Şimdi Ara

Sony Xperia Z3+ ve Xperia M4 Aqua hakkında her şey (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

M4 Aqua'yı polsan üyelerine kargo kdv dahil 799 TL'ye gönderiyor tavsiye edermisiniz, Telefonlar SONY EURASIA Pazarlama A.Ş tarafından 2 yıl garantilidir diyor Sony Eurasıa derken Rusya garantilimi anlamadım.

kaçırılmayacak bir fırsat
  • Nerden alıyoruz hocam bende alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m4 aqua'nin 16 gb olaninin gelip gelmeyeceginden hala net bir haber yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 gb ha! 16gb'dan aşağı kurtarmıyor. her uygulamayı sd karta kuramıyorsunuz. her gelen kandırıyor bu milleti. yaw almayın şu telefonları ki bu ülkeye kalite getirsinler...

• 16 gb olsa kesin alırdım. siz uzaydaki müşterileri mi dinleyip telefonlarınızı geliştiriyor onlara göre mi cıkarıyorsunuz. 1200 yap 16 gb yap alalım.

• her yer Z3+'ın ısınma haberleriyle dolu. bu kadar sorunluysa neden bu işlemciyi kullandılar ki? LG gibi 808 kullansalardı çok mu büyük kayıp olurdu?
  • tarık bey daha yeni aldım bu sony xperia m4 agqa telefonu ama cok cabuk ısınıyor neden sorun cıkarıyor ne yapmamızlazım degiştirelimmi yada sorun nasıl giderilecek teşekkürler

• 1 ay önce 2 tane z3 aldık.

# Bir tanesinin ekranında açık renkte belli olan sarı şerit var.

# Hayvan gibi ısınıyor.

# 16 gb rom yetmiyor zaten kullanıma depolamaya açık alan 11 buçuk gb.

# Arka yüzü aşırı kaygan.

# Tasarımı, arayüzü, performansı hoşuma gitti yalan yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia M4 Aqua 16Gbligini bekliyoruz. 8 gb nedir abi ya. Dalgami geciyorsunuz. Kasten ben almam tavsiyede etmem. 16 gb gelirse alacagim eger hic gelmezsede sonynin bu davranisi yeterde artar bana daha alamam.

• Bu telefon için root çıkmadımı daha?

• Arkadaşlar, Sony M4 Aqua telefon aldım. 13 Temmuz 2015'ten beri toplasanız 1 hafta kullandım. Geri kalan süreyi serviste geçiriyor. Aman uzak durun. Şu an 2. sefer servise gitti. Sorunlarına gelince: 8 GB kesinlikle yeterli değil. Kendi içerisinde bulunan uygulamaları güncellemek istediğiniz de bir süre sonra yeterli hafıza yok diyor. Telefon size siz telefona baka kalıyorsunuz.

En büyük sorun ise aşırı ısınıyor. Isınma göreceli olabilir o nedenle hiç abartmadan şu örneği verebilirim; güneş altında bıraktığınız arabanın direksiyonuna dokunamazsınız ya hani, o derece ve bu ısınmayı sadece facebook açıkken bile yapıyor.(Kışın kişisel ısıtıcı olarak kullanabilirsiniz, el, ayak, bel bölgenizin sıcacık kalmasını sağlar).
    Bu ısınmaya bağlı olduğunu varsayıyorum; telefon kendi kendine ekranı kapatıp, kitleniyor. Kendini kapatmıyor! çünkü bir yandan ısınmaya da devam ediyor, artık pili bitince kapandığını anlıyorsunuz. Sakın paranızı çöpe atmayın derim. Bakın daha telefonu aldım 24 saat içerisinde bu problemler başladı, 24 saatlik bir telefonu da değişim talep etmeme rağmen sadece bir root atarak(türkcell uygulamalarını sildiler) geri gönderdiler. Sorunlar devam ediyor, 1 buçuk ay olacak hala telefon ile uğraşıyorum. Haklarımı da arıyorum, elbette (CEO' larına da 'twit' attım, o derece. tınlamadı tabii :) )

Lütfen bana doğru dürüst çalışan 1.500 tl civarında SORUNSUZ telefon var ise önerebilir misiniz?

• sony ısınma şampiyonu galiba anlamadığım mühendisler üretirken kontrol etmiyormu bu telefon aşırı ısınıyor diye ilginç
  • arkadaşlar ben de sony n4 aqua modelini 1buçuk ay kadar önce aldım ve çok pişmanım.hafızası yetmiyor zırt bırt uyarıyor.artı kamerasını da begenmedim.havuza suya dayanıklı diyor bence bir şeye dayanmaz bu telefon.suya muya sokmuyorum.eski iphone daha çok kullanıyorum.iphone üzerine yokmuş bunu anladım.inşallah önümüzdeki aylarda satıcam bu telefonu.yine iphone dönücem.nerden aldım sinir oluyorum.sadece sarzı iyi

• M4 aqua Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm telefon gmail giriş yap tel korumada diyor ne maili nede sifremi hatirliyorum cep telefonu numaramida dogrulamiyor ne yapacağım bilemiyorum bilen biri varsa yardim etsin lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben telefonu alalı henüz 2 ay kadar oldu ve video çekimi yapmıyor. ekranı göstermiyor video cektıkten sonra ve musterı hızmetlerıylede gorusemıyorum bır türlü. yardımcı olabılecek var mı

• arkadaslar xperia M4 aqua aldım 1 hafta once vıdeo cekıyorum,ve cektıgım vıdeoyu oynattıgım zaman ses var ama goruntu yok neden olabilir yarım plase.ve youtube de vıdeo acmıyor ? yarım plase

• Sony xperia yeni aldım sürekli sistem güncellemesi istiyo yapıyorum 1 saat geçmeden tekrar uyarı çıkıyo bunu nasıl çözeceğim bilen varmı

• Araba yarışında sağa sola kayarken tuşlara kullanıyorum Android sistemde telefon çevirmem yetmez mi bunu ayarı nasıl yapacağim

• sony z3 dual hiçbir yerde yok eski telefonmu bu acaba satıışımı bitti
  • Kesinlikle uzak durulması gereken bir marka. Arıza yapınca mallarının arkasında durmuyorlar. Toplam 2261 şikayet, teşekkür oranı sadece %1.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.