Şimdi Ara

Sony Xperia Z3+ ve Xperia M4 Aqua hakkında her şey (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Sony Xperia M4 Aqua Fiyatına çok az birşey ekleyerek Sony Xperia Z1 alabiliyorum neden M4'ü tercih edeyim ki ?

• imzaya başarı atmak nedir :)

• Sony düşman olarak kendine yetiyor.

Anlayıp pullayıp yeni model diye satma gayretiyle kendi sonunu hazırlıyor bilmem farkındalar mı? Alt çerçeveye kapasitif tuş koyun bari. Yayla gibi alan var. Sanal taşları da ekranı epey daraltıyor. Sony almama en çok yine Sony engel oluyor.

• Galaxy E5 almayı düşünüyordum ama M4 kafamı karıştırdı şimdi.
  • videonun sonundan eylülde yeni telefon geleceğini çıkarttım. temmuzda z3+ gelecek çok geç kalınmış bir hamle.
    Para biriktirmeye başlıcam z4 için xperia l yetmiyor artık
  • Soruları sürekli yarım yamalak alakasız bir şekilde cevapladı adam. Z3+ cidden de amiral gemi telefonlar arasında en iyisi olmaya aday görünüyor. Kısmet olursa almak isterim.
  • umarım o bakır rengi gelir çok hoşuma gitti, gelmezse farklı telefonlara yönelecek gibiyim

• 16gb dahili depolama ile 1250tl deseydiniz de itiraz gelmezdi emin olun.Böyle olunca herkes eleştirecek tabi millet haklı.8gb depolamamı olur bu devirde.Zaten Lollipop 5gb götürüyor en az birde sony arayüzü var.Sd kart desteği hikaye googleplay'den indirilen her oyunun ve programın tamamı sd karta taşınamıyor.Tek çare root atmak bilerek insanları garanti dışı yöntemlere sevk ediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Görüntülü arama yok ve bu yüzden ömrüm boyunca almayacağım ve aldırmayacağım, almaya çalışana da mani olacağım bir marka. Ayrıca lens verdiği markalardan daha kötü fotoğraf çekebilmeyi başarmak da ayrı bir meziyet. Üstüne bir de en iyisini biz yaparız havaları çok hoş. Böyle devam aynen devam. Siz koymayın biz de koşa koşa 2500 lira verip beni görüntülü arayamazsınız çünkü ben sony kullanıyorum mu diyecektik. 2 yıl önceki giriş seviyesi discoveryde 16gb vardı hala 8 gb (1 gb aslında) telefon yapıyorlar ve zerre utanma yok pes doğrusu.

2500 lira verip telefon alan adam bir zahmet netini de alıyordur. Görüntülü arama büyük markalarda Samsung'da var, ya da Samsung'la anlaşan gm vs. Htc, iphone, Sony, Lg vs hiç birinde yok. Ferrari alıp çok yaktığından şikayet etmek gibi bir şey sizinkisi. Diğer konularda ise kendi görüşünüz ve doğruluk payınız var.

• Adam Lolipop ile "SD Card" desteği geldi dedi inanabiliyor musunuz? Biz bilgisayar mühendisliği okuyup bitirelim karın tokluğuna 24 saat kod yazalım, gelsin bizleri bunlar yönetsin!!!
    Bunları kim yönetici yapıyor anlamıyorum yani onca uzman ve teknoloji kültürü üst düzey gençlerimiz harcanıyor, YAZIK!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi_ozmon -- 13 Haziran 2015; 1:44:20 >
  • ozi_ozmon O kullanıcısına yanıt
    Aynen, Program yazmakla şirket yönetmek aynı şey sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozi_ozmon

Adam Lolipop ile "SD Card" desteği geldi dedi inanabiliyor musunuz? Biz bilgisayar mühendisliği okuyup bitirelim karın tokluğuna 24 saat kod yazalım, gelsin bizleri bunlar yönetsin!!!
    Bunları kim yönetici yapıyor anlamıyorum yani onca uzman ve teknoloji kültürü üst düzey gençlerimiz harcanıyor, YAZIK!...

Yüksek öğrenimini Fransa Lyon Lumière Üniversitesi'nde İşletme ve Koç Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler üzerine tamamlayan Tarık Akad, kariyer hayatına 1999 yılında Microsoft Türkiye'de başladı. 7 yıl boyunca şirket bünyesinde Kobi Satış, İş Ortağı Kanalı Yönetimi ve Uluslararası Kanal Programları Yönetimi görevlerini yürüttü. 2006 yılında Vodafone Türkiye bünyesine katılan Akad, Terminal Bölümü'nün kurulumunda görev alarak Terminal Portföy Yönetimi Başkanlığı ve Terminal Bölüm Başkanlığı görevlerinin ardından Vodafone Almanya operasyonuna atandı. Sony Mobile Türkiye'ye katılmadan önce Vodafone Almanya'da Terminal Pazarlama Başkanlığı ve ardından Terminal Direktörlüğü görevlerini üstlendi.

Senin egitim yada kariyerini bilmiyorum elbet iyidir birsey diyemem fakat yazilim demissin,dünyanın en buyuk yazilim sirketinde calismis oradanda vodafone gibi sektorunde global buyuk firmada calismis koc üniversitesi mezunu bir kisi icin bunlari kim basa getiriyor yazik demen biraz abes kacmis bence

• quote:

Orijinalden alıntı: cosica

Galaxy E5 almayı düşünüyordum ama M4 kafamı karıştırdı şimdi.

hız olarak performans olarak m4 ezer geçer e7 yi. ama tipi çok kötü canlı görünce anlarsınız. görüntülü görüşme önemliyse mecbur e7 deilsi tipi çok midenizi kaldırmazsa muhakkak m4 alınn.

• bu videonun en önemli 2 sorusu şu olmalı. m4 ün 16 gb lik olan gelcekmi ?sordu ama cevap vermedi. 2. en önemli soru z3+plus iyi resim çekçekmi en kötü htc m9 gibi çekmeli. ben lg g4 s6 iphone 6 gibi çekmesini asla ummuyorum ama bi htc m9 kadar çeksin be resim. resim hariç batarya performans şıklık olarak z3+ kraldır.

• En azından 5 gb sistem kullanacak. Telefonu alıp google play üzerinden güncellemeleri yapıp temel uygulamaları indirince 2 gb daha gidecek. Kaldı 1 gb. Google play üzerindeki yüksek kaliteli oyunlar 2 gb boyutunda. Eee 8 çekirdeğin ne anlamı kaldı şimdi?

• 8 Gb kaldı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahoron

Bu Z3+ in Z3 den 810 islemci harici elle tutulur ne farki var? Ha o da isiniyor zaten. Valla satarsa iyi keriz avllayacak. Adamlar gecen senenin telefonuna yeni islemci koydular 2500e kakaliyorlar o da isiniyor hahaha

z3 ve z3+ arasındaki farklar,

şarj soketi z3+ da açık, bence işlemciden daha önemli birşey bu özellik. 0.4mm daha ince, z3 ün bataryası 170mah daha büyük.Z3+ ın ön kamerası 5mp daha geniş açılı.z3+ 16gb versiyonu yok.birisi nano sim birisi micro sim yazmışlar bir sitede ama bu özellikten emin değilim.

Bence şarj soketi dışında yapılan herşey 2500 e nasıl itelerimin sonuçları.Günlük hayatta bence kimse bu performans farkını anlamaz. Şarj soketinin açık olması ise mükemmel olmuş tabi 1 senelik kullanım sonrası waterproof özelliğinde bir eksiklik olmazsa. (şarj tak sök tak sök aşındırabilir diye düşünüyorum, yapılan kaplamayı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curufperlit -- 13 Haziran 2015; 8:47:59 >

• http://www.haberler.com/sony-xperia-z3-z4-isinma-sorununu-kabul-etti-7412786-haberi/

Z3+ da ısınıyormuş. Artık yeni gelen güncellemeyle saat hızını falan düşürürler.
  • Eylül'de z4 tanıtılmaz ise sony imkanı yok telefon satamaz bu sene de.

Edit: pardon z5 diyecektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 13 Haziran 2015; 8:55:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Görüntülü arama yok ve bu yüzden ömrüm boyunca almayacağım ve aldırmayacağım, almaya çalışana da mani olacağım bir marka. Ayrıca lens verdiği markalardan daha kötü fotoğraf çekebilmeyi başarmak da ayrı bir meziyet. Üstüne bir de en iyisini biz yaparız havaları çok hoş. Böyle devam aynen devam. Siz koymayın biz de koşa koşa 2500 lira verip beni görüntülü arayamazsınız çünkü ben sony kullanıyorum mu diyecektik. 2 yıl önceki giriş seviyesi discoveryde 16gb vardı hala 8 gb (1 gb aslında) telefon yapıyorlar ve zerre utanma yok pes doğrusu.

2500 lira verip telefon alan adam bir zahmet netini de alıyordur. Görüntülü arama büyük markalarda Samsung'da var, ya da Samsung'la anlaşan gm vs. Htc, iphone, Sony, Lg vs hiç birinde yok. Ferrari alıp çok yaktığından şikayet etmek gibi bir şey sizinkisi. Diğer konularda ise kendi görüşünüz ve doğruluk payınız var.

Ne alakası var zenginlikle parayla? Hadi benim netim var diyelim ve boşa harcamak için can atıyorum. 4GB üstü paket bile yok bildiğim kadarıyla ama neyse sınırsız netim var, param var aldım diyelim. Arayacağım herkese de net paketi mi aldıracağım? Hadi aldırdım diyelim arayacağım herkese benim kullanacağım uygulamayı mı yükleteceğim? Hadi yüklettim diyelim arayacağım zaman online olmalarını mı sağlamam gerekecek? Hadi hepsini başardım diyelim annelere, dedelere bunları nasıl yaptıracağım? Az bişey mantıklı olun. Herşey para değil. Bu konu parayla filan da ilgili değil. Bu özgürlükle, pratiklikle, kolaylıkla ilgili ve yıllardır zaten vardı. Sırf google kendi hangouts servisi para kazansın, sırf mikropsoft kendi milyarlar yatırdığı skype servisiyle para kazansın, sırf apple facetime kullanmak zorunda kalarak servisimden ve ekosistemimden çıkmasınlar diye, sırf operatörler data paketi tüketimini zirveye ulaştırsın ve iki taraflı data tüketilsin diye yapılmış emperyalist bir tuzağa neden inatla düşmek istiyor ve buna karşı çıkanlara fakir gözüyle bakıyorsunuz? Kendime note 4, anneme s6 alsam fakir mi oluyorum? Hadi onları da geçtim, diyelimki ailemde veya arkadaşlarımda gerçekten sizin deyiminizle "fakir" var. Bu kahrolası pis fakir beni 2500 lira verdiğim dünya harikası telefonla arayamayacak. Çünkü benim sony marka son model bilmem kaç işlemcili telefonumla görüntülü görüşme yapılamıyor. Nokia n73 ile arayan bu pis fakir bana ulaşamıyor. Bir dakika 0,3mp ön kameralı, bu dandik telefonla bile yapılıyordu değil mi? Şimdi ben belki bu pis lanet fakirler, cahil ailem beni arayabilsin diye istiyorum bu özelliği. Yoksa benim zaten yatım var, katım var, hiç bitmeyen ve kullanırken karşıya da giden sınırsız net paketim var, yıllık gelirim de norveçten filan kat kat yüksek!

NOT: Samsungun tepe modellerini de almıyorum çünkü artık zenginler netten dinliyormuş ve fm radyoyu biz kullanmıyormuşuz. Hergün arabada evde yolda dinlediğim şey neymiş bilemedim şimdi. Şuan çift hatlı s4 mini duos kullanıyorum ve bundan bir özelliği eksik olursa telefonu değiştirmeyi de düşünmüyorum. Ne zamanki bunda olan herşeyi daha güçlü donanımla sunarlar o zaman değiştiririm. Şuan dahili hafızası 32gb olsaydı 4-5 yıl daha beklerdim. Ben şimdi 2 yıllık telefon kullanıyorum 8gb hafıza var. Kumandadan görüntülü aramaya çift hatta herşeyi var. Niye "yeni" m4 aqua alayım? Konu parayla ilgili değil. Kimse benim adıma gerekli veya gerekli değil diye karar veremez. Alt modeline koyduğun, eski modelinde olan şeyi çıkaramazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 13 Haziran 2015; 10:35:30 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.