Şimdi Ara

sony z3 (compact değil) bildirim sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar sony z3 var andr. 5 güncellenmiş sıfır fabrika ayarlarına çekilmiş sorun şuki
    Yeni 1 msj bildirim whatzup face geldiğinde ses çıkıyo ancak ana ekranda tel kapalı ve kitliyken ışık yanmıyo benim tuş kilidini şifreyi açip bakmam gerekiyor, birisi aradığında sadece ekranını ışığı açılıyo sesinide kısarsam örnek hiçbir uyarı gelmiyo aramalar dışında
    Acil yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayarlar / ses ve bildiğim / bildirim ışığı ( en altlarda ) bir göz at hocam kapalı olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle saol ilgilenmişin ama bunu denemiştim çalışmadı sony türkiyeyi aradım onlarda yapamadı servise götür dediler
    Bu arada en sol üst köşedeki küçük led ışığıda çalışmadı bu dediğin ayarla

• Hocam ben yukarıdaki küçük bildirim ışığı sanıp ona göre cevap yazdım kusura bakmayın. Gelen mesajlar, whatsapp bildirimleri vs. bendede ekran ışığını yakmıyor onun arıza olmadığını düşünüyorum işlemtim sistemiyle ilgili olacağını düşünüyorum.
  • Yani sana birisinden msj geldiğinde aramalar dışında ,,,komple ses açık veya kapalı olsun ekram ışığı yanmıyo ve ne olduğunu görmek için ekranı açıp kapamak gerekiyor diyosun sende şu anda böyle yanii..
    Ben sony i aradım ist u isterseniz böyle bir özellik var dedi ayarları dediği gibi yaptım olmadı
     sony z3 (compact değil) bildirim sorunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.