Şimdi Ara

Sony Xperia Z3+ ve Xperia M4 Aqua hakkında her şey (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende xperia m4 aqua var fakat cok kasıyor otunlqr olsun baska işlemler olsn bu yüzden memnun deilim umarım marshmallow düzeltir

• Merhaba ben Xperia m4 aqua aldım ama ses kayıt özelliğini bulamadım. Yardımcı olurmusunuz..

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Merhaba ben Xperia m4 aqua aldım ama ses kayıt özelliğini bulamadım. Yardımcı olurmusunuz..

Google Play'de Sony'nin kendi uygulaması olan Audio Recorder isimli uygulamayı indirebilirsin.Dahili olarak sunmamışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu oyun oynamak için alacakların iki kez düşünmesi gerekiyor.8 gb dahili gözükmesine rağmen sistem bunun bize 4 gb'sini kullanmamıza olanak sağlıyor bundan dolayı da 1gb veya üstü oyunlara yer kalmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 7 aydır m4 aqua kullanıyorum 2 kere servise gitti ilk servis ürünü aldığım ilk gün gerçekleştirildi ilk gittiğinde de 4 ay gelmedi servis berbat ayrıca depolama çileden çıkarıyor sizi sarj konusuna gelince ben 6 saatten fazla dayandığını görmedim o konuda da çok zayıf ayrıca ön kamerası ve gece çekimi rezil telefonu kesinlikle önermiyorum kasası da hiç sağlam değil düşürmeye gelmiyor anında zarar görüyor.

• Arkdaslarnla ben xperia aqua m4 alali 7 ay oldu cok guzel memnunm ama rehberde kayitli olan isim arama yapinca farkli cıkıyor neden olabilir sizce

• Telefonumda dakika olmasına rağmen birini aradığımda kendiliğinden iptal ediyor nedenini öğrenebilir miyim çözümü nedir?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.