Şimdi Ara

Sony Xperia z3 ısınıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
10.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeş sagolasın 25 ile 37 arası felan maxsimum 40 sizce normalmi
  • Ben alıştım artık sıkıntı etmiyorum
    Benim bahsettiğim sıcaklık işlemci sıcaklığıydı, her yerde bunun sony de normal olduğu söyleniyor
    Isınmasa taş gibi telefon bu kadar kusurda olur mu olmaz mı herkesin kendi düşüncesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: katana 27

kardeş sagolasın 25 ile 37 arası felan maxsimum 40 sizce normalmi

Normal bence
  • Arka panel ince olduğu için daha fazla hissediliyor ve oyun uygulama esnasında aşırı ısınıyor z2 kullanıcısıyım ve kesinlikle sony almayın aldırmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 1 ay kadar önce ıraktan arkadaşıma Z3 aldık. Bir süre kullanıp sonra kovaya attı telefon su geçirdi ekran yandı vs ekranı ve entegresi değiştirildi telefon bu gün elimize geldi. Kamera açıkken fazla ısındı gibi geldi, az önce subway sorf ve yukarıdaki linkte verilen cpu temperature uygulamasını indirdim. yaklaşık 3 dakika kadar oynadım ısıya baktım 61 derece. Bence normal değil nelere bakalım yada ne önerirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy
    Ericsson gitti Sony bitti demişimdir hep.

Artık Sony Ericsson yok mu? Son yaptıkları Z1 miydi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trkman

Merhaba arkadaşlar
    Telefonu alalı 1 Ay olacak neredeyse işlemci sıcaklığı oyun oynarken veya fotoğraf çekerken 50 derecelere kadar ısınıyor bu normal mi yoksa yazılımsal bir sorunum mu var o kadar para verdik normal değilse hemen değiştirmek istiyorum

Bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen..

Normal değil. Ve evet yazılımsal. Sony almayın aldırmayın. Yazılımı becerene kadar o harika tasarımlara kanıp da almamak lazım. Tasarım kadar yazılıma önem verseler keşke. Ericsson gitti Sony bitti demişimdir hep.

sony kadar akıcı ve sağlam bir arayüz daha yok samsung touchwiz gibi animasyon dolu bir arayüz hiç yok ayrıca uzun kullanımdada hiçbir sorun çıkarmıyor.

@wild_young054 sorunun telefondan kaynaklı olabilir servise göndermende fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poseidon88 -- 3 Haziran 2015; 20:13:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Poseidon88

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trkman

Merhaba arkadaşlar
    Telefonu alalı 1 Ay olacak neredeyse işlemci sıcaklığı oyun oynarken veya fotoğraf çekerken 50 derecelere kadar ısınıyor bu normal mi yoksa yazılımsal bir sorunum mu var o kadar para verdik normal değilse hemen değiştirmek istiyorum

Bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen..

Normal değil. Ve evet yazılımsal. Sony almayın aldırmayın. Yazılımı becerene kadar o harika tasarımlara kanıp da almamak lazım. Tasarım kadar yazılıma önem verseler keşke. Ericsson gitti Sony bitti demişimdir hep.

sony kadar akıcı ve sağlam bir arayüz daha yok samsung touchwiz gibi animasyon dolu bir arayüz hiç yok ayrıca uzun kullanımdada hiçbir sorun çıkarmıyor.

@wild_young054 sorunun telefondan kaynaklı olabilir servise göndermende fayda var.

Sense arayuzunu kullanmayi dene o zaman. Farki kullaninca anlarsin.

• SirPhilosophy kullanıcısına yanıt
    Kanka hiç yakıştı mı sana sony kötülüyorsun sonra da M8 ile Z3 takas falan etmeye çalışıyorsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

Kanka hiç yakıştı mı sana sony kötülüyorsun sonra da M8 ile Z3 takas falan etmeye çalışıyorsun :D

Z3 e kadarki modeller icin fikrim hala aynidir dostum. Ama z3 u kullaninca anladim bu sefer olmus dedirtti. ki ericsson donemindeki sony zaten yok bunu asil sonyciler de kabul eder. :)

• 2 gün önce sony xperia z3 aldım ve benimde ısınma sorunum var. 4.4.4'deyken pek ısınmıyordu cihaz ama 5.0.2 güncellemesini yapınca cihaz aşırı derecede ısınıyor arka tarafı yanıyor resmen. Boştayken 40 derece civarı oluyor. Ne yapmam lazım ? Bi umut fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyeceğimde eğer hala düzelmez ise garantiye verirsem yaparlar mı ?
  • gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    Wikipedia-->2012 yılında Sony, Ericsson'un hisselerini devraldı. Bir diğer deyiş ile 2012 den sonra sony ericsson diye bir husus şirket yok

• çözüm yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.