Şimdi Ara

SONY Xperia™ Z3 Compact Bilgilendirme | Root | TR FTF ROM (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.174
Cevap
23
Favori
57.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim hocam. Bu akşam deneyeceğim yazarım sonucu.
  • Arkadaşlar dediğim gibi slim 6.0.1 i kurdum üstüne de verdiğim linkteki yamayı kurdum. Sonrasında Xperia X temalarını ve X bootanimation' ı indirdim XDA' dan. Çok güzel oldu arkadaşlar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolisticPoet

Arkadaşlar merhabalar. Bende uzun uzun süredir WhatsApp , Skype , Messenger gibi (özellikle Whatsapp) bildirimleri gelmiyor. Şöyle ki : cihazı ekran kapalı durumda iken hiç bir belirti yok. Cihazı açıp whatsapp ' a bir giriyorum. Başlıyor mesajlar dökülmeye. Yahut bir kes bildirim geliyor , sonra giriyorum whatsapp ' a aslında deli gibi mesaj var. Greenify ' da whatsapp ekli değil , stamina hep kapalı. Anlayamadım , varmı bilgisi olan ??

dipnot : Slim 5.0 kurulu.

Stamina dan istediğiniz programı seçin, (örneğin WhatsApp) bu şekilde olmayacaktır.

Buradaki kullanıcılardan çorumda olan var mı? Root işinden hiç anlamıyorum. :-)

En son nokia 6600 zamanında uğraşıyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

quote:

Orijinalden alıntı: HolisticPoet

Arkadaşlar merhabalar. Bende uzun uzun süredir WhatsApp , Skype , Messenger gibi (özellikle Whatsapp) bildirimleri gelmiyor. Şöyle ki : cihazı ekran kapalı durumda iken hiç bir belirti yok. Cihazı açıp whatsapp ' a bir giriyorum. Başlıyor mesajlar dökülmeye. Yahut bir kes bildirim geliyor , sonra giriyorum whatsapp ' a aslında deli gibi mesaj var. Greenify ' da whatsapp ekli değil , stamina hep kapalı. Anlayamadım , varmı bilgisi olan ??

dipnot : Slim 5.0 kurulu.

Stamina dan istediğiniz programı seçin, (örneğin WhatsApp) bu şekilde olmayacaktır.

Buradaki kullanıcılardan çorumda olan var mı? Root işinden hiç anlamıyorum. :-)

En son nokia 6600 zamanında uğraşıyordum.

Hocam Stamina kapalı , yani hiç açmam kullanmam. O halde gelmiyor bildirimler.

• By40bir kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

1289-4791 R4D .570 rom'un Türkiye FTF sini bulabilir miyiz? Yada XDA da bulunanlardan hangisini flashlayabilirim? .575 de dokunmaiğin üstü sapıtıyor sanki. Emin olabilmek için eski sürüme dönmek istiyorum.
  • android 6.0.1 deyim önceki android sürümlerinde hep root lu kullandım. Android 6.0.1 de kingroot ile rotlamayı düşünüyorum( kingrot ile olursa) ancak kingrot güvenli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgaziyilmaz -- 30 Haziran 2016; 16:23:55 >
  • slim rom 5.0 güzelmiş (http://forum.xda-developers.com/z3-compact/development/d5803-23-2-1-62-slim-t3127115) bootloader kilidi açmadan bildiğiniz başka rom varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokturk86 -- 1 Temmuz 2016; 0:46:51 >
  • Arkadaşlar 6.0 marsmalow yüklü sony telefonu en kolay nasıl root edebilirim ? İlk kez root yapacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar simdilik gereksiz uygulamalari kaldirmak için root yapacagim ancak ilgili basliktaki "adb ve cihanizin sürücüleri bilgisayariniz yüklenmis olmalidir" maddesindeki "adb" nedir bilgisayara nasil yükleyebilirim?

Yardimci olmanizi rica ederim.

Tesekkürler.

SONY Xperia™ Z3 Compact Bilgilendirme | Root | TR FTF ROM

Edit: şu adreste buldum, doğrudur sanırım.

https://developer.android.com/studio/install.html
     SONY Xperia™ Z3 Compact Bilgilendirme | Root | TR FTF ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalladam -- 2 Temmuz 2016; 15:39:51 >

• YasiN® Y kullanıcısına yanıt
    Telefonu satalı uzun zaman oldu. FTF romlarıda haliyle artık toplamıyorum. Ama generic central avrupa romlarını atabilirsiniz.
  • gokturk86 G kullanıcısına yanıt
    MİUİ romlar var ama stabil olanı bulamadım bulabilirsem paylaşırım
  • arkadaşlar telefonda sanal tuşlar vb çalışmamaya başlamıştı. bende companion kurup onarı işaretlemiştim. program yarısına gelip hata veriyor. diğer türlü de sony yazısı kalıyor ekranda. daha önce g2 me rom flashlamıştım problem çözülmüştü. fakat buna nasıl rom flashlayabilirim garanti dışı kalmadan?
    acil yardım bekliyorum
  • evre2ka kullanıcısına yanıt
    Sony flashtool vardı herhalde bir de onu deneyin

• S.a slim 5 ile stock yazilim arasinda kamera farki var mi sizce. Var diyosaniz slime gecicem. Iyi geceler. Var de daha once slim e gectim fakat sikinti vardi. Adaway yuklemisim sanirim. Googleadservices li reklamlari acmiyodu. Format atip tekrar rootlamama ragmen duzelmemisti. Yardimci olursaniz sevirim

• aclockwork A kullanıcısına yanıt
    uzun zamandır slim kullanıyorum, stock yazılımı unuttum ama kameradan, özellikle de ön kameradan memnun değilim.
  • Yanlış konu altına yazdım, silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asc2 -- 20 Temmuz 2016; 20:40:20 >
  • Arkadaşlar merhaba, öncelikle daha önce anlatılmış olsa dahi beceremediğim bir türlü yapamadığım için soruyorum kusura bakmayın. Bu yüzden özel olacak yardımcı olan birisi olursa çok minnettar olurum.

Sony Xperia Z3 Compact cihazıma Android 6 kullanırken nasıl root atarım? Lütfen bilginiz varsa yardımcı olun.

Şimdiden çok teşekkürler.
  • 6.0.1 den 5.1.1 e geçeceğim yanılmıyorsam stamına modu olan en son rom buydu değil mi ?
  • merhaba arkadaşlar

flashtoll ile versiyon düşürme yapınca (marshmallow'dan kitkat'a) telefon yeni sürüm uyarısı veriyor bunun çözümü nedir?
  • KayaMk kullanıcısına yanıt
    Uygulamalardan Update centere gir verileri temizle yap güncelleme ayarlarından otomatik güncelleme yapma seç

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.