Şimdi Ara

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
17
Favori
38.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gayet güzel ve hızlı güncellemelerini de yaptım.

Ön kamera gerçekten çok kötü ama arka kamerası telafi ediyor.

8 gb belleğin yerine 16 gb olsa güzel olurdu ama çok fazla program ve oyun kurulmayacağı için yeterli olacak 16 gb class10 sd kart alıp video ve fotoğrafları da ona kaydetti mi 800 liraya giriş seviyesi kullanıcıya fazlasıyla yeterli bir telefon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Humboldt

Dün aksam telefonu aldık.

Gayet güzel ve hızlı güncellemelerini de yaptım.

Ön kamera gerçekten çok kötü ama arka kamerası telafi ediyor.

8 gb belleğin yerine 16 gb olsa güzel olurdu ama çok fazla program ve oyun kurulmayacağı için yeterli olacak 16 gb class10 sd kart alıp video ve fotoğrafları da ona kaydetti mi 800 liraya giriş seviyesi kullanıcıya fazlasıyla yeterli bir telefon

Hayırlı olsun

Bi tane ön kamera ile fotoğraf çekip yükleyebilir misin ?
  • Güle gule kullanın, gayet güzel bır fıyata almıssınız. On kamerayı cok sık kullanmıyorsanız onemlı degıl kafanıza takmayın, bunun harıcınde pek sıkıntı yasayacagınızı sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 30 Aralık 2014; 15:52:55 >
  • sağolun hocam , özelden gönderdim fotoyu ama bu ne sulu boya çalışması gibi diyebilirsiniz :) gerçeği gün ışığının iyi olduğu durumlarda daha iyisi çekilebilir ama ön kamerası var sadece öyle düşünün :) ama diğer özellikleri ve fiyatıyla bundan iyisi can sağlığı

teşekkürler maderlash , ön kamera yerine arka kamerayı kullanırız varsın 3-5 kare fazla alalım elbet iyi çıkar biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 30 Aralık 2014; 17:39:52 >
  • Ben 1200 é aldım 800 é aliyosaniz opun başınıza koyun su geçirmez 5.0 güncellemesi alıcak 2 gb ram arka kamera cidden iyi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün baktık bir zaman hayalim olan telefon ama nasip z2 almış olmasaydım 800 +75 puan +15 TL :715 bedava kaçırılmayacak fırsat

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix7592

Merhaba Arkadaşlar

ZR ile özçekim yapan var mı ?
    0.3 gerçekten çok çok mu kötü ?
    1.3 ile arasında dağlar kadar fark var mı sizce ?

zr on kamera sp ıle aynı..

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]

• bu arada cıdden teknosa abartmıs ındırımı,demekkı aylardır fıyatta karını abartmıs 1199 dan sattılar aylarca sonra daha gecen ay 1099a dustu suan cıdden cok czıp..

2 gb ram androıd L alacak ve saglam bır cıhaz bu fıyata
  • Acaba gidip 8 ay önce fazladan verdiğim 450 tl yi istesem verirlermi

• Ya az değil ama 450 tl

• Bu akşam teknosa'dan alarak ben de katıldım aranıza.. Henüz. Kurcalama aşamasındayım. Sim kartı takmadım. Google oturumunu açmadım. iade söz konusu olabilir diye.

Şuan. 4.3 sürüm 4.4.4 Problem yok degil mi yani güncellemesini yapayım mı?

• until kullanıcısına yanıt
    Çok güzel telefon hayırlı olsun

• 8 gb hafıza gerçekten sorun

• Teşekkür ederim @assault79,
    Genel itibariyle memnunum lakin, önceki alışkanlıklarım olacak bazı eksi yanlarını fark ettim. İlk olarak bildirim bölümü kullanıssız. Mesela parlaklığını ayarlamak için 3-4 hamle yapıyorsun. Samsung da gunesli havada ekranı görmezden bile parlaklığını tek hamlede ezbere yükseltebiliyordum.
    Sony'de bu durum zor olacak gibi.
    Ekranı göz yoruyor yada cok kurcaladığımdan.
    Diğer bilinen eksiyönleri malum hafıza sorunu büyük kendi orjinal programıyla bile boşta kalan 3.5gb genelde 4gb kalıyor sanıyordum. 500 mb bile kıymetli.

Artık yönleri zaten malum.
    Sony işçilik malzeme kalitesi ve servis garantisi.

• Arkadaşlar sanki beyaz dengesini 205-12 ye getirince ekran daha bi beyaz oluyo ben bu ayarda kullanıyorum eskisi saman gibi gelmeye başladı ( parlak jelatin var onun da biraz etkisi var gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: until

Teşekkür ederim @assault79,
    Genel itibariyle memnunum lakin, önceki alışkanlıklarım olacak bazı eksi yanlarını fark ettim. İlk olarak bildirim bölümü kullanıssız. Mesela parlaklığını ayarlamak için 3-4 hamle yapıyorsun. Samsung da gunesli havada ekranı görmezden bile parlaklığını tek hamlede ezbere yükseltebiliyordum.
    Sony'de bu durum zor olacak gibi.
    Ekranı göz yoruyor yada cok kurcaladığımdan.
    Diğer bilinen eksiyönleri malum hafıza sorunu büyük kendi orjinal programıyla bile boşta kalan 3.5gb genelde 4gb kalıyor sanıyordum. 500 mb bile kıymetli.

Artık yönleri zaten malum.
    Sony işçilik malzeme kalitesi ve servis garantisi.

Ekran parlaklığını maksimum veya minimum değerlere getiren bır wıdget var, onu kullanabılırsınız, bıraz daha kolay olur.

• until kullanıcısına yanıt
    Arkadaş yazmış zaten widget var diye bende resmini atayım dedim parlaklık için bunu kullanabilirsin
     Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]

• quote:

Orijinalden alıntı: until

Bu akşam teknosa'dan alarak ben de katıldım aranıza.. Henüz. Kurcalama aşamasındayım. Sim kartı takmadım. Google oturumunu açmadım. iade söz konusu olabilir diye.

Şuan. 4.3 sürüm 4.4.4 Problem yok degil mi yani güncellemesini yapayım mı?

yükseltin, pil tüktim sorunu gitmiş hatta daha uzun gidiyor.. oyun oynazsam ve sabah şarjdan çekersem bana 3 gündüz yetiyor, çok konuşan biri değilimdir..

ekran kilidini kaldırın, sony companion ı indirin, pc ye bağlayıp yapın derim..

ekran arası geçişte ufak takılmalar var ama ilgili güncelleme gelecek yakında.
  • Başımdan geçenleri tüm telefon kullanıcıları bilsin diye paylaşıyorum,aman diyorum bu firmadan uzak durun,..

quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

Discovery sevgimiz bugün tükendi..
    Bugün profilo Telpa ya gittim, uzun zamandır açma kapama tuşu hizasında ekranda sarı leke vardı ve her geçen gün büyüyordu.
    Bugün fırsat bulunca gidip garantiden yaptırmak istedim.
    Telefonu teslim ederken üst köşede plastikte çizik gibi duran çatlak varmış, ben bunca zamandır farketmemişim ,onu gösterip ekran değişiminden ücret talep etti.
    Bende siz o çizik gibi çatlağı bırakın, ekranı değiştirin dedim..
    Bayanın bana cevabı ekran dış plastik ile bütün halinde değişiyor,o yüzden 180 tl ücret ödemeniz gerekiyor dedi..
    Benim o çatlak dediği yerden şikayetim olmadığı, sizin telefonunuzun kronik sorunu olan sarı leke ayıbınızı gidermeniz gerektiğini defalarca söyledim.
    Israrla sistem böyle cevabı verdi,, isterseniz üzerinde 3 yerde leke olan defolu ekran ile değişelim, 180tl yerine 80 tl ödersiniz dedi..ayıp üstüne ayıp devam ediyordu.
    Ben zaten leke var değiştirin ekranı derken, onlar bana daha farklı lekeli ekranı takıp 80 tl ücretin peşindeler..
    Çok şaşırdım ama karar verdim ücretli değişime,,bayana bu konu burada bitmeyecek, bunun üstüne gideceğimi gerekli bütün mercilere şikayetimi yapacağımı söyledim.
    Oralı bile olmadılar..
    Gm2 de ekran ile plastik kısımın şikayetler üzerine artık ayrıldığını söyledi, yani bu durum sadece bana değil herkese yapılmış,, müşteri memnuniyetsizliği üzerine ekran ile dış plastik gmd 2 de artık ayrılmış..
    Telefonu 1 saat bekledikten sonra teslim ettiler, bende değişen parçayı da istiyorum dedim.şaşırdılar,, hanımefendi bu konu burada bitmeyecek dedim.
    15 dakika daha beklettiler ve sonunda geldi değişen parça...
    Ödemeyi Finansbank kıredikartı ile ödemek istedim pos cihazları Finansbank sorun yaratığından çekemediler,üzerimde başka kart olmasa ödemesine yapamıyacağız,
    Ben hayatımda bu kadar sıkıntılı bir firma görmedim..
    En kısa sürede telefonu satıp başka markalara kesin geçiş yapacağım,birkere midem bulandı artık bu telefonu kulanmam bana eziyet olacak, hiç kimseye de bundan sonra önermeyeceğim.
    4 adet kendi adıma kayıtlı gmd var, en azda 10 arkadaşıma aldırdığım telefon için okadar pişmanımki..
    Gerekli yerlere mail attım. Kaymakamlığa gidip tüketici heyetine de başvurup gerekirse 500 tl harcayıp 180 tl yi burumlarından getirmeyi kendime görev edindim..
    Bu konuda bana destek ve yol gösterecek arkadaşların fikirlerinede açığım..
    Resim ekledim ve çatlak denen yeri kırmızı yuvarlak içine aldım.
    Bu çatlak gibi görünen yer aslında çok sağlam sadece tırnağa takılan bir çizgi yani kopma yok çizginin altı sapasağlam.

Bugün gerekli yerlere mail ler atıldıktan sonra firmadan aradılar ve gelin burada konuşalım dediler,işimi bırakıp gittim,müşteri temsilcisine durumu anlattım.uzun lafın kısası,kronik olmuş sari leke hatasını artik firma darbe den dolayı oluyor palavrasina başlamış. Kronik hata olmadığı kanaatine varmışlar, p.tesi günü kaymakamlikta tüketici heyetine başvuru da bulunacağımı söyledim,siz bilirsiniz dediler,bu kadar müşterisine değer vermeyen firma görmedim,,üzerime kayıtlı 4 tane gmd olduğunu ve en az 10 kişiye de bu telefonu aldirdigimi söyledim,bana cevabi bu konuda yardımcı olamayacağını ama masa direk telefonunu verip başka konularda yardımcı olmaya söz verdi,bende kendisine benim ve Çocuğumun kullandığı telefonu satışa çıkarıp başka marka telefon alacagimi ve benim sizi aramama zaten gerek kalmiyacagini söyledim,tabi bu arada adini ve telefonunu kaydettim,yarin mahkemede lazim olur..formlardan bahsettim ,burada yazılanları ciddiye alamadıklarını konuşmalarından anladım,,, sanırım bu firma beni ciddiye almadi,bu beni dahada kamcıladı,eee hadi bakalım...

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.