Şimdi Ara

sony xperia z3 compact ekran kırıldı değiştirdim ahize sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar z3 compact cihazımın bikaç gün önce ekranı kırıldı bnde telefoncuya değiştirtirddim garantisi sürüyodu fakat beklemek istemedm bide fiyat pahalı olur dedim ekran iyi güzel fakat telefonumun sesi çok azaldı bide konuşurken ahizeden ses az geliyo bn bnu garantiye göndersen yaparlarmı yada ne yapmalıyım acil yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: adem11915

arkadaşlar z3 compact cihazımın bikaç gün önce ekranı kırıldı bnde telefoncuya değiştirtirddim garantisi sürüyodu fakat beklemek istemedm bide fiyat pahalı olur dedim ekran iyi güzel fakat telefonumun sesi çok azaldı bide konuşurken ahizeden ses az geliyo bn bnu garantiye göndersen yaparlarmı yada ne yapmalıyım acil yardım

Ekranı değiştiren telefoncuya gidin.Siz yeni ekran taktıktan sonra ses sisteminde sorun oldu dersiniz.Ücretsiz yada paralımı yapar bilemem.Ama telefoncunun kusuru ise parasız yapmak zorunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArcherAngel -- 13 Ekim 2016; 20:25:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adem11915 A kullanıcısına yanıt
    öncelikle geçmiş olsun. telefoncu telefonunu bedava bile yapacak olsa yaptırmaman gerekirdi o ayrı konu ona girmeyelim. servise gönderip bi şansını dene derim ya ücretsiz yaparlar adam akıllı yapılmış olur ya da ücret isterler onaylamazsın geri gelir yaptırdığın telefoncuya geri götürüsün.
  • Ekran değişimi olduktan sonra ekranla birlikte gelen ahize hoparlörlerinin bir kısmı trışka oluyor. Telefoncunun eski hoparlörü takması gerekirdi. Görünen o ki takmamış ya da temassızlığa sebep olan bir montaj sözkonusu..

• arkadaşlar yaptırdığım adam verdim yapıldı ahize sorunu gitti fakat sesi az çıkıyo telefonun idare etcez artk servis pahalı yapar die telefoncuda yaptırdım ama bin pişman oldum yani siz siz olun orjinal servisten şaşmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem11915

arkadaşlar yaptırdığım adam verdim yapıldı ahize sorunu gitti fakat sesi az çıkıyo telefonun idare etcez artk servis pahalı yapar die telefoncuda yaptırdım ama bin pişman oldum yani siz siz olun orjinal servisten şaşmayın

Geçmiş olsun.

• merhaba z3 compact cıhazlarda zıl sesı calarken hem alt hem ust hoparlor calısır muzıkte yıne ıkısı hannds free de sadece ust .ekranı takan arkadas eger hoparlor fılmını kopardıysa tek hoparlor calısır. sorun bundan kaynaklanabılır.

www.sonyxperiaservis.com
  • celalceren C kullanıcısına yanıt
    ne yapmalıyım peki ?
  • tamir olur.asagdakı lınkten ulasabılırsınız
    www.sonyxperiaservis.com
  • hoparlörlerin ikisindende ses geliyo fakat çok değil konuşurken karşı sesi çok az alıyorum ekran kasayla değişti böyle oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.