Şimdi Ara

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
17
Favori
38.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pil sorunu da düzeldi galiba pil kullanımı ve şarjı normale döndü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibari ile bende kurdum fakat biraz yavaslik kasmalar var gibi pisman olmam umarim. Gorsellik iyi ama performans olmazsa yandik

• quote:

Orijinalden alıntı: cboy60

An itibari ile bende kurdum fakat biraz yavaslik kasmalar var gibi pisman olmam umarim. Gorsellik iyi ama performans olmazsa yandik

Beyler an itibari ile telefon sarj almiyor kaldi yuzde 20 de. Enteresan seyler oluyor bekleseydim keske diyesim geldi

• quote:

quote:

An itibari ile bende kurdum fakat biraz yavaslik kasmalar var gibi pisman olmam umarim. Gorsellik iyi ama performans olmazsa yandik

Beyler an itibari ile telefon sarj almiyor kaldi yuzde 20 de. Enteresan seyler oluyor bekleseydim keske diyesim geldi

Hocm temız kurulum yap bılgısayardan onar ile dikkat et ama yedek almayı unutma rehber mesaj vb.
  • Arkadaşlar yeni sürümle ilgili olumlu bir şeyler yazabilecek kimse yok mu? Ben telefona indirdim şarjın %50 olmasını bekliyorum, güncellemeyi yapacak gibiyim.
  • hamza06018 H kullanıcısına yanıt
    Hangi program ile yapayim temiz kurulum derken fabrikaya mi donsem ?

• Ben direk kurdum hatta Hafıza doluydu ucu ucuna anca boşalttım. Bende bi sıkıntı yok şarj konusunda çok takmayın böyle şeyleri kafanıza yok program yok temızleme akısına bırakın :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kurmadım, kurarsam önce sıfırlayacağım, yoksa sıkıntı olduğu açık..
    z için verilecek denen 5.1.1 r ye gelir herhalde, önce bu haberi bekleyeceğim, verilirse 5.1.1. i beklerim 10 ağustos gibi gelecek deniyor z ye
  • Arkadaşlar lollipop la 1 gün geçirdim kasma ve pil sorunu gitti.pil performansı olarak 4.4.4 le farkını çok göremedim ben.arayüz de gayet akıcı oldu.bakalım ilerde neler olacak şimdilik iyi

• Sefil_Arbaletçi kullanıcısına yanıt
    sabah 12 saat dedi korktum yahu bütün gün yüzde 20 şarjla zar zor eve geldim ve taktım mutlu sooon :) 1 saat 40 dakikada şarj dedi şarjı bnde çözdüm hocam. şuan tek sıkıntım telefonu titreşime alamıyorum mesaj gelince arama gelince kilit ekranında gözükmüyor ne saçma
  • Ben pc üzerinden kurdum şarj süresinde azalma ya da artış göremedim. biraz daha akıcı olduğu doğrudur geçişler Vs. Ayrıca 5.1 de hayırlı olsun

http://www.chip.com.tr/haber/sony-android-5-1-planlarini-acikladi_56171.html

• bende pc companion la kurdum, ilk başta güncelleme için 1.2 gb lazım, sizde 1.07 boşluk var, yer açın dedi ama tel i bir kere kapatıp açtım, sonra kapattım pil çıkarıp takıp yeniden başlattım, bu sefer güncellemeyi başlattı.. halbuki en başta 2.2 gb boş yer vardı. telefonda bu tür sıkıntı olabiliyor. mesela bir keresinde yedeklemek istediğimde hata verdi, yine kapatıp açınca yedeklemişti..

play store u güncelleyin dedi güncelledim.. ben konumu hep kapatırım, güncellediğimden beri kurcalıyorum 95 den 83 e indi.. kısaca herşey normal..

pil çıkararak cihazı başlatın, pc ye bağlayıp, pc companion la güncelleyin sanırım sıkıntı çıkmaz,
    yüz tanıma kalkmış sanırım, sadece desen le açmak var..

1-2 günde sıkıntı çıkarsa buraya yazarım aksi takdirde, güncelleme gayet iyi ve aşırı pil tüketimi diye birşey yok.
    şu anda tahmini pil süresi stamina açık ve 3 gün yazıyor, ultra stamina modunda 7 gün yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 6 Haziran 2015; 11:16:18 >

• wifi etki alanından çıktıktan sonra tekrar bağlanması zaman alıyor, kapatıp açıyorum geç tepki veriyor..
    ama bağlandıktan sonra sorun yok
    şarj şu anda %55
    stamina da 1 gün 7 saat, ultra da 5 gün 7 saat gösteriyor..

pil kullanımı

ekran %30
    and %20
    stand by %10

böyle gidiyor, kısaca sorun yok.. sony foruma bakıyorum, 5502 ye sahip olanlar sanırım ilk piyasaya çıkanda daha çok sıkıntı var..
    502, 444 den daha akıcı, önceki minik takılmalar, veya ekran geçişlerindeki yavaş gelme yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: exxplorer

Onu Chrome un ayarlarından düzeltebiliyosun
    Bi güncelleme daha gelirse stabilite arttırmak için daha iyi olur
    Şarj konusunda ultra stamina modu gelmiş bende bunu bekliyodum telefonu 3310 a çeviren mod bazen lazım oluyo dışarda
    SD karta taşıma geldi de WhatsApp falan tasinmiyo neyse bunada şükür en yakın zamanda 32 gb sd kart almak lazım uygun fiyata bulan olursa haber versin

daha başka ne gibi uygulamalar taşınıyor ve nasıl,

taşıma birimine girince 3-5 foto buldu 3-5 mb lık, onları sd karta taşıdım ki bunu zaten yapıyordu..
    mevcut kullandığımız uygulamalar taşınmıyorsa ne taşını yor ki, yoksa uygulamaları tek tek silip yeniden mi kurmalı, faydası olur mu?

BULDUM, uygulamalar sd altında gösteriliyor, sd ya bakıyorum yok, meğer tıklayıp tek tek taşımak gerekiyormuş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 6 Haziran 2015; 12:55:10 >

• Sessiz ve titreşim modlarını bulabilen var mı? Gitmiş galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: srht_cop

Sessiz ve titreşim modlarını bulabilen var mı? Gitmiş galiba

Ses açma-kapama tuşundan yapılıyor?

• Facebook Lite hakkaten light.. Apkmirror

• fakat bu taşıma mevzusu ne kadar verimli belli değil, çünkü uygulamaların klasörleri hala telefon hafızasında duruyor, sd kartta bulamadım, sanal mı taşıyor anlamadım
  • Z' ciler hoparlör sesi azaldı diye şikayet ediyor ama hem hoparlör hem telefon görüşmesinde karşı taraf sesi bariz arttı ZR 502' de bende

• wifi sorun oldu anladığım kadarıyla.. önceki mesajlarımda yazdığım gibi pil sorun vs yok..

hem 3g açık hem wifi, modem den uzaklaş 3g ye bağlanıyor, modem e yaklaş tekrar wifi ye bağlanması ya zaman alıyor yada bağlanmış gibi duruyor ama internet yok, sayfalar açılmıyor.. wifi yi kapatıp açıyorum, düzeliyor..

eskiden wifi ayarlarında akıllı wifi düğmesi vardı, wifi alanına girince wifi ye geçmesi için aktif edilen, sanırım yeni ayarlarda bu yok, belki isteğe bağlı değil, standart hale gelmiş bir şeydir ama sorunlu bu şekilde..
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.