Şimdi Ara

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
17
Favori
38.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Paylaşım yapan arkadaşa teşekkür ederim.

Türkiye ye lolipop ne zaman geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

quote:

Orijinalden alıntı: 02an1907

Arkadaş şu dock u hiçbir yerde bulamadım koca İstanbul'u gezdim gene yok, yurt dışından da alamıyorum kredi kartı yok malum

sanal kartı olan bir tanıdıktan ödemeyi yapın aliexpress.com dan alın..

8 aydır sorunsuz kullanıyorum.. benim aldığım ürün: http://www.aliexpress.com/item/Data-Sync-USB-charging-docking-Desktop-Cradle-Mount-Battery-Charger-Dock-Station-for-Sony-Xperia-ZR/32262646456.html

9.2 veya 9.5 dolara aldım, yolda.... sizin link 11.85, 2.5 dolar var arad fark

ayrıca bir adet pille 19 küsür dolara satılanlarda var. Onu alacaktım, daha da hızlı geliyor pilden dolayı (çinden gelmiyor). AMA BA 800 pili, xperia ZR ye uyarladım, ondan almadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

arkadaşlar telefonla fotoğraf çekerken fotoğraflar iğrenç bulanık çıkıyor ama video çekince hiçbir sorun yok sizce neden böyle oluyor?

Hocam son zamanlarda bende de öyle muhtemelen nedeni kamera camının çizilmiş olması benimki bayağı bi çizildi 13 mp de eskisi kadar verim alamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

arkadaşlar telefonla fotoğraf çekerken fotoğraflar iğrenç bulanık çıkıyor ama video çekince hiçbir sorun yok sizce neden böyle oluyor?

Hocam son zamanlarda bende de öyle muhtemelen nedeni kamera camının çizilmiş olması benimki bayağı bi çizildi 13 mp de eskisi kadar verim alamıyorum

hocam ben dün akşam pamuğa çok az kolonya döküp sildim ama değişen hiçbişey yok
    acaba güncelleme ile alakası olabilir mi ?
  • Gözümüz aydın cıktı tr lolipop
  • Lolipop geldi ota dan
     Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]

• siz deneyin de, ona göre 4.3 den geçiş yapacağım
  • Oooo 5.0 alırım bi dal

• Yükledim arkadaşlar, 1-2 güne deneyimlerimi yazarım

• quote:

Yükledim arkadaşlar, 1-2 güne deneyimlerimi yazarım

bekliyorum

özellikle soracaklarım:

1- Pil ömrü 4.4.4' e göre arttı mı? (gerçi ben de 4.3 var ama)

2- Mp3 dinlerken, arama geldiğinde, mp3' ü kesiyor mu? aynı zamanda Mp3 dinlerken SMS geldiğinde müziğin sesini kısıp, SMS sesini mi çalıştırıyor?

3- Kamera özellikleri nasıl? ilk yazılımlarda Superotamatik 12 MP iken, şu an 9 dur. (aslında 9 da çok iyi), yeni mod' lar var mı? super-macro diye mod koysalar çok işime yarardı.

4- Yeni Bildirim ekranı 2 sayfa halinde, 1 sayfa haline getirebiliniyor mu? hızlı erişim yine düzenlenebilir şekilde mi?

5- Güncelleme yapınca, format atıyor mu sisteme? yani kişiler, fotolar, kişisel notlar, kişisel bilgiler gidiyor mu?

• evet, ama iptal ettim.. :)
    pil ömrü azalmasın yeter yükselmesede olur..
    açık uygulamaların ne kadar pil tükettiğini kontrol etseniz yeterli olur.. malum sorunlu yazılımda google play yapıyordu bu hatayı..
    uygulamalar sd karta taşınınca, oradan çalışma pil tüketimi artırabilir diye düşünmekle beraber, diğer sistem optimizasyonu ile kazanıldıysa, 3 aşağı 5 yukarı pili aynı eskisi gibi olacaktır..

yükleyen arkadaş fikrini beyan etsinde kuralım bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

quote:

Yükledim arkadaşlar, 1-2 güne deneyimlerimi yazarım

bekliyorum

özellikle soracaklarım:

1- Pil ömrü 4.4.4' e göre arttı mı? (gerçi ben de 4.3 var ama)

2- Mp3 dinlerken, arama geldiğinde, mp3' ü kesiyor mu? aynı zamanda Mp3 dinlerken SMS geldiğinde müziğin sesini kısıp, SMS sesini mi çalıştırıyor?

3- Kamera özellikleri nasıl? ilk yazılımlarda Superotamatik 12 MP iken, şu an 9 dur. (aslında 9 da çok iyi), yeni mod' lar var mı? super-macro diye mod koysalar çok işime yarardı.

4- Yeni Bildirim ekranı 2 sayfa halinde, 1 sayfa haline getirebiliniyor mu? hızlı erişim yine düzenlenebilir şekilde mi?

5- Güncelleme yapınca, format atıyor mu sisteme? yani kişiler, fotolar, kişisel notlar, kişisel bilgiler gidiyor mu?

Şimdiden bazılarını yanıtlayayım
    1-galiba azalmış çünkü şarj aleti takıkıyken şarjı %30 dan %28 e düştü anlam veremedim(uygulamaların bazılarını sd karta taşıyordum)
    3-kamera iyileştirilmiş gibime geldi keskinlik artmış sanki
    4-hızlı erişim galiba düzenlenemiyor o kötü olmuş
    5-benim herhangi bir verim kaybolmadı
    İlk izlenimlerim:ram kullanımı bayağı azaltılmış şu an 550-600 mb arası kullanıyor ama anlam veremediğim küçük kasma ve şişmeler oluyor.arayüz harbiden evrim geçirmiş sony nin o eski arayüzünden neredeyse birşey kalmamış
    Gelecek güncellemelerle bug ve küçük şişme/kasmaların geçeceğini düşünüyorum

• Bu arada google chrome nin ara yüzü batmış arkadaş.sekmeleri artık uygulamaları sonlandırdığımız en sağdaki kapasitif tuştan yapıyoruz

• quote:

1-galiba azalmış çünkü şarj aleti takıkıyken şarjı %30 dan %28 e düştü anlam veremedim(uygulamaların bazılarını sd karta taşıyordum)

şu anda da ekran geçişlerinde çok hafif kasma var zaten, ondan daha mı kötü..
    taşıma sırasında ekran sürekli açıksa normaldir diye düşünüyorum
  • Hocam daha çok ani küçük kasmalar arada bir oluyor tel. İ kapatıp açtım biraz daha iyi lakin şarjım su gibi gidiyo korkmaya başladım ekran açık şarjdan 1 dk en fazla çekmişimdir şu an %21

• Sefil_Arbaletçi kullanıcısına yanıt
    Onu Chrome un ayarlarından düzeltebiliyosun
    Bi güncelleme daha gelirse stabilite arttırmak için daha iyi olur
    Şarj konusunda ultra stamina modu gelmiş bende bunu bekliyodum telefonu 3310 a çeviren mod bazen lazım oluyo dışarda
    SD karta taşıma geldi de WhatsApp falan tasinmiyo neyse bunada şükür en yakın zamanda 32 gb sd kart almak lazım uygun fiyata bulan olursa haber versin

• quote:

Orijinalden alıntı: exxplorer

Onu Chrome un ayarlarından düzeltebiliyosun
    Bi güncelleme daha gelirse stabilite arttırmak için daha iyi olur
    Şarj konusunda ultra stamina modu gelmiş bende bunu bekliyodum telefonu 3310 a çeviren mod bazen lazım oluyo dışarda
    SD karta taşıma geldi de WhatsApp falan tasinmiyo neyse bunada şükür en yakın zamanda 32 gb sd kart almak lazım uygun fiyata bulan olursa haber versin

ultra stamina modu geldiyse bu andr.5 kesin yiyordur şarjı
  • Tam şarj için şu an 10 saat istiyo?!

• quote:

Tam şarj için şu an 10 saat istiyo?!

gelen 5.0 mı, 5.0.2 mi

birde ağustos t z ye 5.1.1 geliyormuş, 5.0.2 den sonra.. hatalar için zr için henüz okumadım herhalde gelir

şu anda sony forum u okuyorum, ilk izlenim aynı 4.4.2 de olduğu gibi google playstore %37 lere varan oranda şarjı yiyormuş, normal bir telefonda ilk sırayı ekranın almasını beklersiniz..lütfen bu hatayı düzeltin yazmışlar, bir sony yetkilisde cevap veriyor..
    okudukça bir düzelme görmezsem anlaşılan tek şey şu ki, 5 lollipop u kurmayın

https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z-ZL-ZR/Xperia-Z-lollipop-Google-play-services-battery-drain/m-p/990394#U990394

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 3 Haziran 2015; 19:52:59 >

• 5.0.2 hocam

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.