Şimdi Ara

Sony Xperia z3 ısınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
10.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefonu alalı 1 Ay olacak neredeyse işlemci sıcaklığı oyun oynarken veya fotoğraf çekerken 50 derecelere kadar ısınıyor bu normal mi yoksa yazılımsal bir sorunum mu var o kadar para verdik normal değilse hemen değiştirmek istiyorum

Bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen..

• değiştir gitsin. değişim yaparlarsa tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkman

Merhaba arkadaşlar
    Telefonu alalı 1 Ay olacak neredeyse işlemci sıcaklığı oyun oynarken veya fotoğraf çekerken 50 derecelere kadar ısınıyor bu normal mi yoksa yazılımsal bir sorunum mu var o kadar para verdik normal değilse hemen değiştirmek istiyorum

Normal değil. Ve evet yazılımsal. Sony almayın aldırmayın. Yazılımı becerene kadar o harika tasarımlara kanıp da almamak lazım. Tasarım kadar yazılıma önem verseler keşke. Ericsson gitti Sony bitti demişimdir hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

quote:

Orijinalden alıntı: trkman

Merhaba arkadaşlar

Normal değil. Ve evet yazılımsal. Sony almayın aldırmayın. Yazılımı becerene kadar o harika tasarımlara kanıp da almamak lazım. Tasarım kadar yazılıma önem verseler keşke. Ericsson gitti Sony bitti demişimdir hep.
    z3 ile ısınma sorununu çözdüler deniyordu, hatta forumdaki incelemde özellikle değinilmiş bir konuydu

• quote:

Orijinalden alıntı: UNF0RGIVEN

z3 ile ısınma sorununu çözdüler deniyordu, hatta forumdaki incelemde özellikle değinilmiş bir konuydu

Alıntıları Göster
    Bendede z3 var . Isınma normal sanırım benimki de fazla ısınıyor.
  • Hani çözülmüştü bu sorun. Cidden özellik olarak süper bir telefon ama hala aynı problemler.
    Bazıları Apple' a laf etsin dursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Hani çözülmüştü bu sorun. Cidden özellik olarak süper bir telefon ama hala aynı problemler.
    Bazıları Apple' a laf etsin dursun.
    bazı sony fanboy arkadaşlar her konunun altına z3 yazmasını bilirler zamanında z2 yazarlardı onlara kanıp z2 alanlar pişman oldu z3 de benzer kronik sorunlar devam ediyor ısınma gibi hatta yeni bi sorun kamera pembeleşmesiki sorunların ağababasi gibi bişey bu sony bi kere 6 ay politikasi ile bile alınmaması gerekiyor cihazlarini kaldiki kronik sorunlu cihaz uretiyor ısıtıp ısıtıp aynı cıhazları sunuyor bide z2 de 801 2.3 ghz ile çalısan işlemcili telefon vardi z3 de 2.5 ghz ile çalışan telefon ee ne kaldi simdi z3 de hikaye bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranist

bazı sony fanboy arkadaşlar her konunun altına z3 yazmasını bilirler zamanında z2 yazarlardı onlara kanıp z2 alanlar pişman oldu z3 de benzer kronik sorunlar devam ediyor ısınma gibi hatta yeni bi sorun kamera pembeleşmesiki sorunların ağababasi gibi bişey bu sony bi kere 6 ay politikasi ile bile alınmaması gerekiyor cihazlarini kaldiki kronik sorunlu cihaz uretiyor ısıtıp ısıtıp aynı cıhazları sunuyor bide z2 de 801 2.3 ghz ile çalısan işlemcili telefon vardi z3 de 2.5 ghz ile çalışan telefon ee ne kaldi simdi z3 de hikaye bana göre

Sokakta görsen selam vermezsin belki o tarz bir insanlardır zamanında neler neler yaptılar bana hepsi tek tek uzaklaştırma da aldı gerçi ama dediğim gibi tekrar yazayım Sony almayın aldırmayın. Bu bu kadar nettir. Şu an androidi kalitesi ve arayüzüyle en iyi kullanan Htc'dir.

• quote:

quote:

Sokakta görsen selam vermezsin belki o tarz bir insanlardır zamanında neler neler yaptılar bana hepsi tek tek uzaklaştırma da aldı gerçi ama dediğim gibi tekrar yazayım Sony almayın aldırmayın. Bu bu kadar nettir. Şu an androidi kalitesi ve arayüzüyle en iyi kullanan Htc'dir.

insanları yanlış bilgilendiriyorlar sorun orda sıf 3 gb ram var diye alanlar var

• quote:

quote:

quote:

insanları yanlış bilgilendiriyorlar sorun orda sıf 3 gb ram var diye alanlar var

Bu kamerada Mp'ye bakmakla aynı aslında.

• Bende aldım forumdakılere guvenıp ısınıyor bir daha asla bu forumu cıddıye almıcam.Herkes fanboy
  • quote:

Orijinalden alıntı: HungryBody

Bende aldım forumdakılere guvenıp ısınıyor bir daha asla bu forumu cıddıye almıcam.Herkes fanboy

Hay ağzın bal yesin.
  • sizde apple fanboy gibi yazmissiniz ram miktari kamera mp falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srgnsm

sizde apple fanboy gibi yazmissiniz ram miktari kamera mp falan
    ya kardeşim telofon oyun oynarken filan ateş gibi oluyor notmalmi bu içine su gitti desem olda yok şarjı normal şarja koyduğumdada yok içine su girmiş olsa bile zaten daha hiç suyla teması olmadı şarja taktığımdada ısınırdı yazılımsal mı acaba
  • katana 27 K kullanıcısına yanıt
    Telefonu kılıfsız kullanıyorsan hissettiğin sıcaklık fazla olur benimki gibi.
  • trkman kullanıcısına yanıt
    Normal olduğunu tahmin ediyorum ama eğer kasa sıcaklığı 50°C ise o zaman sıkıntı olabilir. İşlemci için 50°C çok yüksek bir değer değil.
  • 6 ayda bir üretim yaparsan böyle olur sony
  • kardeş elimiz termometre değilki 50 derece olduğunu anlayalım 50 derece gibi sıcaklığı basıl anlıyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: katana 27

kardeş elimiz termometre değilki 50 derece olduğunu anlayalım 50 derece gibi sıcaklığı basıl anlıyorsunuz...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yanyan.cputemp
  • quote:

Orijinalden alıntı: _magnetar_

quote:

Orijinalden alıntı: katana 27

kardeş elimiz termometre değilki 50 derece olduğunu anlayalım 50 derece gibi sıcaklığı basıl anlıyorsunuz...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yanyan.cputemp

Alıntıları Göster
    her oyunda eşit ısınıyorsa sorun var diyebiliriz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.