Şimdi Ara

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
17
Favori
38.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sonymobile.com/tr/products/phones/xperia-zr/

Xperia™ ZR (C5502/C5503)

Su altında Full HD kalitesinde çekim yapın

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]

Sony, suya dayanıklı yeni akıllı telefonu Xperia ZR‘yi resmi olarak duyurdu. 1,5 metre su altında 30 dakika boyunca çalışabilen ve toza dayanıklı gövdesiyle (IP55 / IP58 sertifikalarına sahip) dikkat çeken Xperia ailesinin en yeni üyesi Xperia ZR, gücünü 1,5 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 işlemciden alıyor.

Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemine sahip olan akıllı telefonda Adreno 320 GPU, 2 GB RAM ve 8 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Cihazda yer alan microSD kart desteği sayesinde depolama alanı 32 GB’a kadar artırılabiliyor.
    1280×720 piksel çözünürlüklü 4,6 inç ekranın (319 ppi) kullanıldığı Xperia ZR’de 13 megapiksel çözünürlüklü Exmor RS sensör mevcut. 16 kata kadar dijital yakınlaştırma yapabilen HDR destekli kamera ile Full HD (30fps) video kaydı da yapılabiliyor.

Cihazın ekranında Bravia Engine 2 motoru ile desteklenen ve parlak güneş ışığında bile yansıma yapmayan OptiContrast OLED teknolojisi kullanılıyor. 131 x 67,4 x 10,4 mm ölçülerindeki ve 140 gram’lık cihazın bağlantı seçenekleri arasında 4G LTE, yakın saha iletişimi (NFC), Wi-Fi, Bluetooth 4.0, DLNA ve MHL bulunuyor. 2300 mAh kapasiteli cihaz siyah, beyaz, pembe ve yeşil renk seçenekleriyle birlikte piyasaya sürülecek. Telefonun satış fiyatı ve ne zaman piyasaya çıkacağı açıklanmış değil.

Videolar:

Xperia ZR (C5502/C5503) Başlıca Özellikleri:

Google Android 4.4.4 (Jelly Bean) [5.0 lollipop 'a güncellenebilir]
    Dayanıklılık: (IP55 / IP58) (Suya dayanıklı) (Toz geçirmez)
    1,5 metre tatlı su altında 30 dakika boyunca çalışabiliyor.
    Boyut/Ağırlık: 131,3 x 67.3 x 10.5 mm, 138 gr
    İşlemci: 1,5 GHz Dört Çekirdekli Qualcomm APQ8064+MDM9215M Quad Core
    RAM: 2 GB
    Hafıza: 8 GB dahili, 32 gb'a kadar microSD
    Ekran: 4.55", 1280x720 pixels, 16,777,216 colour TFT, Sony Mobile BRAVIA Engine 2,
    319 PPI, Adreno 320 GPU, OptiContrast OLED. 10 parmak multitouch
    Kamera: 13.1 megapixel, AF, 16x zoom, LED flash, Sony Exmor RS for mobile image sensor, resim/film için HDR
    VGA ön kamera, HD 1080p video kayıt
    Konuşma/Bekleme süresi: 11 sa konuşma, 470 sa bekleme süresi
    (45 sa müzik çalabilme , 8.5 sa video oynatabilme)
    -xLOUD, TrackID, 3D Surround Sound (VPT), Dynamic normaliser, HD Voice
    -RDS'li Radyo, SensMe™
    -ClearAudio+, Clear bass, Clear Phase™ ,Clear stereo,
    -PlayStation® certified, Throw
    -Bluetooth 4.0, WiFi, aGPS, DLNA Certified, GLONASS*,HDMI via MHL support, NFC, microSIM
    -4G LTE, UMTS HSPA+ 850 (Band V), 900 (Band VIII), 2100 (Band I) MHz
    Pil: 2300 mAh, STAMINA Modu’yla daha akıllı bir pil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 31 Ekim 2014; 23:05:39 >

• ulan 500 model tanıtmadan önce eski tellere. destek,sağlayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her gun yenı bır model maalesef sony'nin satıs politikasında ciddi bir sorun var.
  • İyi bi cihaz

• Xperia sp alayım diyordum yine kararsız kaldım bu cihazı görünce
  • Adamlar alfabede harf bırakmadı şimdide 2 harfli serileri çıkarttılar, 2014'de SLX GTX gibi tanıdık modeller çıkarsa şaşırmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Adamlar alfabede harf bırakmadı şimdide 2 harfli serileri çıkarttılar, 2014'de SLX GTX gibi tanıdık modeller çıkarsa şaşırmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Adamlar alfabede harf bırakmadı şimdide 2 harfli serileri çıkarttılar, 2014'de SLX GTX gibi tanıdık modeller çıkarsa şaşırmam.

Sony Xperia GTX
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR..

Xperia sp alayım diyordum yine kararsız kaldım bu cihazı görünce

Aynen katılıyorum,

Uzun süredir telefon arayışı ve sürekli yeni modeller üzerine yoğunlaşınca kararsız kalınıyor.

Temmuzdan önce çıkarsa SP yerine bunu alırım.
  • Telefona bayıldım...
  • Kamera tuşunu Xperia Z'ten sonra tekrar eklemiş tasarımcılar.. fiyatı uygun olursa iyi bir alternatife benziyor
  • 10.4mm kalınlık çok değil mi ?
  • Yarım mılım ınce olacagına sajı yarım gun daha dayansın bence daha onemlı

• Hoparlör konumunun değişmesi ve deklanşör butonu eklenmesi güzel. Z'nin eksileriydi bunlar.
  • z den ne farkı var ki bunun ?
  • rezerved

• quote:

Orijinalden alıntı: burak0601

z den ne farkı var ki bunun ?

Extra fotoğraf çekme deklanşörü , 1.5m ye dayanıyor , 720p HD ekranı var.
  • 1080p ye s4 pronun yetmedigi soyleniyordu acaba bu 720p diye daha iyimi performans verir xperia z den

• Şu şarj v.s girişleri üzerine konumlandırılan kapaktan kıllanıyorum. Daha öncede bu tarz kapaklı telefon kullandım ve hiç güven hissi vermiyorlardı. Umarım bu bayaa tatmin edicidir. İleride bir gün o kapağın elde kaldığını hayal bile etmek istemiyorum...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.