Şimdi Ara

Sony Xperia ZR Kullanan Yok Mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • artıları,eksileri oyunlardaki performansı vs. nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heroes82 -- 30 Mart 2014; 14:15:19 >

• hocam bend konu açtım cevap veren yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ön kamera haricinde gayet güzel bir telefon tavsiye ederim..
  • 10 gün oldu alalı oyun performansı olarak çok yorum yapamayacağım ama oynadığım bir kaç oyun var csr racing, psa challenge ve subway surf bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. su geçirmezliği konusunda sıkıştırmadım hiç. önce ki telefonum Sony Ericcson Arc S'ti. Kullanım konusunda diğer telefonlara alışamadığım için yine bir sony aldım. herşeyden memnunum şarj olayı benim aşırı kullanmamdan dolayı olabilir, ortalama 16 saat 3g hep açık sürekli olarak whatsapp skype gibi programlar kullanıyorum. 2 gb ram i olan bir telefonu ilk defa aldım elime. dolayısıyla çok bi kıyaslama yapmam da söz konusu değil. almadan önce uzun 2 hafta kadar araştırdım sonra buna karar verdim. en son elimde one mini, sIII ve ZR vardı, tercihim ZR oldu
  • karizmatik bir telefon z1 compact tan sonra alınabilecek bir telefon.
  • aynen,f-p acısından,sony kalıtesınden oturu gayet cazıp ve saglam,2 gb ram ılede gayet uzun ömürlü olacaktır,temmuzda sp yı almıstım 1250 ye,o an olsaydı tercıhım ZR olurdu,gerekenlerden gerektıgı kadar var telefonda bence güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.