Şimdi Ara

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
17
Favori
38.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son uygulamalara baktığımda diğer Z serilerinde olan "tümünü kapat" seçeneği yok. olsaydı güzel olurdu. Bir de ses ayarı yaparken samsung'ta ki gibi "medya, kulaklık, mesaj" sesleri ayrı ayrı ayarlama seçeneği olsaymış kısayol olarak güzel olurdu.

En bozulduğum konulardan biri de koskoca Eminönü, Tahtakale (toptancılar dahil) Sirkeci'yi talan etmeme rağmen kılıf bulamadım. Belki internette vardır ama görüp kontrol edip öyle almak istiyordum açıkçası. Bu kadar güzel telefona haksızlık gerçekten.. illa herkes gibi Samsung, İphone mi almalıyız yani.. Bu duruma çok bozuldum.

Sizler kılıf kullanıyor musunuz?
    evet ise nasıl model nereden aldınız?
  • Ben bır tane kapaklı kılıf aldım mobılcadde.com dan, bır tane de seffaf sert plastık (sadece arkasını koruyan) gıttıgıdıyor dan.

Sadece 1 er hafta kullandım bunları, suan kılıf kullanmıyorum cunku cok kalınlastırıyor telefonu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim internetim baya yavaş da ben SİM'den olduğunu düşünüyorum. Telefonla ilgili birşey olabilir mi bu internet yavaşlığı. Hattım AVEA. Sınıfta yanımda oturanın da AVEA paketler de aynı onun jet gibi benim kaplumbağa gibi. Yüksek ihtimal sim'den dolayı da gene de bir sorayım dedim telefonla ilgisi var mı diye.

Hız Testi diye uygulama indirdim. "İndirme 0,15 Mb/s Yükleme 0.07 Mb/s PING 695 ms" çıkıyor hızlar

2 sorum daha olacak

Ayarlar-Telefon Hakkında-Derleme Numarası kısmından derleme numarasına 3 defa tıkladım geliştirici oldum. Geliştirici seçenekleri filan açıldı da şimdi yanlış bir şey filan yaptım mı ben? Ayarları hiç ellemedim daha.

Bir de su geçirmezlik özelliği nasıl? Korkuyorum ilk telefon diye. Parasını 1 yıl harçlıkları biriktirerek çıkardım. 1200tl idi aldığımda. Sınıftakiler dene,dene,dene diyip duruyorlar. Tabi olmaz olmaz diyom da ben de merak ediyorum. Garantisi var da garanti şeref**z filan çıkar diye de deneyemiyorum.

• 1 yıllık bırıkımınızı gaza gelıp bu sekılde mahvetmeyın bence, garantıyle ılgılı su almada sıkıntılar yasayanlar oldu.

Gelıstırıcı seceneklerınde bilmediğiniz bırseyı degıstırmeyın yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: babacan0903

Benim internetim baya yavaş da ben SİM'den olduğunu düşünüyorum. Telefonla ilgili birşey olabilir mi bu internet yavaşlığı. Hattım AVEA. Sınıfta yanımda oturanın da AVEA paketler de aynı onun jet gibi benim kaplumbağa gibi. Yüksek ihtimal sim'den dolayı da gene de bir sorayım dedim telefonla ilgisi var mı diye.

Hız Testi diye uygulama indirdim. "İndirme 0,15 Mb/s Yükleme 0.07 Mb/s PING 695 ms" çıkıyor hızlar

2 sorum daha olacak

Ayarlar-Telefon Hakkında-Derleme Numarası kısmından derleme numarasına 3 defa tıkladım geliştirici oldum. Geliştirici seçenekleri filan açıldı da şimdi yanlış bir şey filan yaptım mı ben? Ayarları hiç ellemedim daha.

Bir de su geçirmezlik özelliği nasıl? Korkuyorum ilk telefon diye. Parasını 1 yıl harçlıkları biriktirerek çıkardım. 1200tl idi aldığımda. Sınıftakiler dene,dene,dene diyip duruyorlar. Tabi olmaz olmaz diyom da ben de merak ediyorum. Garantisi var da garanti şeref**z filan çıkar diye de deneyemiyorum.

Bende internet hızı gayet iyi lakin evde modem olduğu için hiç mobil veri kullanmadım bu telde.
    Geliştirici seçenekleri telefonun detaylı ayarlarını size sunar.telefona bişey olmaz.
    Arkadaşlarım bana da çok baskı yapmışlardı ama ben gene de sokmadım suya.ha ilk aldığımda soksam büyük ihtimal su geçirmezdi ama şimdi yüksek ihtimal geçirir çünkü benim telin arka kapağı gevşedi bastırdığımdq gıcırdıyor bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 4 5 ay oldu alalı suya rahatlıkla sokuyorum yani bi kabin içine falan havuz da denemedim daha yaz gelsin onuda denicem
    Önemli olan kulaklık ve şarj kapağı benim ki milimlik çıkıntı var gibi şarj da ama şu geçirmiyo hala ayrıca Z alacağınıza Zr alın kamera tuşu ve çıkartılabilir batarya :D

• Telefonda indirme yerini sd kart olarak nasıl değiştirebiliriz?Harici hafıza olduğundan hiçbir şey indiremiyorum. 27. gb boş alanım var sd kartta ama kullanamıyorum.Ayrıca harici hafızadaki uygulamaları sd karta aktaramıyorum.Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SametUğur

Telefonda indirme yerini sd kart olarak nasıl değiştirebiliriz?Harici hafıza olduğundan hiçbir şey indiremiyorum. 27. gb boş alanım var sd kartta ama kullanamıyorum.Ayrıca harici hafızadaki uygulamaları sd karta aktaramıyorum.Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Hocam artık sadece resimler sd karta aktarılıyo

• quote:

Telefonda indirme yerini sd kart olarak nasıl değiştirebiliriz?Harici hafıza olduğundan hiçbir şey indiremiyorum. 27. gb boş alanım var sd kartta ama kullanamıyorum.Ayrıca harici hafızadaki uygulamaları sd karta aktaramıyorum.Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Chrome ile indirdiginiz dosyalari kast ediyorsaniz evet onlar direk hafizaya atılıyor. farkli bir browser deneyebilirsiniz. ben suan zr kullanmiyorum ama uc browseri ayarlayinca farkli yerlere kayit yapabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maderlash

quote:

Chrome ile indirdiginiz dosyalari kast ediyorsaniz evet onlar direk hafizaya atılıyor. farkli bir browser deneyebilirsiniz. ben suan zr kullanmiyorum ama uc browseri ayarlayinca farkli yerlere kayit yapabiliyor.

Google play'i kastetmiştim ben,browserdan pek bir şey indirmedim.İndirmekten kastım oyunlardı zaten.Ekstra bir program falan indirmiyorum telefona.İnternetten de baktım bu sd kart harici hafıza işini ayarlamak için root yapın falan diyorlar.Root yaparsak garantiden çıkar telefon...Çok saçma bir olay bence niye uygulamalarımı sd karta atamıyorum telefonun hafızası 4-5 gb gibi bir şey..umarım yakın zamanda düzeltilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maderlash

quote:

Google play'i kastetmiştim ben,browserdan pek bir şey indirmedim.İndirmekten kastım oyunlardı zaten.Ekstra bir program falan indirmiyorum telefona.İnternetten de baktım bu sd kart harici hafıza işini ayarlamak için root yapın falan diyorlar.Root yaparsak garantiden çıkar telefon...Çok saçma bir olay bence niye uygulamalarımı sd karta atamıyorum telefonun hafızası 4-5 gb gibi bir şey..umarım yakın zamanda düzeltilir

evet ben yanlis anlamisim :) uygulamalari sd karta atma olayi biraz karisik, bazi uygulamalar atilabiliyor. mesela world of tanks blitz kurmustum, 150 mb tel hafizasinda 1 gb ise sd karta atabiliyordunuz. gene bazi uygulamar da bu olabiliyor ama tek tük.

bir diğer seçenek rom root olaylari, onunla da ugrasmak gerekir işte, garantisiydi, hangisi iyiydi hangisi kotuydu, eksikti fazlaydi derin konu...

bunun duzeltilecegini pek sanmiyorum acikcasi ama eger 5.0 alirsa, umarim yaparlar bu olayi.

• Ben de yeni aldım telefona kapak sordum birsürü yere sadece bir yerde kılıf vardı almadım internette azda olsa bulunuyor.Ekranı da duruyor aldığım gibi sizler ne yaptınız ?
  • yarın ya da salı günü bu telefonu alacağım.

merak ettiğim bir şey var. ekran koruyucu film takarsak, sensör ile ilgili sorun yaşatıyor mu? (gerçi sensör var mı bilmiyorum). xperia z başlığında koruyucu filmden dolayı konuşmayı sonlandırmakta veya konuşma esnasında menüye girmekte sorun yaşamalardan bahsedilmiş.

film takmalı mı takmamalı mı?
  • ben gittigidiyor dan kilif+3 adet ekran koruyucu almıştım, hiçbir problem yasamadim acikcasi. ekran koruyucular seffaf olanlardandi. ama şu dediginiz dogru, zr nin aksesuar cesidinde sıkıntı var malesef...

• Vallahi sipariş etmeye üşeniyorum

• İnternette aksesuar sıkıntısı yok ama sokakta dükkanlara bakayım derseniz o iş zor kadıköy de bile bir kaç yerde var

• Arkadaşlar ZR kullanıyorum ve çok memnunum fakat telefonun kutusundan gelen kulaklığım bozuldu, sol kulaklıktan az ses geliyor, Aranızda ZR'de MDR-NC31EM kullanan var mı? Kendinden gürültü engelleyiciymiş, bayıldım :/ ZR ile bu kulaklık uyumlu mu? Teşekkürler şimdiden.

Uygulamayla falan uyumluluk yakalayamaz mıyız :/
  • bildigim kadariyla:

gürültü engelleyici kulaklik ile gurultu engelleyici mikrofon farkli seyler. ama her ikisi de bagladiginiz cihazla ilgilisi yok. ornegin telefona da baglasaniz bilgisayara da baglasaniz gurultu engelleyici calisir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 4 Mart 2015; 16:10:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuuzzle

Arkadaşlar ZR kullanıyorum ve çok memnunum fakat telefonun kutusundan gelen kulaklığım bozuldu, sol kulaklıktan az ses geliyor, Aranızda ZR'de MDR-NC31EM kullanan var mı? Kendinden gürültü engelleyiciymiş, bayıldım :/ ZR ile bu kulaklık uyumlu mu? Teşekkürler şimdiden.

Hocam inanırmısınız 2 ay önce benim de telefon kulaklığının ilk sol kısmı bozuldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

quote:

Orijinalden alıntı: fuuzzle

Arkadaşlar ZR kullanıyorum ve çok memnunum fakat telefonun kutusundan gelen kulaklığım bozuldu, sol kulaklıktan az ses geliyor, Aranızda ZR'de MDR-NC31EM kullanan var mı? Kendinden gürültü engelleyiciymiş, bayıldım :/ ZR ile bu kulaklık uyumlu mu? Teşekkürler şimdiden.

Hocam inanırmısınız 2 ay önce benim de telefon kulaklığının ilk sol kısmı bozuldu

Benimde solu bozuldu?

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.