Şimdi Ara

★ Sony Xperia™ Z3 Kulübü / FlashTool / Kamera İpuçları /Soru-Cevap ★ Lollipop Güncellemesi Geldi! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.077
Cevap
140
Favori
715.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ÇÖP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony çok iyi bir marka iyi yerlere gelmeyi hak ediyorda, ama 6 ayda bir Amiral gemisi çıkarmanın hiç bir anlamı yok. İlk çeyrekte Z serisini güncellesin son çeyreğede note serisi ile yarışacak bir phablet yapsın veyahutta başka bir cihaz ama 6 Ayda bir değil.

• türkiye de fiyatlar aşırı derecede pahalı .çuğunuzunda dediği gibi kimsenin elinde Z2 yi göremeden z3 çıktı.Z2 çıktı çıkalı fiyatı düzgün düşmedi.hala çoğu teknoloji mağazalarında 2200 tl. Z1 ise 1800tl..türkiye için satış fiyatı z3 ün bu gidişte 3 bin tl den aşağıya girmeyecek galiba.z1 kullanıyorm fransadan getirttim. ülkemizden herşey pahalı.

z2---z3 arasında pek fark yok ön kamerada biraz iyileştirme war 2.2 mg sanırım.tasarım olarak incelmiş hızında bıraaz artış var.çok farklı beklenti içinde bizi şaşırtmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_1905_1905 -- 4 Eylül 2014; 2:23:50 >
  • 5 yildir iphone kullanicisiyim, z2 almaya karar vermistim ve cok arastirdim, fakat fabrika cikisi sorunlar nedeniyle (lens kaymasi, asiri isinma) sogumustum, galaxy s5 ve lg g3 tarafina yonelmistim.. Ama gonlum hep Sony'den yanaydi.. Tanitim yapilir yapilmaz siteye kayit oldum ve gelir gelmez alacagim cihazi.. Bu kadar kisa surede cihazin elden gecirilmesi bence benim gibi icine sinmeyenlere yarayacaktir, ayni hatalari yapmasin artik Sony' su lensi ortalasin baska derdim yok.. Bu firma teknolojinin krali, ama mobil sektore gec girdi, bana kalirsa emin adimlarla geliyor ve bi sure sonra yon veren lider firma olacak, ama bu ogrenme-emekleme doneminde 6 ayda cihaz cikararak gelisiyorlar.. Bunlar benim sahsi goruslerim, bir cok teknolji firmasina parca tedarik eden, kalitesi tartisilmaz olan, kendi urunleri de turunun en iyisi olan bir firma yeni girdigi bu sektorde ilk siraya cikacaktir..
    Bunca zaman s5 ve g3 forumlarinda gecirdigim zamana yazik, eminim ki z2'deki hatalari tekrarlamayacaklardir..
    Dedigim gibi sahsi fikrim bu, sanirim gaza geldim, fanboy oldum :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

S10 u 64bit Z4 de kullanacaklar.
    Z3 ün kamerası Z2 ye nazaran çok ama çok daha iyi ..

Hocam kamera farkını nerde gördün veya okudun?

• Z3de neymis?

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Dün okudum...o kadar yabancı kaynak okuyorum ki..... iso değerini artırmışlar 2 kat sanırım. Yani karanlıkta bayağı iyi iş çıkaracak. Bir de kamera açısı bayağı büyümüş.....
  • depeche35 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen telefon almadın galiba,iyi kameraya sahip telefon almak istiyordun,z3 ü nasıl buldun? Açıkçası iso değerinin çok yükseklere çıkması bir anlamda fotoğrsfta başka sorunların meydana gelmesini sağlıyor,karşılaştırma ve inceleme videolar çıktığında daha iyi anlayacağız

Evet iso değerinin artması başka sorunlar çıkartıyor ama "Sony" bu. Bence Z3 çok şık ve güzel. Zaten açık ara L1020 saymazsak... Z2 nin en iyi kameraya sahip olduğu ( manuel mod kullanıldığında) artık cümle alem kabul ediyor. Evet daha da almadım. Cumartesi çocuğuma İpada Air aldım. Olağanüstü hızlı ve güçlü bir tablet. 15 ağır oyunu açtım ve kapamadan arka planda çalıştırdım,internete girdim. Alet bana mısın demiyor. Diyeceğin şu ki ....ben iphone 6 yı görmek istiyorum. Çünkü bu tablette A7 CPU var ve en önemlisi 1gb ram var. Yani mucizevi bir alet, herşeye geçişte o kadar hızlı ki... Sony iyi olmasına iyi ama bu android ekosistemi bir acaip.... Eşimde Galaxy S4 var. Bu touch wiz dedikleri lanet şey telefonu harbiden kasmaya başladı 2 aydır.... 2011 yılında arkadaşım İphone 4S aldı.. cihaz şakır şakır çalışıyor... Donma takılma yok. Yani sorun malesef " ANDROİD EKOSİSTEMİNDE" Ama Sony ye karşı da bir sevgim var.Ama yıllarca okuduklarım doğruymuş. İphone çok başkadır. Bizzat İpad Air de hergün görüyorum. Stabilite çok önemli, 3 yıl alacağı güncelleme de aletin kasılmasına sebep olmuyor.
    Erdi Özüağ Note 4 ü incelerken aynen şunu söyledi dün : Malesef Note 4 de de Touch wizin ara sıra takıldığına şahit oluyoruz. Bir de final sürümde herşey değişir diye yazanlar yok mu !.
    Neticede kamera ve stabilite 1. tercihim. Bakalım. Hocam sen ne gibi bilgiler edindin ?

Ben z2 aldım hocam 2 hafta önce,ama şu anda bile 5s in kamera konusunda androidin amiral gemilerine kafa tuttuğunu görüyorsak iphone 6 nın özellikle 6s in çok iyi olacağını kestirmek mümkün. Android tarafındada z2 dışında g3 ün kamerasını iyi bulanlar var.Ama hala piyasada en iyi kamera 1020 tabiki,k zoom kapalı kutu ayrıca evlat olsa sevilmez. Z2 nin en çok videosunu beğendim,4k yı pek denemedim ama fullhd daha detaylı çekiyor,oto mod ışıksız ortamlarda hala sorunlu,ama manuel mod iyi beklediğimden iyi değil ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 4 Eylül 2014; 15:06:51 >
  • Xperia Z1 ile Z2 arasında çok fark vardı ama Z2 ile Z3 arasında o kadar fark yok.Z2 , Z4 çıkana kadar hala çok üst düzey bir telefondur.Parası olan yine alabilir ona lafım yok ama Z2 mi Z3 diye soran olursa Z2 f/p için daha iyi.
  • OsmanlıHanedanı kullanıcısına yanıt
    bu dediklrinizin aynısını z2 konusuna yazdım,evet z3 tabiki z2 den iyi ama çok fark yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 4 Eylül 2014; 15:10:42 >
    Güle güle kullan. Boşver ...kusursuzu asla üretmeyecekler çünkü bu sonları olur...umudumuzu hep yeşertip duracaklar.
    Sağolasın kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Evet iso değerinin artması başka sorunlar çıkartıyor ama "Sony" bu. Bence Z3 çok şık ve güzel. Zaten açık ara L1020 saymazsak... Z2 nin en iyi kameraya sahip olduğu ( manuel mod kullanıldığında) artık cümle alem kabul ediyor. Evet daha da almadım. Cumartesi çocuğuma İpada Air aldım. Olağanüstü hızlı ve güçlü bir tablet. 15 ağır oyunu açtım ve kapamadan arka planda çalıştırdım,internete girdim. Alet bana mısın demiyor. Diyeceğin şu ki ....ben iphone 6 yı görmek istiyorum. Çünkü bu tablette A7 CPU var ve en önemlisi 1gb ram var. Yani mucizevi bir alet, herşeye geçişte o kadar hızlı ki... Sony iyi olmasına iyi ama bu android ekosistemi bir acaip.... Eşimde Galaxy S4 var. Bu touch wiz dedikleri lanet şey telefonu harbiden kasmaya başladı 2 aydır.... 2011 yılında arkadaşım İphone 4S aldı.. cihaz şakır şakır çalışıyor... Donma takılma yok. Yani sorun malesef " ANDROİD EKOSİSTEMİNDE" Ama Sony ye karşı da bir sevgim var.Ama yıllarca okuduklarım doğruymuş. İphone çok başkadır. Bizzat İpad Air de hergün görüyorum. Stabilite çok önemli, 3 yıl alacağı güncelleme de aletin kasılmasına sebep olmuyor.
    Erdi Özüağ Note 4 ü incelerken aynen şunu söyledi dün : Malesef Note 4 de de Touch wizin ara sıra takıldığına şahit oluyoruz. Bir de final sürümde herşey değişir diye yazanlar yok mu !.
    Neticede kamera ve stabilite 1. tercihim. Bakalım. Hocam sen ne gibi bilgiler edindin ?

Hocam, amaç stabilite, kamera ise ve Android platformunu kullanacaksınız; Türkiye'de satışı yapılan cihaz seçenekleriniz 1'incisi stabilite yönünden Htc. 2'incisi ise stabilite ve kamerayı iyi harmanlayan Sony'dir. Ben dokuz aydır Htc One Max kullanıyorum; hiç takılma, reset atma sorunu yaşamadım. Ne oyunlarda ne de başka bir uygulamada donma, aşırı ısınma, hızlı pil tüketimi vb. şikayetlerim olmadı. Ama custom rom kurarım, root atarım, mod kullanırım derseniz, bana göre Samsung'tan (daha önce S3 kullandım) iyisi yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gizli Ajan

Sizce hangisinin ekranı daha iyi hocam? Z3'te nit oranının daha yüksek olduğunu söylüyorlar.

İki panelde aynı sadece Z3'ün ekranının üstündeki ledleri değiştirip 600 nit parlaklık sunabilen ledlerle değiştirdiler. Bu güneş altında Z3'ün daha iyi olacağını gösteriyor.
  • Hmm. Teşekkürler hocam bilginiz için. Sizce Z2 mi almalıyım yoksa Z3 mü? Z3'ün tasarımını daha çok beğendim. Fakat Z3'ün Türkiye'ye gelmesi bence en az Ekim/Kasım'ı bulur ki bu kadar bekledikten sonra MWC 2015'te 64-bit'li Z4 çıkar. Kararsızım şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gizli Ajan

Hmm. Teşekkürler hocam bilginiz için. Sizce Z2 mi almalıyım yoksa Z3 mü? Z3'ün tasarımını daha çok beğendim. Fakat Z3'ün Türkiye'ye gelmesi bence en az Ekim/Kasım'ı bulur ki bu kadar bekledikten sonra MWC 2015'te 64-bit'li Z4 çıkar. Kararsızım şuan.

Ben Z2 kullanıyorum hali hazırda telefondan aşırı memnunum. Tasarım kullanım kolaylığı adına Z3 te değişmiş. İnce olması çerçeve daralması vs güzel ama ben hoparlör boşluklarını sevmedim Z2 de daha iyi duruyor. Birde bildirim ışığı noktalı hale dönmüş sol üstte Z2 daha iyi duruyor. Telefon olarak aynılar siz tasarıma yönelin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: afterglow1981

5 yildir iphone kullanicisiyim, z2 almaya karar vermistim ve cok arastirdim, fakat fabrika cikisi sorunlar nedeniyle (lens kaymasi, asiri isinma) sogumustum, galaxy s5 ve lg g3 tarafina yonelmistim.. Ama gonlum hep Sony'den yanaydi.. Tanitim yapilir yapilmaz siteye kayit oldum ve gelir gelmez alacagim cihazi.. Bu kadar kisa surede cihazin elden gecirilmesi bence benim gibi icine sinmeyenlere yarayacaktir, ayni hatalari yapmasin artik Sony' su lensi ortalasin baska derdim yok.. Bu firma teknolojinin krali, ama mobil sektore gec girdi, bana kalirsa emin adimlarla geliyor ve bi sure sonra yon veren lider firma olacak, ama bu ogrenme-emekleme doneminde 6 ayda cihaz cikararak gelisiyorlar.. Bunlar benim sahsi goruslerim, bir cok teknolji firmasina parca tedarik eden, kalitesi tartisilmaz olan, kendi urunleri de turunun en iyisi olan bir firma yeni girdigi bu sektorde ilk siraya cikacaktir..
    Bunca zaman s5 ve g3 forumlarinda gecirdigim zamana yazik, eminim ki z2'deki hatalari tekrarlamayacaklardir..
    Dedigim gibi sahsi fikrim bu, sanirim gaza geldim, fanboy oldum :)))

Z2 kullanıyorum kamera konusunda berbat z3 de aynı olucak buna eminim bu yüzden tavsiye etmiyorum iphone a devam edin bence

• Z3 hangi ülkede ne zaman çıkacak bunları nereden öğrenebilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.