Şimdi Ara

Soraka Useless midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sorakanın şuan durumu nasıl bayadır görmüyorum da bazı değişikler gelmiş oynanır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Durumu stabil

• Eskisinden daha iyi ne uselessi

• Q tutturup w spamlıyorsun,eskiden sadece w spamlıyordun
  • oyun başı iş yapar da bir süre sonra etkisi olmuyor. hasarı düşük takımın çoğu zaten can çalma kasacak. q yavaş eski yıldız yağmuru (doğru hatırladıysam) daha hızlıydı.
  • Risk arttı ödül arttı pasif oyunda artık daha güçsüz

• TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    2 saniye %40 iş yapmaz mı hocam?
  • FunkedUp kullanıcısına yanıt
    belli bir süre sonra verdiği hasarda etkilemiyor, can vermeside apc veya tanka biraz faydası var. aramda bile sonlara doğru etkisiz eleman oluyor. =( uzun zamandır derecelide almadım bu aralar lux sevgisi sardı.
  • Eskisinden kotu. Alinir tabi ama biraz takimin korumasi lazim. Ilk 25-30 dk farkini hissettirmen lazim.

• iyi bilen adc ile bence kanser hero.

• Luci soraka gelirse karşına kaç ordan
    Adam hem dürtüyor hemde can bastırıyor

• mid de tam bir killer
  • Takım savaşlarında çok ama çok etkili.

Sorakanın asıl olayı e skili. Rakibi hiç beklemediği anda perişan eder. Kolay kolay ölmemesi ve öldürtmemesi de cabası. Seni bir susturur, kendine gelene kadar gri ekranı görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 23 Mart 2016; 16:08:39 >
  • Bende son yazan arkadaşa katılıyorum team fightlarda Q+E combosu ile baya patates edebilecek nitelikte şuan eskiden sadece Q merkezinde olan adamlar slow yiyordu ve snareyi kolaylaştırıyordu ama şuan q skilinin cdr ile birlikte cdsi inanılmaz düşüyor rangedi desen yeterli seviyede yani paramparça edebilirsin karşı takımı hiç beklemediği bir anda aynı zamanda laning phase durumu eskisine oranla daha güçlü hem dürten hem heal spamlayan acayip birşey ve en önemli özelliği takımın lehine gitmeyen savaşlarda genelde carryleri koruma kompozisyonu çok ağır basıyor kaçarken arka tarafa attığı Q skili ile kaçıracağı kişiye W atınca onada rakibe doğru koşmayınca MS geliyor bu çok efektiv bi olay bana sorarsan şuan iyi pozisyon alan nerede ne yapacağını iyi kestiren adam mahveder diyorum herşeyi var neredeyse heronun slow,heal,snare,silence daha ne olsun abi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.