Şimdi Ara

Sony Xperia Z5 ailesi Android 7.0 güncellemesine kavuşuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SEO-Uzmanı

yazılım destek noktasında sony samsung u bile geçti :)

nereye geçti, ilk çıkan a5 serisi 6,0 a geçmişken ben aylardır c5 ultra ile 5.1 de sürünüyorum. sony şuan samsung un eline su dökemez. note2 a5 s7 s6 ile muhattap olmuş biri olarak söylüyorum c5 ultra mı dün bırakıp moto z ye geçmemle rahatladım resmen. eşime aldığım s7 ye hayran kaldım.
  • aferin sony.

• MetalWave kullanıcısına yanıt
    e kardeşim madem öyle amiral gemisi telefonlara verecek paran var niye sonynın orta seviye telefonunu alıyorsun? Yine söylüyorum sonyden orta seviye telefon almayin!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Kvnç kullanıcısına yanıt
    sony nin amiral gemisi parasını haketmiyor. ozaman aldığımda imkanım oydu ve pişman etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

quote:

Orijinalden alıntı: ÖzdalDoğru

C5 ultra kullanıyorum hala 5.1 deyiz. Anca whats New güncellemesi versin dursun Sony.

c5 ultra android 6.0 i alalı 3 ay oldu ekimde güncelleme aldık biz. c5 ultra kullandığınıza emin misiniz?

şakamı yapıyorsun? yurt dışı romu yükleyip burdan 3 ay önce güncelleme aldım demek neyin çabasıdır. beklemekten sıkıldım birdaha sony'e asla bulaşmam. moto z aldım android 7 ile kafam rahat.

canım kardeşim! benim güncellemeyi otadan aldım. banane senin kullandığın telefondan beklemende ne aldığında umrumdamı ki beni alıntılayıp konuşuyorsun?!

• yazılımsal olarak bayagı ileri bir proje ama iphone kalitesini yakalayamaz

• Biride güncelleme hakkında bilgi vermemiş hepsi benim telefonum senin telefonunu döver çabasında android 7 güncellemesi yapanlar memnunmusunuz güncelleme yapmayanlara tavsiye ederminiz artısı eksisi doğrusu hatası varmı

• Malesef nougat ile z5 serine x serisine verdklerini vermediler.

-Oyunlar için vulkan desteği gelmedi

-Kamera otomatik çekimlerde iyileştrime gelmedi.

-Çift ekran kullanımı karışık ve zor (lg g3 de çok pratikti ve android 5 desteği olmadan kullanılmıştı)

-A53 çekirdekler A57 çekirdeklerden daha çok çalışıyor (1.5 ghz için bu paraları vermedik)

-2 güne yakın giden şarj akşam biter oldu.(hani google %30 lara varan şarj artışı vaat ediyordu şimdiye kadar hep tersi çıktı)

Yeni yazılımı veriyor ama aldığınız performans da bir değişiklik olmuyor.

Özellikle şarjın hızlı düştüğü tüm yabancı sitelerde rapor ediliyor bende de öyle ama yazılım onarım tavsiyesinden başka bir yol önerilmiyor.

• Z5 'e android 7 ile hiçbirşey eklenmedi 810 işlemci müsait olduğu halde Xserisine verilen yazılım özellikler verilmedi ve pahalı bir amiral gemisi için sony e yakışmadı.

810 işlemcide vulkan desteği olmasına rağmen kullanıma açılmadı bu da oyunnlara performansının yükselmeyeceği anlamına geliyor.

Öve öve bitiremedikleri alfa teknolojilş kamerasının manuel kontrollerini açmadı yahu 16 mp lik g4 bile fotoğraf makşnesi gibi çalışıyor.

Bende sony bitmiştir Z5p yi bir süre daha kullanıp lg ye geçmeyi düşünüyorum hatta g4 bilekamera ve ekran özellikleri ile başabaş durumda ve daha şık bir telefon.

• Benim Z5 Compact'ın da pil süresinde ciddi azalma oldu, ısınmaya da başladı meret.

İnşallah yakında bu sorunları giderecek bir düzeltme yayınlarlar, bu haliyle optimum kullanımdan çok uzak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.