Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 Kulaklık değişik çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. hafta sonu arkadaşımla teknosadan xperia z3 almıştık. ben beyaz aldım, arkadaşım bronz aldı. eve geldik açtık benim kutudan beyaz ve düz bir kulaklık çıktı. arkadaşımın kutusundan farklı bir kulaklık çıktı. benimkinden daha güzel. aşağıda resimleri var. benimki hem kulağımda durmuyor, hemde öteki kulaklıkla karşılaştırınca çok dandik duruyor. hiç açmadım daha. değişimi mümkünmüdür kulaklığın? 1900 lira veripte telefon alıyoz kulaklıkları farklı çıkıyor

Bu arkadaşımın kutusundan çıkan kulaklık.
    Dijital Gürültü Gideren Mikrofonlu Kulaklık Seti MDR-NC31EM
    http://www-static.se-mc.com/blogs.dir/0/files/2014/07/xperia-z3-compact-mdr-nc31em-7a0b076e81a54b1d41dc8993b54be01f-940.jpg
    Buda benim kutudan çıkan kulaklık.
    MH410C
    https://store.donanimhaber.com/1d/cb/5b/1dcb5b040bdc0cc1286c0f4bcdb38c98.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnfecTeddyBear -- 10 Ağustos 2015; 23:42:34 >

• Senin urun iade edilip tekrar satilanlardan olmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanmıyorum. tamamen aynıydı herşey. sadece telefonların renkleri farklıydı. bak içime kurt düşürdün şimdi.
  • up up up
  • Hocam aynı fiyata mi aldınız bazen teknosa ucuz olsun diye bunu yapıyor kutu acikmiydi
    Sony arayın konuşun ve ya z3 kutu açılımı izleyin orada görürsünüz
    Selamlar

• Ürünlerin üretim yerleri aynı mı?
    Barkodlarında benzerlik var mı (başı ya da sonu?)
  • TEKNOLOJİUZMANI10
    evet aynı fiyata aldık. sadece renkleri farklıydı.

LGatakan
    ikisindede made in china yazıyor. kulaklık, kutu, şarj aleti dahil. sony müşteri destek ekibinede yazdım hala cevap vercekler. 1-2 gün daha cevap vermezlerse sony teknik servisine gitcem. :@
  • up up up
  • İnfecTeddyBear İ kullanıcısına yanıt
    hocam farklılığın sebebini öğrenebildiniz mi?

• Kardeş bende beyaz aldım, benim kulaklıkta mh410c çıktı. Sonra youtube den izledim harşka kulaklık çıkıyor. Bende şüphe ediyorum

• Aynısı ben de de var Apple'ın kullaklığını kullanıyorum.

• Garantiyi kimin verdiğine iyi bakın, çünkü ithalat ile gelen cihazlarda mdr-nc31em kulaklık çıkıyor, benim telefonda distribütor garantili olduğu için 20 liralık dandik kulaklıktan çıktı, gittim 103 lira verip mdr-nc31em kulaklığı satın aldım, tabi uzun süre samsung apple kulaklık kullandım fakat çok çabuk bozuldukları için,(cepte anahtarla geze geze) düzgün bir şey olsun diye gittim aldım, sony türkiyede benim dediklerimi size ilecektir,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.