Şimdi Ara

SONY XZ HAKKINDA ÖNEMLİ SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün gece itibariyle XZ cihazıma gelen Mart ayı güncellemesinden sonra bugün telefonum kendi kendine bir yerlere girmeye, ekranı kitlemeye, klasörleri açmaya başladı. Sony ile görüştüm sorunun yazılımsal olabileceğini söylediler internette biraz araştırma yaptım bu duruma Google Keep'in sebep olduğunu söyleyen arkadaşlar var. Uygulamayı kaldırdım şuan bir sorun yok gibi. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı? Sizin çözümünüz ne oldu?

• Arkadaşlar sorun devam ediyor. Bu sorunu yaşayan kimse var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaybaynal -- 16 Mart 2017; 23:59:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende x var.. güncellemeyi yaptım herhangi bir sorun yok maşallah.. bahsettiğin uygulamayı kullanmıyorum yalnız..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Z5'in en güncel hali ile Google Keep kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yazılımsal olarak ne denediysem sorun çözülmedi. Daha sonra cihazın sadece Whatsapp kullanırken bile aşırı ısındığını ve sadece ısısı yüksekken bunu yaptığını fark ettim. MNG kargo ile İstanbul'a KVK'ya kargoladım, bakalım. Sonucu paylaşırım.
  • Arkadaşlar 18 Martta cihazı yazdığım sebebiyle KVK Kartal'a yolladım, 21 Martta değişim onaylandı, 28 Martta kargodan teslim aldım. Bilgilerinize.
  • uzaybaynal kullanıcısına yanıt
    Sorun ekranda mıymış hocam. Dokunmatik arızası gibi geldi bana da çünkü...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Sorunun ne olduğu servis formunda yazmıyor maalesef. Doa kapsamında değişim istediğim için onaylandığı yazıyor sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.