Şimdi Ara

sony xperia ZR Türkiye'ye gelmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar zr niye Türkiye'de yok diye üzülüyordum sp almaya karar vermiştim bugun teknosa.com a bakarken Zr yi gördüm sevindim ama biraz daha fiyatının inmesini bekliycem:)

Belki aranızdan da üzülen vardır diye haber veriyim dedim

http://www.teknosa.com/urunler/125071209/sony-xperia-zr-black-akilli-telefon

http://www.sonymobile.com/tr/products/phones/xperia-zr/#black

• varmı bu telefonla ilgili bilgisi olan kamerası hızı vs. nasıl?

Sp ve Zr arasında kaldım
  • Çok geç kaldılar ne yazık ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende teknosada gordum yorumlara bakmak için gitmiştim alan kullanan varmı diye

• Bencede gec kalindi guzel telefon. Ram boyutlar batarya guzel 1000in civarina inmesi lazim,zaten kis basinda ve 1000~1100 civarinda satilsa idi nexusa nal toplatirdi.

• aklınca Xperia Z daha çok satsın , Z satışlarını baltalamasın diye Türkiyeye getirmediler şimdi nah satarlar belkide satarlar belli olmaz

6 ayda bir yeni telefon çıkacağını bilen biri gidipte bu telefonu almaz heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 1 Nisan 2014; 17:14:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyysanadiyom

aklınca Xperia Z daha çok satsın , Z satışlarını baltalamasın diye Türkiyeye getirmediler şimdi nah satarlar belkide satarlar belli olmaz

6 ayda bir yeni telefon çıkacağını bilen biri gidipte bu telefonu almaz heralde

@Stumaster aynen kaç kaldılar ama benim gibi almayı düşünen çok

@stevejones aynen 1000 tl ye filan düşse direkt alıcam

@heyysanadiyom belli olmaz belkide alırım:)

• takipteyim cihazi ama dediginiz gibi kisa sure sonra yenisi cikacaksa fiyatinin dusmesini beklemek.lazim zarar etmemek icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sONY ZR yorumlarını merak ettiğim için dolanıyordum ama hala alan falan yok galiba

Z1 ile arasında Kamera ve hafıza var galiba

genel olarak telefonlar hakkında detaylı bilgim yok... ama merak ettim :D
  • simdi arastirdim su bilgiye ulastim ekrani buymus :
    Shatter-proof sheet on scratch-
    resistant glass

ne bu ?

edit: az once teknosadq baktim kotu degil malzeme kalitesi ama z1c kadarda degil kenarlar plastik falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limitsizim -- 3 Nisan 2014; 16:44:44 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bir teknosa mağazasına gidip bakmak lazım. alt tarafında ışıkta var videoda izledim. acaba sp gibi gelen msja göre ışık rengini ayarlıyabiliyormusun yada müzik çalarken efekt oluyormu merak ettim inşallah oluyordur
  • Beyler islemci cekirdek kalitesi olarak sp zr'den 2 kat daha iyi. İkiside.nerdeyse aynı puanları alıyor ancak sp 2 cekirdek, zr 4 cekirdek. Bu yuzden spye yoneldim ben.

• Elite Antutu'da 35k skor alıyor bu telefon onun yarısını alıyor.Bu fiyata kesinlikle değmez bence.Tasarımını beğenen alabilir tabi bana tasarımıda güzel gelmedi.
  • Zr kullanan varsa modelin nosunu yazarmsin? Root var mi?

• teknosa ya baktim tema rengine göre mesaj ve cevapsiz aramalarda alt kisimda isik yaniyor ayrica muzik ve resime gore degisiyor TFT LCD ekrana gore muhtesem bir kalitesi var sanki 1080p gibi
  • Arkadaslar telefonu tereddut ederek sony sevgimden aldim fanboy olarak konusmayacagim ama kullanici olarak gercekten butun ereddutlerimiyok etti tam performans gumbur gumbur calisiyor gozunuz kapali alabilcefpginiz bi telefon su altinda ustunde yukleyebilcegim maksimum herseyinyukledim 2aydir kullaniyorum hicbir sekilde kasma olmadi kamerasi biraz sisli gibi duruyor fakat onuda ayarlardan duzeltebiliyorsunuz yuksek olcude

• sp ile nasıl kıyaslıyolar anlamıyorum z serisinden bi telefon bu 5.0 guncellemesi bile alıcak antutu dan 25k alıyo dıye yerden yere vuruyo mıllet gunluk kullanımda asla pısman etmeyen dungeon hunter modern combat 5 i hıc bır sıkıntı olmadan oynatabilen bi telefon ön kamerası kötü ona yapıcak bişey yok zaten performans olarak z yı aratmıyo 720 p ekranı olması Z deki 1080 p ekran kadar zorlamıyo
  • ZR
    performans olarak güzel telefon video kalitesi de gayet tatmin edici ortam ışığı iyi ise fotoğrafta gayet başarılı ve kasa yapısı olarak bayağı bi sağlam tozlu çamurlu ortamlara gelebilen bişey yani
    ama eksi tarafları ise aksesuar ve yedek parça yok denecek cinsten kırılmaz ekran koruyucusu hiçbir yerde bulamadım z3 compact'ın ki ile geçiştirdim karanlıkta fotoğraf kalitesi düşük ve biraz kalın birde ön kamera berbat vga

yaklaşık 3 hafta önce ekran kırıldı. tabiki düşmeyle falan mümkün değil birden dondu aç kapa kendi kendine pim kodu falan girmeye başlayınca dellendim yumrukladım bayağı bi ekran çatladı yarıdan yukarısı çalışmadı tamirciye götürdüm 3 haftadır uğraşıyor servise göndermeyede korkuyorum 400-500 ister diye inşallah yapar bakalım 200 e anlaştık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mOrhanw -- 27 Haziran 2016; 23:31:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.