ama...

Ne zamana gelir gencolar, bilgisi olan yeşertsin.

• rapidguy kullanıcısına yanıt
    Kasım-Aralık ayı içinde diyorlar ama çok emin değilim.

• adamlar güncelleme yapıyor şarj daha fazla gidiyor daha geç şarj oluyor ilginçsin sony
  • Şu aralar şarj çok iyi gitmeye başladı bende 1 günü rahat çıkartıyorum 4 saat üstü ekran süresi

• Mobil veri ağırlıklı, stamina modsuz %15'e kadar 4 saat 49 dakika ekran süresi aldım bugün.

• Son güncellemeden sonra 3-4 gün bekleme süresi en az 3 saat de ekran süresi alıyorum . 5-6 saat müzik ve bazen de wifi dan internet kullanımı

• fbulut99 F kullanıcısına yanıt
    Hocam sonuç ne oldu z5 mi geldi? Benim beyaz z3+ ın yerine siyah z3+ göndermişler 18. günde bana hiç sormadılar. 2 gün daha geçse para iadesi isteyecektim.
  • conrado kullanıcısına yanıt
    Hocam tel servisten geldi mi?
  • Daha önce ekranla ilgi bi problemi burada paylaşmıştım. Teleservice 3 kez 1 ay içinde teli onarmadan geri göndermişti (Nisan-Mayıs). telefonsuz kaldığımdan daha fazla uğraşmadım. Ama mikrofon da arızalanınca 8 Ekimde tekrar servise verdim Teknosa üzerinden. KVK ya gönderin dedimiştim ama yine Teleservice' e göndermişler. Neyse dün 18 iş günü sonra kutulu değişim yapmışlar yeni cihazı teslim aldım. Teleservice' in daha önce yaptığını bi nebze olsun affettirdi bu. Zaten ilk z3+ ı 1250 civarı ikinci el almıştım. Şimdi sıfırı gelince çok şık oldu bu Benimki beyazdı siyah göndermişler ama buda çok hoş sorun değil Bu cihazı 3 kez üst üste Antutu ile test ettim. Her seferinde puan biraz düştü. Sanırım bu ısınma kaynaklı performans düşüşü, ama tabi uzman değilim sadece tahmin.Resimleri de paylaşıyorum. Dün cihazı alınca belki 2.gb yakın güncelleme yaptı biri bitiyo biri başlıyo gına geldi. Bugün 12 den beri cihaz elimde nette hiç rahatsız edici değil sıcaklık. Şarj %30 a düştü ama bunun içinde 3 kez Antutu testi var o baya şarj yiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi projekta -- 1 Kasım 2016; 17:23:47 >

•  ★  SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \  ★ ★  SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \  ★
     ★  SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \  ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi projekta -- 1 Kasım 2016; 17:28:14 >

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.