Şimdi Ara

sony xperia z3 compact virüs bulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • olay şöyle gerçekleşti arkadaşıma attığım mesajın noktadan sonraki kısmı ve öncesinin altı çiziliydi bende bu kısmın altı neden çizili diye merak edip tıkladım(18.de yazıyordu), telefonum bu yazıyı googleda arattı daha sonra telefonuma googledan uyarı geldi virüs bulaştı hemen temizlenmesi lazım diye 1android-apps.comdan mesaj geldi tekrar virüs bulaşmış pil hasar görmüş diye telefonda virüs programı yüklü internete bile girmiyorum doğru dürüst nasıl oldu bu

• virüsü telefondan fabrika ayarlarına geri döndürerek sildim şimdilik uyarı gelmiyor.Virüsü temizlemek için başka ne yapılabilir,yaptığım şey yeterli mi?
  • Android virüs???? Virüs falan değildir o. Muhtemelen bir uygulamayı yükle diye yapılan şeylerdendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 13 Mayıs 2016; 5:34:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Android virüs???? Virüs falan değildir o. Muhtemelen bir uygulamayı yükle diye yapılan şeylerdendir.

Hocam mesaj uygulamasında olmuş olay sanırım , yerleşik uygulamada böyle birşey nasıl olabilir virüs gibi duruyor.

Sıfırlayarak iyi yapmışsınız biraz daha telefonu test edip bu arada kredi kartı işlemleri yapmamakta fayda var. Ayrıca antivirüste kurulabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklamdır o
  • mesajıma tıklayıp telefon kendiliğinden aratma yaptıktan sonra google'dan virüs uyarısı geldi daha sonra dediğim gibi 1android-apps.comdan mesaj geldi tekrar virüs bulaşmış pil hasar görmüş aşağıdaki adımları uygulayın diye uygulamadım, telefonu kapattım tekrar açtım AVG Protection ile virüs araması yaptım virüs bulamadı biraz bekledikten sonra telefonuma yine önce google'dan sonra 1android-apps.com'dan virüs uyarısı geldi bende tekrar kapattım telefonu tekrar açıp hemen fabrika ayarlarına dön dedim hala uyarı gelmedi virüs var diyeKandırıldım galiba virüs var diye google güvenlik uyarısı diyordu ama anlaşılan o uyarı gerçekten google'dan gelmemiş. Oyun oynamıyorum, facebook, twitter kullanmıyorum telefondan, google play hesabını bile yükleme yaptıktan sonra kaldırıyorum.Nasıl oldu hayret ettim

• Haklısınız bir süre banka gibi yerlere giriş yapmamak lazım.Hepinize teşekkür ederim, şimdilik bir sıkıntı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.