Şimdi Ara

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
17
Favori
38.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cboy60

Su gibi sarj yiyor. Sarjida gec oluyor. Tek bu sorunu yasayan ben miyim ?

O kadar bekledim bu muydu Lollipop!

Sd karta uygulamaları taşımak için acele ettim güncelledim hemen,

Şarj dayanmıyor !
    Hava durumu widget bozuldu
    Hızlı ayarları beğenmedim daha iyi olmalıydı.

Ayrıca tüm uygulamalar sd karta taşınmıyor, (kendi yüklediğim herhang bir uygulama dahil) kafasına göre takılıyor gibi. Bazı taşınmışlarda tik olmuyor

• Arkadaşlar wifi bu son 2 haftadır yavaş çalışıyor aynı durumu yaşayan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Hocam dock unu hangi satıcıdan aldın link atabilirmisin, birde kaç günde geldi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 02an1907

Hocam dock unu hangi satıcıdan aldın link atabilirmisin, birde kaç günde geldi?

30 gün civarında geldi.. başka dock larda olabilir ama önemli olan kutusuna bakın aynı marka olsun, yada direk buradan alın 2-3 dolar hesabı yapmadan..
    ce belgeli, model no su belli: tem-dz90 ve 5V-1,5 amper, altında kaymaz pad i var, bizim zr telefon M36H C5502 C5503 diye geçiyor malum..
    resimdeki ürünün bire bir aynısı ama kablo yok.. sendeki telefonun adaptörünü bu ürüne takıyorsun.

sonuçta aynı kutuya başka dock konabilir.. yukarıda bir arkadaş daha ucuza bulduğunu yazmış da aynı ürün mü bilmiyorum..

http://www.aliexpress.com/item/Data-Sync-USB-charging-docking-Desktop-Cradle-Mount-Battery-Charger-Dock-Station-for-Sony-Xperia-ZR/1365142159.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 11 Haziran 2015; 8:20:16 >

• Dock isteyenlere ve yurtdışından getirtemeyen-yurtdışından getirmeyenlere korkanlara çok az fark ile getirebilirim.

Sadece Dock 35 liraya (pazarlıksız)
    Dock + Pil (2300 Mah) 70 liraya (pazarlıksız)

referanslarıma bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 11 Haziran 2015; 8:22:46 >
  • Bugün bişey farkettim NFC yi açınca ayarlar/kullanıcılar ın altına dokun ve öde menüsü geliyor kapatınca gidiyor bide şarj belki düzelir diye son güncellemeyi bide pc companiondan yaptım bakalım nolcak?

• quote:

Orijinalden alıntı: srht_cop

Bugün bişey farkettim NFC yi açınca ayarlar/kullanıcılar ın altına dokun ve öde menüsü geliyor kapatınca gidiyor bide şarj belki düzelir diye son güncellemeyi bide pc companiondan yaptım bakalım nolcak?

iyi haberleri bekliyoruz.. tesadüfen bir çözüm üretiriz umarım
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkürler bendehttp://tr.aliexpress.com/item/Fashion-Portable-black-M36h-Desktop-Sync-USB-Cable-Dual-Charger-Dock-Stand-For-Sony-for-Xperia/32279130686.html burdan vermiştim siparişi 50 gün oldu adam hala sabırla bekle diyor olmazsa dispute açıp verdiğiniz linkten söyliyeceğim
  • quote:

Tamam hocam teşekkürler bendehttp://tr.aliexpress.com/item/Fashion-Portable-black-M36h-Desktop-Sync-USB-Cable-Dual-Charger-Dock-Stand-For-Sony-for-Xperia/32279130686.html burdan vermiştim siparişi 50 gün oldu adam hala sabırla bekle diyor olmazsa dispute açıp verdiğiniz linkten söyliyeceğim

Aynı yerden şipariş etmişiz ama benimki 20 günde geldi

• quote:

geçen bir arkadaşım için g3 şarj pad i, s4 için hem pad hemde bantını sipariş verdim..
    s4 ünkü taahütlü yollanmış 20 günde geldi, diğeri adi postayla 55 günde geldi.. bende dispute açtım, adam bu dispute işi bize zarar veriyor, siz iptal edin 60 günü bulabilir dedi.. ücret iade gününe 30 gün ekledi, süre dolmadan geldi :)
    birde kargo uçağı için sıraya giriyor ürünler, ne zaman doldu, o zaman yola çıkıyor, yaklaşık 1 haftada bizim gümrükte oyalanıyor

• Arkadaslar merhaba bu telefon sizce alınır mi hala daha doğrusu bi arkadaşla değiştirmeyi düşünüyorum android 5 performansı nasıldır şu geçirme konusunda nasıldır biraz bahsedebilrseniz çok sevinirim çok mesaj var çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ironblood19 kullanıcısına yanıt
    Pil orjinal midir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ddbb

Arkadaslar merhaba bu telefon sizce alınır mi hala daha doğrusu bi arkadaşla değiştirmeyi düşünüyorum android 5 performansı nasıldır şu geçirme konusunda nasıldır biraz bahsedebilrseniz çok sevinirim çok mesaj var çünkü

alınır çünkü daha yeni yeni 2 gb ram li telefonlar çıkıyor, ve ucuz gruplar hala 1.2 bu telefon 1.5..
    ekranı büyük istiyorsanız m4 aqua da alınabilir, herşeyi hatta fiyatı bile Z ile aynı..
    zr 1000
    z ve m4 aqua 1100 tl

zr ve z nin android 5 güncellemesi sonrası sorunları var, ağustos gibi çıkacak 5.1.1 i bekliyor herkes, m4 ise 5 le çıktı, yinede m4 aqua başlığı varsa okuyun..
    m4 için söylenen 8 gb dahili hafızanın az olduğu, ama sd karta birçok uygulama taşınıyor artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 17 Haziran 2015; 19:48:23 >

• Telefon çağrısı geldiğinde kabul et/ reddet yuvarlaklarının arasıra çalışmadığı oluyor mu sizde de? Yoksa takdırdığım kalın ekran koruyucudan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: cboy60

Pil orjinal midir ?

düşük ihtimal ama olabilir.

sonuçta TR ye 30 liradan gelen ürün marketlerde 80-100 liraya satılıyorsa olabilir diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 18 Haziran 2015; 17:51:28 >
  • Lolipop lu telefonlardan görseller bekliyorum.
    Konu canlansın biraz..

• Dur da az ortalığı karıştırayım

• quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

quote:

Aynı yerden şipariş etmişiz ama benimki 20 günde geldi

58. gün oldu hala ses seda yok belkide geldi birileri cebe attı(büyük ihtimal), ek süre istedim 5-6 gün daha beklerim, gene gelmezse dicem gardaş bir daha gönder 2 ay nedir ya

• Gelir, gelir, bir 15 gün daha bekleyin, görün gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

Gelir, gelir, bir 15 gün daha bekleyin, görün gelecek

Hocam ciddi mi söylüyon, dalga mı geçiyon anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.