Şimdi Ara

Sony Z2 Yan Kapak Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Xperia Z2 telefonumun yan şarj kapağı sürekli aç-kapa yapmaktan deforme oldu ve lastiği koptu. Bakırköy KVK'ya götüreceğim yarın garanti dahilinde kapak değişimi yaparlar mı? Telefonu aynı gün içerisinde tamir ettirip almam mümkün müdür? Format vs. işlem yapılmasını istemiyorum biliyorsunuz servisleri ellerine geçen her telefona format atmadan vermiyorlar yazılımsal sorun olsun ya da olmasın...

• Yan kapak deformasyonu z1, z2, z3 tümünde var, garanti dahilinde değişim yapmıyorlar kapağa ve 50 lira para istiyorlar, fakat götürürsen aynı gün içinde alma şansın zor çünkü telefonu sıraya alıyorlar, akşama belki çıkabilir ama konuşman gerek, çok yoğunsa yarın alabilirsin ancak basit bir işlem olmasına rağmen. Format falan öyle işlemlerde atmazlar, için rahat olsun. Fakat benim tercihim 50 lira vereceğine z2 için internette satılan şarj kapağı alman, onunda tahmini ücreti 20 lira falandır, 30 lira fazla vereceğine ve de servise kadar bu sıcakta yorulacağına al onu, bir lehim teli ile ucunu telefona tak kapağın, hallet, çok basit bir işlem, bende öyle yaptım, 3-4 ayda bir sürekli kapak yerine oturmuyor veya lastikleri kopmaya başlıyor, böyle yapman daha mantıklı uzun süreli telefonu kullanacaksan... İyi günler...
  • İnternetten araştırdım ama orjinal kapak bulamadım çin malı yan sanayi ürünlere de 30₺ vermek istemedim, sen nereden aldın?
  • Sahibinden de buldum ben.
  • Benimde yan kapakta sorun var teleserviceye vermeyi düşünüyorum. KVK mı telesermicemi en iyi ilgilenen birde kapağa para isticeklerini pek sanmıyorum yardımcı olun lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittigidiyor üzerinden güvenilir bir satıcıdan kargo dahil 30TL'ye kapak sipariş ettim şuan kargoda elime ulaşınca fotoğrafını çeker atarım eski kapağı da yerinden söktüm.
  • Hocam bendede z1 var göndermiştim aynı sorun işin kapağı ücretsiz yapıyor kvk ise fakat format işi yaş , yani format atmadan vermezler cihazı ,yukarıda bi arkadaş basit bi işlem yüzünden atmazlar yazmışta o yüzden yazdım bilgin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar gittigidiyor üzerinden satın aldığım ürün sahte ve uyumsuz çıktı bende geri iade ettim. Cihazı servise götürmekten başka çarem kalmadı ama kapağı sallandığı için sinirime dokunuyor diye söküp attım yine de onarım yaparlar mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.