Şimdi Ara

Sony Z2 mi almak mantıklı yoksa Z3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony Z kullanıyorum, 2.el 700 TL civarlarında z2 ya da z3 almayı düşünüyorum. Haliyle o fiyata z3'ün temizlerini bulmak z2'ye göre biraz daha zor olur. Aralarında çok fark var mı? Gece fotoğraf çekerken flaş kameraya yansıyor mu? Android 7.0 z3 için gelme durumu olabilirmiş, 7.0 için z3 almaya değer mi? Şimdiden teşekkürler.

• Güncel
  • z3+ var bende hocam xz premium alcam satayım sana :)

z2 de kullandım batarya performansı olarak z2 den iyi tel görmedim ama kamerası daha iyi z3 lerin ön ve arka performanstada 2 tık ötede
  • aliss A kullanıcısına yanıt
    z3+ beni aşar hocam teşekkür ederim :) Ben biraz kamera konusunda takıntılıyım. Sony z kullanıyorum gece fotoğraf çekemiyorum, flaş içeri yansıyor. z2de ve şu an kullandığınız z3+ da böyle bir sorun olmuş muydu hocam?
  • flaşda bi sorun yaşamadım z3+ te ama tabi kamerada çok birşey bekleme derim ahım şahım bi kalite yok bi tık önde z2 den kamerası
  • z2 ile z3 arasında hissedilir fark yok z2 alırsanız niye z3 aldım demessiniz
  • z tamamen pert olana kadar kullan.. o zaman iyi kameralı telefona geç..

z1copmact kullanıyom pert olunca yenı tel alcam kamera öncelıgım..

z2 veya z3 ten beklentın olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madrid2017 -- 1 Mart 2017; 1:26:8 >
  • madrid2017 kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonumdan kamera hariç çok memnundum, 4 senelik telefon olmasına rağmen emsallerine göre çok iyi. Donma-kasma sorunları pek fazla yok. Sadece ısınma sorunu ve kamera sorunu var. Gönül isterdi ki yaza kadar kullanabileyim fakat telefon durup dururken kapanmaya başladı. Telefonu açıyorum, bir bakmışım ki saati geri almış. Format attım hiçbir şey düzelmedi. Şarj soketi de sıkıntılı. Telefoncuya gittim, bataryada sıkıntı olabilir dedi, ben de bataryayı değişeli 2 ay oldu dedim. Bu sefer de anakartta sıkıntı olabilir dedi. En az 100 lira masrafı olur, yaptırmana değmez yine bozulur dedi. Başka telefon almaya bak dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: battal5554

Hocam telefonumdan kamera hariç çok memnundum, 4 senelik telefon olmasına rağmen emsallerine göre çok iyi. Donma-kasma sorunları pek fazla yok. Sadece ısınma sorunu ve kamera sorunu var. Gönül isterdi ki yaza kadar kullanabileyim fakat telefon durup dururken kapanmaya başladı. Telefonu açıyorum, bir bakmışım ki saati geri almış. Format attım hiçbir şey düzelmedi. Şarj soketi de sıkıntılı. Telefoncuya gittim, bataryada sıkıntı olabilir dedi, ben de bataryayı değişeli 2 ay oldu dedim. Bu sefer de anakartta sıkıntı olabilir dedi. En az 100 lira masrafı olur, yaptırmana değmez yine bozulur dedi. Başka telefon almaya bak dedi

senın telefonun sonu gelmiş..

z1compact kullanıyorum.. sadece kamera sıkıntı..

bende pert olunca kamerası iyi bir telefona geçecem

sony stabılıtesınden sonra başka markanın kamerası çok iyi olsa bile insan almaktan cekınıyor..

malum samsung vs cıhazlar 6. ayda kasmaya yavaşlamaya başlıyor..

eylülde yenı sony modelleri çıkar eskiler xz vs bıraz daha ucuzlar gıbıme gelıyor

Hocam resmen aklımdan geçenleri yazdınız. Birisi sony kullanıp da eğer o telefondan memnun kalmışsa o kişi sonyden başka bir telefon düşünemiyor. Çok kişi bana samsung al dedi ama hiç oralı bile olmuyorum. 4 senelik telefon halen kasmıyor, haliyle insan sonyden vazgeçmiyor. Fakat internette z2 ile ilgili çok olumsuz şeyler söyleniyor. Diğer yandan da telefonu öven kişiler de var. İnsan arada kalıyor alıp almamakla.
  • Hocam z3 un temizini bulabilirsin hatta garantilisini. Z3 al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

Hocam z3 un temizini bulabilirsin hatta garantilisini. Z3 al.

Çok arıyorum hocam ama yakın çevremde z3 garantiliye 900TL civarlarında istiyorlar. Fazla geliyor bana.
  • quote:

Hocam resmen aklımdan geçenleri yazdınız. Birisi sony kullanıp da eğer o telefondan memnun kalmışsa o kişi sonyden başka bir telefon düşünemiyor. Çok kişi bana samsung al dedi ama hiç oralı bile olmuyorum. 4 senelik telefon halen kasmıyor, haliyle insan sonyden vazgeçmiyor. Fakat internette z2 ile ilgili çok olumsuz şeyler söyleniyor. Diğer yandan da telefonu öven kişiler de var. İnsan arada kalıyor alıp almamakla.

kamerası beklentının altında kalır tahmınımce..

cıhaz sıfır olsa pıl durumu ıyı olur..

cıhazın içi açılmamışsa yada darbe gormemışse kasma takılma yapmaz.. stabıl çalışır..

o yuzden sıfırını bulamazsan alma.. parana yazık..

casper via a3110 modelını almıstım sıfır 799 tl 6 ayda cortladı..

o yuzden sony cercevesı ne lafta etseler..

sony stabılıtesını android de ulaşan cıhaz daha gormedım..

ben pert olana kadar kullanan biriyim. o yüzden telefon kasmaya takılmaya başlıycaksa almanın anlamı yok..

sırf yıllar gecsede stabılıtesınden bişey kaybetmedıgı için sony den başka model androidde düşünmüyorum

• battal5554 kullanıcısına yanıt
    900 istiyor diye 900 verme.. hergun çok cihaz çıkıyor ve degeri düşüyor..

650-700 den fazla verme..

satacaksa zaten satar..

satmıycaksa fıyat yuksek tutup kaktırma derdınde millet
  • z3 ten sonra sony 37 model çıkarmış...

2014 eylül -2017 şubat arası
    http://www.gsmarena.com/sony-phones-7.php

iphone ise 7 model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madrid2017 -- 1 Mart 2017; 12:36:3 >
    Yorumlarınız için çok teşekkür ederim hocam.:)
  • quote:

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim hocam.:)

sahıbındene gir kendı sehrındekı garantılı cıhazlara bak..

get satış yapanlarda.. elden alırken %9 komisyonuda düş..

1000 tl yazdıysa 900 gıbi..
  • battal5554 kullanıcısına yanıt
    Sahibinden de bulabilirsin. Veya facebook da letgoda. Face de ikinci el telefon grubu var.

Ben gecen ay 1 yil garantisi kalmis lakin hic kullanilmamis z3 aldim 800 tl ye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cruel53 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok iyi fiyata almışsınız, ben de biraz göz atayım belki öyle bir şey bulurum :)
    Samsundayım, pek az z2-z3 var sahibindende malesef :(
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.