Şimdi Ara

Sony Xperia Z3+ ve Xperia M4 Aqua hakkında her şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony'nin yeni nesil süper telefon modeli Xperia Z3+ ve orta segmente sunacağı yeni ve iddialı modeli Xperia M4 Aqua hakkında merak edilen pek çok detayı Sony Mobile Türkiye Ülke Müdürü Tarık Akad'a sorduk, iyi seyirler.

• üstad diğer M4 renkleri neden gelmiyor
  • sevemedim gitti sony i

• 8 gb olmasının hiç bir mantıklı açıklaması yok güzelim cihaz heba olmuş

• 2 aydır bekliyorum. Eşime alacağım ama hoş bir kırmızısı var o gelmemiş. 8 GB bahsetmiyorum bile.
  • hikaye anlatıyor

• Keşke android one hakkında fikirlerini sorsaydınız ve böyle bir cihazın çıkma ihtimali olup olmadığını sorsaydınız büyük üreticiler tepe modellerini baltalamak istemezler ama mesela General Mobile 4G seviyesinde cihazlar üretilebilir. Z3+ pahalı bir fiyattan ülkemize giriş yaptı ve araba tabiri ile makyajlı bir cihaz bence çok yanlış bir fiyat politikası her ne kadar donanımı ve sundukları oldukça iyi olsa da.

• Satmaz. Hafıza düşük, fiyat pahalı, konuşan vatandaş hikaye anlatmış, onuda berbat bir şekilde anlatmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden televizyonda Sony reklamı yok bunu bir sorun artık.

M9 reklamı, G4 reklamı, Galaxy S6 reklamı çıkıyor ama Sony hiç yok.

• Görüntülü arama yok ve bu yüzden ömrüm boyunca almayacağım ve aldırmayacağım, almaya çalışana da mani olacağım bir marka. Ayrıca lens verdiği markalardan daha kötü fotoğraf çekebilmeyi başarmak da ayrı bir meziyet. Üstüne bir de en iyisini biz yaparız havaları çok hoş. Böyle devam aynen devam. Siz koymayın biz de koşa koşa 2500 lira verip beni görüntülü arayamazsınız çünkü ben sony kullanıyorum mu diyecektik. 2 yıl önceki giriş seviyesi discoveryde 16gb vardı hala 8 gb (1 gb aslında) telefon yapıyorlar ve zerre utanma yok pes doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 12 Haziran 2015; 19:25:00 >
  • Z3 plusı hiç konuşmaya gerek yok fiyat aşırı pahalı sorulara kaçamak cevaplar vermiş hep asıl soru ısınma problemi olcaktı fakat onuda geçiştirirdi kesin.

• Benim asıl merak ettiğim şu yeni süpriz xperia

• Bu Z3+ in Z3 den 810 islemci harici elle tutulur ne farki var? Ha o da isiniyor zaten. Valla satarsa iyi keriz avllayacak. Adamlar gecen senenin telefonuna yeni islemci koydular 2500e kakaliyorlar o da isiniyor hahaha

• 8 gb ??? Kendi ayağına kurşun sıkmak demek bu olsa gerek. Yahu gram kafanız çalışmıyor mu? Millet o fiyat segmentinde her şeyi araştırıyor. Orta segment de deseniz 1100 tl para cebinizden çıktığında 8 gb acayip can sıkar. Alacak olsam bu negatif özelliği ile almam mümkün değil.

• Sony böyle konuşulan ürünler yapıyor ama satmıyor

• erdi yine terletti sony müdürünü
  • Lollipop ile SD kart geldi mi dedi ben mi yanlış anladım :)

• 8gb mı
  • Ben halen neden Z3+ olduğunu anlamadım çünkü eğer plus diyeceklerse Sony xperia z23 e z2+ demeleri gerekiyordu aynı işlemcinin overclocklu hali diğer özellikleri hep aynıydı.

• yav bu fiyatlar nedir arkadaş,
    hakkımı bu telefonun bu fiyat, akıl işi değil
    birde bu servis sorunu varken....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.