Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 ve SmartWatch 3 ilk izlenimler video ön inceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
4.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony hiç bir telefonu açmıyor maillere cevap vermiyor. Bu ay getimesse bunu şeytan bana iPhone 5s aldırır.
  • baktımlarıma göre z2 ile z3 arasında fazla bir fark yok gibi duruyor keske
    sony daha geç çıkarsaydı
  • Altı ay sonra da z4 cıkacak zaten, araya z3'ü sıkıstırması lazım adamların

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel ön değerlerndirme olmuş.ağzınıza sağlık.

pil konusunda sony z2 piyasada açık ara lider.z3'ü ufalan pile rağmen nasıl geliştirdi merak ettim.yalnız 2K'ya geçmemekle çok akıllı bir iş yaptı helal.umarım z4'te de fullHD devam eder.kamerada da iyileştirme var demşiler.donanımsal olarak aynı göründü demekki yazılımsal iyileşirmeler var.öyle ise z1 ve z2'ye de aynı iyileştirmeler gelebilir.
  • Türkiye'ye ne zaman gelir acaba? Htc one x kullanıcısıyım z2 almak istiyordum fakat gelmesine 2-3 ay gibi bi süre varsa z3 ü bekliyeyim diyorum.
  • Ben anlamıyorum Yeni bir telefon alacagım Kaliteli bir telefon olsun diye bekledim. Htc One M8 ve z3 arasında kalmıştım. Htc nin kamerasının yeterli olmadıgı goruşu yaygın olunca sony z3 alırım dedim ancak Murat beyde incelemesinde cokta kaliteli bir telefon hissi vermiyor demesi arka ve on kısımların cam olması artı yan çerceveninde metal olup olmadıgı hala kesinleşemesi kafamı iyce karıştırdı. Birde hic android kullanmadım acaba android telefonlar gunceleme gelmese cöp mu olur onuda bilmiyorum. En son secenek iPhone 6 almak ancak ondada 64GB artırılamayan hafıza kafamı kurcalıyor anlaşılan adam akılı bir telfon alamyacagım ya htc nin kamarasını goz ardı edip onu alacagm ya iPhone nun hafızasını goz ardı edecegim yada sony z3 plastik gorunumunu goz ardı edecegim ne yapayım arkadaşlar sizce..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafas42 -- 12 Eylül 2014; 13:00:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafas42

Ben anlamıyorum Yeni bir telefon alacagım Kaliteli bir telefon olsun diye bekledim. Htc One M8 ve z3 arasında kalmıştım. Htc nin kamerasının yeterli olmadıgı goruşu yaygın olunca sony z3 alırım dedim ancak Murat beyde incelemesinde cokta kaliteli bir telefon hissi vermiyor demesi arka ve on kısımların cam olması artı yan çerceveninde metal olup olmadıgı hala kesinleşemesi kafamı iyce karıştırdı. Birde hic android kullanmadım acaba android telefonlar gunceleme gelmese cöp mu olur onuda bilmiyorum. En son secenek iPhone 6 almak ancak ondada 64GB artırılamayan hafıza kafamı kurcalıyor anlaşılan adam akılı bir telfon alamyacagım ya htc nin kamarasını goz ardı edip onu alacagm ya iPhone nun hafızasını goz ardı edecegim yada sony z3 plastik gorunumunu goz ardı edecegim ne yapayım arkadaşlar sizce..

Ön ve arka temperli cam, çerçeve ise alüminyum;

"Etkileyici incelikte gövde ve alüminyum çerçeve ile birleştiğinde, Xperia Z3 sağlamlık ve güzelliği bir arada sunan bir Android akıllı telefon haline gelir."

Kaynak

Ayrıca görebildiğim üzre Z3'te daha önce ki Z serilerini çerçeveleyen (Z,Z1,Z2) plastik conta* bulunmuyor, yani kaynaktaki bilgi ile birleştiğinde Alüminyum oranı artmış olması gerekiyor.

"Conta" *Su geçirmezliği sağlamak amacıyla kasa ile çerçeve arasına konumlandırılmış, telefonu çevreleyen madde (Z,Z1,Z2)

Sony Xperia Z3 ve SmartWatch 3 ilk izlenimler video ön incelemeSony Xperia Z3 ve SmartWatch 3 ilk izlenimler video ön incelemeSony Xperia Z3 ve SmartWatch 3 ilk izlenimler video ön inceleme

• quote:

Orijinalden alıntı: Illustrious.

quote:

Orijinalden alıntı: mustafas42

Ben anlamıyorum Yeni bir telefon alacagım Kaliteli bir telefon olsun diye bekledim. Htc One M8 ve z3 arasında kalmıştım. Htc nin kamerasının yeterli olmadıgı goruşu yaygın olunca sony z3 alırım dedim ancak Murat beyde incelemesinde cokta kaliteli bir telefon hissi vermiyor demesi arka ve on kısımların cam olması artı yan çerceveninde metal olup olmadıgı hala kesinleşemesi kafamı iyce karıştırdı. Birde hic android kullanmadım acaba android telefonlar gunceleme gelmese cöp mu olur onuda bilmiyorum. En son secenek iPhone 6 almak ancak ondada 64GB artırılamayan hafıza kafamı kurcalıyor anlaşılan adam akılı bir telfon alamyacagım ya htc nin kamarasını goz ardı edip onu alacagm ya iPhone nun hafızasını goz ardı edecegim yada sony z3 plastik gorunumunu goz ardı edecegim ne yapayım arkadaşlar sizce..

Ön ve arka temperli cam, çerçeve ise alüminyum;

"Etkileyici incelikte gövde ve alüminyum çerçeve ile birleştiğinde, Xperia Z3 sağlamlık ve güzelliği bir arada sunan bir Android akıllı telefon haline gelir."

Kaynak

Ayrıca görebildiğim üzre Z3'te daha önce ki Z serilerini çerçeveleyen (Z,Z1,Z2) plastik conta* bulunmuyor, yani kaynaktaki bilgi ile birleştiğinde Alüminyum oranı artmış olması gerekiyor.

"Conta" *Su geçirmezliği sağlamak amacıyla kasa ile çerçeve arasına konumlandırılmış, telefonu çevreleyen madde (Z,Z1,Z2)

Sony Xperia Z3 ve SmartWatch 3 ilk izlenimler video ön incelemeSony Xperia Z3 ve SmartWatch 3 ilk izlenimler video ön incelemeSony Xperia Z3 ve SmartWatch 3 ilk izlenimler video ön inceleme

Cevap icin teşekkur ederim sanırım Turkiye gelmesini bekelyecegim Turkiye gelince Donanımhaber vb siteler geniş olarak inceleme yapacaklarını duşunuyorum..

• Z3 amerikada ne zman satışa çıkacak yada japonya da nasıl öğrenebiliriz arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: VlknFX

Benim görüşüm belirtin demişsiniz :) Mesut bey inceleme videolarınız herzaman ki gibi çok başarılı işin erbabı olduğunuz su götürmez bir gerçek. Sony Z3 tasarım olarak benim daha çok hoşuma gitti ama almayı düşünmem 6 ayda bir yenilenme fikri firmadan soğuttu beni smartwatch 3 hiç hoşuma gitmedi asus zen watch daha şık alınası duruyor sevmediğim halde samsung gear s de çok başarılı olmuş kavisli ekranı çok çekici duruyor ben sizin bir konuda görüşlerinizi duymak istiyorum akıllı saatlerin sundukları pil ömrü ve işlevselik yönünden gün ışığında görünme gibi konularda yeterli görüyormusunuz hangisi daha alına bilir bu konuda görüşlerinizi öğrenmek isterim

baba eyvallah Mesut Bey iyidir amma teknoseyir deki Levent ve Murat Bey in yanında ancak çırak olur. Levent ve Murat Beyin incelemelerinin yanında Mesut Beyin incelemelerinin esamesi okunmaz. Mesut Bey olsa olsa daha çok reklamcı olur inceleme ayrı bir kulvar. Tabi O da reklam veren markaların reklamcısı yoksa reklamcıda sayılmaz. Eyvallah biraderler kusur ettiysek affola, kendi nacizane düşüncem

• quote:

Orijinalden alıntı: tamatuma

quote:

Orijinalden alıntı: VlknFX

Benim görüşüm belirtin demişsiniz :) Mesut bey inceleme videolarınız herzaman ki gibi çok başarılı işin erbabı olduğunuz su götürmez bir gerçek. Sony Z3 tasarım olarak benim daha çok hoşuma gitti ama almayı düşünmem 6 ayda bir yenilenme fikri firmadan soğuttu beni smartwatch 3 hiç hoşuma gitmedi asus zen watch daha şık alınası duruyor sevmediğim halde samsung gear s de çok başarılı olmuş kavisli ekranı çok çekici duruyor ben sizin bir konuda görüşlerinizi duymak istiyorum akıllı saatlerin sundukları pil ömrü ve işlevselik yönünden gün ışığında görünme gibi konularda yeterli görüyormusunuz hangisi daha alına bilir bu konuda görüşlerinizi öğrenmek isterim

baba eyvallah Mesut Bey iyidir amma teknoseyir deki Levent ve Murat Bey in yanında ancak çırak olur. Levent ve Murat Beyin incelemelerinin yanında Mesut Beyin incelemelerinin esamesi okunmaz. Mesut Bey olsa olsa daha çok reklamcı olur inceleme ayrı bir kulvar. Tabi O da reklam veren markaların reklamcısı yoksa reklamcıda sayılmaz. Eyvallah biraderler kusur ettiysek affola, kendi nacizane düşüncem

Zaten artık mesut beyin iyi olduğunu düşünmüyorum son yaptığı haberlerden iyice soğudum bir firmaya karşı bukadar saldırması apple ı hiçe sayması objektif olmasını engelliyor sevmeye bilirsiniz ama kendi düşüncelerinizi insanlara zorla dikte yoluyla kabul ettirmeye çalışmak o firmayı seven tercih eden ve kullanan insanları aşağlamak hiç profesyonelce değil size katılıyorum mesut bey editör değil çırak

• hep söyledim söylüyorumdaaaaa

Z
    Z1
    Z2 si olanlar

Z3 almayınnnn.

Z3 ün bataryası Z2 den üstün değil.
    Z3 ün belki işe yarayacak en güzel yanı (araştırdığım kadarıyla) telefon içerisinde işlemciden alüminyum kasalara bir kanal vasıtasıyla ısınan hava yönlendiriliyor ve telefonun arka kısmının ısınmasının yerine bu sıcaklığın kasa çevresine dağılmasını sağlıyor

başka bir özellik mi + olarak

ben göremiyorum
  • Smartwatch 3'te ne yapmislar oyle ya. SW 2'nin degeri artti resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan İngilteredeyim bu telefon 447£'a satılıyor tax free yi düştüğümüz zaman. Fiyatı iyi midir sizce ? gelince 100 lira da açtırma vergisi vereceğim toplam 1700TLye geliyor. Uygun mudur acaba?
    Eğer Siyah ve ya Bakır renginden alırsanız bu aşağıdakiler hediye olarak veriliyor. Bu hediye olarak verilen 3 aksesuara normalde 40£ demişler ki o da 145TL yapıyor. Benim sorum şu 1700TL fiyat iyi mi? 2.si bu aşağıdaki yazdığım 3 hediye ne işe yarıyor ve hakikaten 145TL ederler mi?

1- Roxfit book case for Sony Xperia Z3
    2- Sony AN401 Compact Car Charger With MicroUSB Cable
    3- MicroUSB To Magnetic Connector Adapter

Kutu içeriği de şu şekilde

- Sony Xperia Z3
    - EP880 Charger (3 pin UK)
    - EC803 Media Cable (USB - microUSB)
    - Wired Headset
    - Screen Protector
    - Transfer Cable
  • Sony Z3 kardeşleri Z1 ve Z2 ye göre daha büyük sensör kullanıyor. Z3 bir telefonda olabilecek en yüksek 12800 ISO değerine sahip. Z1 ve Z2 gibi 3200 ISO değil. Hareket eden her şeyi düşük ışık koşullarında daha iyi yakalıyor ve daha parlak bir ekrana sahip. Bu büyük fark yaratıyor. Pil ömrüde Z1 ve 2 ye göre bence daha iyi.. Ayrıca Hi-res Audio teknolojisi kullanıyor. Laf aramızda Samsung cahil kullanıcıyı hedef alarak ürün satmaktadır. Alanlar ne ses den ne de görüntüden anlarlar... Samsung'un profesyonel ses ve görüntü sektöründe hiç bir zaman yeri yoktur. Şansıdı yoktur. Doğru dürüst bir TV'si ve projeksiyon sistemi de yoktur. Sony profesyonel ses ve görüntü ekipmanları üreticisidir.Dünyanın en iyi kameralarını ve projeksiyon sistemlerini üretir. Sony 3D çekimi için kullanılan ekipman ve sistemler ile içerik oluşturan film ve oyunları üreten, tüketiciye 3D teknolojisini sunan ve ulaşmasını sağlayan tek şirket olarak Sony, tüm bu komple çözümlerini “mercekten göze 3D deneyimi” olarak tanımlıyor. Sony, “3D, ev eğlencesinin geleceğidir” yaklaşımıyla yarattığı 3D dünyasının kapılarını, büyük fırsatlar eşliğinde tüketicilerine açıyor. Televizyonun yanı sıra oyun, film ve fotoğrafı da içeren son derece zengin içerik, teknoloji ve ürün yelpazesi ile Sony, ev eğlencesini üçüncü bir boyuta taşıyor. Sony 3D Blu-ray Disc oynatıcılar, 3D Ev sineması sistemleri, 3D BRAVIA TV'ler, 3D PlayStation 4 oyun konsolu ve 3D’ye uyumlu fotoğraf makineleri ile Sony, 3D deneyimi yaşatıyor. Samsung' un en çok TV ve telefon satabildiği ülke Türkiye :) Eğitim şart!

• Telefon 7,8 ay sonra kaç para olur

• z3 iphone dan çok daha iyi telefon.çok çok daha iyi özellikleri var ama piyasa bir zamanlar nokia da olduğu gibi apple tarafından kontrol ediliyor.iphone 5 i kulandım 6 bilmiyorum ama z3 5 tane iphone 5 yapar.

• Bugün bimekste inceledim Z3'ü gerçekten tasarımına ve hafifliğine hayran kaldım. Yaklaşık üç senedir iphone kullandığım için android cihazlara bakmaz olmuştum ama bu cihaz gerçekten inanılmaz olmuş...
  • Xperia z3 le smartwatch 2 uyumlu olucak değilmi?

• ne zaman gelecek diyenlere... : turkcell 1 aydan kısa bir süre içerisinde smartwact3 smartband talk ve xperia z3 satışına başlayacak

ayrıca adamlar daha s serisinde 6 ayda bir yeni model tanıtacağını söyledi..
    üstelik z z1 z2 z3 sırası yeni model değil üst segmenttir. yani feedbackler neticesinde güncellenmiş aynı versiyon telefonlar.. z serisi yerine başka bir seri yapsa 'yeni model' olurdu

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.