Şimdi Ara

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
17
Favori
38.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özçekim haricinde iyi olması, şu an 950 lira gibi bir fiyatta olması f/p anlamında öne çıkarmıyor değil ama bir ön kamera adına da z3c ya da e8 almak istemiyorum bunları geçtim z1 e bile para vermek istemiyorum.

Ama işte arkadaşların da belirttiği bir husus 8 gb dahili hafızasının olması ve programların sd karta taşınamaması insan şunu 16 gb yapardı diyorum g2 `ye de aklım kaymıyor değil oradan ama sony z1 alınır g2 alana kadar da diyorum.

Şu an zr modelini biraz geri plana atmaya başladım zira alacağım kişi kardeşim ve en azından 3-4 yıl kullansın telefonu aldık seneye çöp olmasın , android lolipop desteği verecek , en az 16 gb dahili hafızası olan , sarjı iyi gidecek, özçekim olayı en sonda (gidip ön kamera iyi diye 200-250 tl vermek istemiyorum)

Mağazada incelediğimizde zr modeli vardı bir 4.5" olması ufak şık durması yüzünden onu beğendi ama diğer tüm modeller 5-5.2" açıkçası 5" sonrası kocaman duruyor elde o yüzden g2 yi de arka plana atıyorum.

z3c , z1 , e8 bunları bir araştırayım mağazalarda teşhirlerini bulup karşılaştıralım olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Humboldt

Özçekim haricinde iyi olması, şu an 950 lira gibi bir fiyatta olması f/p anlamında öne çıkarmıyor değil ama bir ön kamera adına da z3c ya da e8 almak istemiyorum bunları geçtim z1 e bile para vermek istemiyorum.

Ama işte arkadaşların da belirttiği bir husus 8 gb dahili hafızasının olması ve programların sd karta taşınamaması insan şunu 16 gb yapardı diyorum g2 `ye de aklım kaymıyor değil oradan ama sony z1 alınır g2 alana kadar da diyorum.

Şu an zr modelini biraz geri plana atmaya başladım zira alacağım kişi kardeşim ve en azından 3-4 yıl kullansın telefonu aldık seneye çöp olmasın , android lolipop desteği verecek , en az 16 gb dahili hafızası olan , sarjı iyi gidecek, özçekim olayı en sonda (gidip ön kamera iyi diye 200-250 tl vermek istemiyorum)

Mağazada incelediğimizde zr modeli vardı bir 4.5" olması ufak şık durması yüzünden onu beğendi ama diğer tüm modeller 5-5.2" açıkçası 5" sonrası kocaman duruyor elde o yüzden g2 yi de arka plana atıyorum.

z3c , z1 , e8 bunları bir araştırayım mağazalarda teşhirlerini bulup karşılaştıralım olmadı.

Hocam size belirtmeliyimki telefon 1.5 sene önce çıktı,android 5.0 dan sonrasını alacağını sanmıyorum pek ama sony 5.0 vereceğinin garantisini verdi(genede tartışılır).eğer paraya kıyarım diyorsanız z1 compact,z3compact veya g2 düşünülebilir.z1 dense z1c tercih edilebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dün akşam telefonumun güncelleme öncesi yedeğini alayım dedim pc companionla, işaretlediğim 3 şeyde hata verdi, tel i kapatıp açıp tekrar deneyin dedi. yaptım ve oldu.. :)
    güncelleme var 280 yazıyordu, her halde sırayla yapacak dedim.. güncellemeyi başlatım, direk 283 le 4.4.4 ü yükledi...

sonrada 4.4.4 ün yedeğini aldım..

tel ile aşırı oynayan biri değilim, 4.3 varken 2 gün gidiyordu.. dün gece den bu taraf ise 88 e düştü, yine bana 2 gün gider :D
  • Arkadaşlar bildirim sesini değiştiriyorum ama ses gene aynı çalıyor(ses değişmiyor) nasıl değiştirecez bunu bi yardım edin

• Bazen telefonu tekrar baslatmak gerekiyor. Ben aynı durumu whatsapp bıldırım sesını degıstırmeye çalışırken yasamıstım.

Bır de notıfıcatıons klasörüne ses dosyası atarsanız, ancak telefonu yeniden baslatınca ses secımı lıstesınde çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu kapatıp açtım işe yaramadı resimdeki gibi değiştiriyorum ne seçersem seçeyim bildirim ismi değişiyor yalnız ses hep "ascensions" olarak çalıyor.
     Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 02an1907 -- 7 Aralık 2014; 15:33:19 >

• Cok garip?
    Bildirim ile ilgili bır uygulama vs kullanmıyorsunuz değil mı

• Etkileyecek program kullanmıyorum. Anlamadım bende acayip bir sorun

• Olmadı telefonu sıfırlayın dıyecegım aklıma baska bırsey gelmiyor ama o kadar seyı tekrar yuklemek vs sıze kalmış

• Telefonuma gelen uygulama güncellemeleri ile hafızam boşu boşuna doldu bir çözümü var mı?

• Arkadaşlar telefonu fabrika ayarına döndürünce neler siliniyor tam olarak?
  • Aldığınız ılk gunku gıbı oluyor. Sd karttakı dosyalara dokunmuyor. Ama sd kartı cıkatıp yapın bence, dosyalar ucmasın

• Teşekkürler deneyip sonucu yazarım

• Umarim duzelır bıldırım sesı sorununuz.

• Sorun düzeldi
  • Geçmiş olsun, duzelmesıne sevindim, ara sıra format atmak gerekiyor demekkı :)

• Tekrardan merhabalar arkadaşlar.

Daha önceden yazmıştım telefonlarla ilgili olarak.

Bugün teknosada telefonun fiyatının düştüğünü gördüm. Bütçemizi de biraz aşağılara çekmek zorunda kaldık elde olmayan sebeplerden maksimum 850 lira için g3 beat düşünüyorduk ki teknosa fikrimizi değiştirdi.

Aşırı oyun oynanmayacak ve fazlaca programlar kurulmayacaktır. Genelde sosyal ağlar kurulur belki bir kaç basit oyun onun dışında sd kart ile video ve fotoğraf sorununu hallederiz diye düşünüyorum.

800 liraya alınabilecek başka bir telefon bulamadım ve bu fiyatı kaçırmak istemiyorum açıkçası, farklı önerisi olan var mı diye merak ettim zira 2 gb ramli ve 4.55" boyutuyla çok büyük durmayacak çoğu ihtiyacımızı karşılayacak türden bir telefonum diye göz kırpıyor (özçekim kamerası hariç)
  • Humboldt H kullanıcısına yanıt
    Ön kamera dışında hiçbir sıkıntısı yok. 8 aydır kullanıyorum tık demedi. Ben 1000 liralık Teknosa hediye çekini 780 liraya alarak 1030 liraya mal etmiştim, (o zaman 1250 liraydı fiyatı ) Şimdi ne kadar bilmiyorum.

Benim son telefonum suya düşüp iptal olduğu için suya dayanıklı bir model istedim. Bence tarz olarak da samsung ve lg'den daha şık ve hoş. o ne öyle herkesin elinde aynı model, belediye dağıtmış gibi. Sony kalite bence.

Hiçbir oyun veya programda kastırmadı, Eğer interneti çok aktif kullanmıyorsanız şarjı iki gün gider.

Ben bozulana kadar kullanacağım bu telefonu, 4 yıl rahat götürür beni. Bundan önceki telefonum da nokia n79'du, 4 yıl götürdü. :)

• Merhaba Arkadaşlar

ZR ile özçekim yapan var mı ?
    0.3 gerçekten çok çok mu kötü ?
    1.3 ile arasında dağlar kadar fark var mı sizce ?
  • Bence kalite farkı cok oluyor, hem cozunurluk düşük, hem de lens kalıtesı düşük bence. Neysekı harıcı kamera tuşu var, en fazla 2 seferde arka kamera ıle duzgunce odaklayıp cekebılıyorum.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.